11:11:11 יום שער מחר

רותי 11

New member
11:11:11 יום שער מחר

ברכות שלום ואהבה עם ההתעוררות וההתחדשות הגדולה בשנת התפר הגדולה 2009 הנמצאת במחזור זמן אדם\ה זה בשיאה עת התעוררות מרשתות המדע והמודעות יציאה ממטריקס רשת המגנט הישנה פחד\שליטה ואי כניסה למטריקס המגנט החדש של התחכום\אשלייה ההופך למציאות בר קיימא לכל מי שהניחו את אבן הפינה לעולם של אהבה עת להניח את היסודות במחזור ירח זה יסודות החכמה האהבה השלום והאחדות לבית השמחה החדש יסודות של מידות הבונות את הכלי את הבית החדש לרוח נכון חדשה ולנפש עליונה המגלות תודעת אהבה. יסודות בנייה חדשים אלו יחנכו עם האור העולה בחנוכה ויכשירו את ההוויה לשלב המעבר הגדול הנכנס לפעולה עם 2010 יהוו את הכלי ההולם להכיל את האורות החדשים היורדים עם רמות הנשמה בהרמוניה מוכנות ותאום להמשך בקישור

יעלקר

Well-known member
מנהל
ימי שער

רותי בוקר טוב, בימים שהם ימי שער אני שמתי לב שאני סובלת מכאבי ראש. למשל היום התעוררתי עם כאב ראש וללא סיבה ואני קוראת שהיום זה יום שער. גם כשבדקתי לאחור לגבי ימי שער שמתי לב לזה. האם את חושבת רותי שיש קשר? האנרגיה פשוט חזקה כל כך שזה משפיע עד כד כך או משהו אחר??? האם תופעה זו מוכרת???

מחזור?

אם הבנתי נכון, יש יום שער פעם ב 30 יום לערך. אולי זה קשור למחזור שלך?.. אצלי, החתולה משתוללת היום. בד'כ היא מאוד שקטה. היום היא התפרעה. רותי- למה ימי שער זה ע'פ תאריך לועזי, ולא עיברי?... תודה.

רותי 11

New member
זאת בחירה שלנו אנחנו

הרי יותר משתמשים בלוח הלועזי וזה עבור כל העולם לא רק עבור העם היהודי, ולכן השימוש הוא בלוח הלועזי גם יותר קל לנו לזכור תאריכים כאלה, אגב זאת גם בקשה שלנו התאריכים המסויימים האלה, מלמעלה הרי אין באמת זמן, כאן אנחנו ביקשנו בתאריכים מיוחדים כדי שנוכל לזכור את זה . כדי שזהיבלוט מול עינינו ,

תודה רותי. ועייפות-

למרות שהלכתי לישון מוקדם אתמול, ולמרות שישנתי תשע שעות, הרגשתי מאוד עייפה בבוקר- וחזרתי למיטה לעוד שעה. כך שלפחות אצלי... אכן יש עייפות היום יותר מהרגיל.

רותי 11

New member
יעל - בהחלט אלה חלק מהסתמינים

של ימי שער. לרוב הם מאופיינים בעייפות ועצבנות בנוסף.

זה מסביר

היי רותי, יש משהו מבלבל ברוחניות [תיכף אסביר ] לשערים ושאר ירקות. בשער הקודם 09.09.09 היה לי יום נעים למרות שהרבה התלוננו על היום הזה, היום אני מאוד עצבני. עכשיו אלי ימים שצריכים להיות "מחוברים" "רגועים" ובו זמנית בשערים יש סערת רגשות או עייפות. כיצד זה מתקשר ואיך אפשר לחיות עם זה ביחד? מצ"ב מאמר בנושא, הרוחניות , שמסביר מדוע יש כאלו שהלכו בצדקניות עם הרוחניות בצורה מכוערת ונגד הרוחניות . אני אישית נגד הדחקת רגשות, יש כאלו שאומרים שרוחנים לא צריכים לכעוס, אבל ללכת עם כעס וטינה פנימים זה יותר גרוע... אז מה משמעות השערים האלו בעברית פשוטה ? מה המשמעות לכך, ברמה הפרטניות והיום יומית.?

רותי 11

New member
קיפי העלית שאלה מעניינת

אני יתחיל עם הקטע של השערים, שעריםן אלה הם ימים שבהם יש כניסה אנרגטית שבעצם אמורה ליצור קפיצה קוונטית, אי אפשר הרי להקפיץ אותנו מימד בבת אחת אנחנו חייבים לעבור תהליכים אנרגטיים כדי להיות מוכנים לכך, כמובן שגם תהליכים נפשיים. לכן ימי השער הם ימים של גניסה אנרגטית יש כאלה שזה משפיע עליהם בצורת עצבנות ויש כאלה שלא, זה מאוד תלוי ברמת ההתפתחות של כל אחד לכן על כל אחד זה משפיע אחרת. המשמעות של הדברים האלה היא באמת שחרור רגשות עצורים, היא לדעת להתמודד עם מצבים ולהכיר את עצמנו כדי לשחרר את העבר ולהיות במקום טוב ואוהב יותר במקום רוחני יותר ממה שאנחנו נמצאים בו. לגבי כעס ורוחניות אתה צודק גם אני לא מאמינה בשטות הזאת שאם אתה רוחני אתה לא תכעס זה סליחה שאני אומרת את זה אבל זה אידיוטי כולם שוכחים שככל שנהיה רוחניים אנחנו עדיין בני אדם שמושפעים מרגשות ועוד כל מיני ירקות, גם אני אישית נגד הדקחת רגשות משום שאם אנחנו לא יודעים להביע אותנו כל הרוחניות לא שווה כלום, רוחניות לא באמת מתבטא בלעשות כל היום מדיטציות וכדומה אלא בעבודת מודעות עצמית הכרה ביכולות שלנו ומשם החיבור הוא הכי טוב ולא מהמקום (סליחה) הפלצני הזה שהכל טוב וכולנו אחווה אחת גדולה וצריך לחבק כ להיום ולנשק כל היום את כולם, הלוואי שזה היה ככה, אבל אם זה היה ככה לא היינו כאן עכשיו. בכל אופן אני לא נגד חיבוק ולשלוח אהבה ממש לא, אני עושה את זה בדרכי שלי. נכו ןשיש הרבה אנשים צדקניים כמו שאמרת ברוחניות אבל אני חושב תשזההמקום שהם רוצים להיות בו וזההמקום שהם חושבים שצריך להיות בו ברוחניות אם זה מקדם אותם? לא בטוח, אם הם לא יפגשו עם השיעורים שלהם בחיים ממש לא.

למעלה