11:00

11:00

שעות נותרו לאירוויזיון. זיון אירובי בשידור חי לעיני כל העולם. :) (X - תחקירן אנטישמים אוהבי נרות)

11:07

אנטישמים - שונאי אנשים עם שמות. הכי טוב נוסחאות. :) אתם כבר תעדכנו אותי מי זכה כי להדליק נרות זה לא בדיוק הקפ אוף טי שלי. (X עושה תיאום שעונים עם תפוז)

פתגם סיני

עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד, אז תגידי פתגם סיני עתיק. :) ועכשיו....... יש לעורר את דעת הקהל ולהחזיר לאלתר את מרים אפס שתיים. (X - ועד החירום למען מרים אפס שתיים).

איפה זה אלתר?

(X במסדר לקראת יציאה לחיפושים אחרי מרים - קדימה חיילים, תעמדו מסביבי בשורה.) :)

lamalo

New member
מרים, להבדיל מכם עוכרי ישראל,

שומרת שבת. נמתין לה בסבלנות האח האח האח.

אז מה, אותי השבת שומרת

בעצמה ואפילו אלוהים שומר עליי בעצמו תמיד בצבא כשהלכתי לשמור את השבת, אז בכל פעם שבאתי להחליף את השומר, הוא מסתכל על הפרצוף המפחיד שלי ואומר: "אלוהים ישמור, אלוהים ישמור". אז שמחתי שאלוהים שוב פעם יחליף אותי וחזרתי לישון.

lamalo

New member
לא ינום

ולא ישן שומר. ישראל - גש תביא מהשק"מ 4 מצופים, 2 בפלות, 3 אורנג´דה, מחשב נישא וממטרה נייחת. וכולם - (לפי מנגינת סובי סובי ממטרה) סובי סובי ממטרה, אני מרגיש רעב נורא אז עכשיו אלך לשולה שולה תני לי שוקולד תני לי גם למצוץ ת´שד שולה את מאוד רומנטית שרמנטית וחרמנטית!

מה עדיף

שתי שולות בשיר או אילה אחת פה בפורום? :) (X - כל הדרכים מובילות לאילה, חצי פרדייז, פנסיון מלא).

lamalo

New member
ומה עדיף

אילה אחת פה או אילה וזיוי שם? ומה עדיף? שד אחד ביד או 2 פטמאות גם?

שיט

ידעתי שזיוי בת אחראית לזה זיוי האורגזמית הקטנה של הפורום, ידה בכל ויד כל בשדה. :) למלו נראה לי שרק שנינו פה, אני הולך להוציא את הכלב להשקות את הצמחים של השכנה שלי. ביי.

למעלה