11א

The Miller

New member
11א

שמעתי את הדיסק החדש וממש אהבתי...כמובן לקחו לי כמה שמעיות לחלק מהשירים כדי לאהוב...כמו כל הפיל ומדגסקר (שעדיין לא ממש הבנתי את הקטע שלו...) נירא לי שהוא התערב עם רמי שהוא יצליח לשים בדיסק שיר של צרפתי מקלל והדיסק בכל זאת יצליח... בכלל מקרה אני כותה את זה כי אני לא יודע אם שמתם לב... אבל הפזמון של קצב ועצב ממש דומה לפתיחה של בננות בפיג'מות "בננות ופיג'מות יורדים במדרגות..."

../images/Emo12.gif לגבי הכל...

כמובן

המממ

New member
מדגסקר זה שיר ביזאר...

שילוב הזוי בין צרפתית ורבית... וגם נראה לי שהם הקליטו משהו ואז הריצו אחורה. בכל מקרה הצלחנו לשמוע כל מיני דברים מוזרים (מישהו אמר שיר על הנשיא חתאמי?). ונסו למצוא את ה"כוס סודה!"... אני אישית מצאתי את עצמי מדלגת על השיר הזה כבר... אולי הוא נחמד
אבל לא ברור... חג שמח ושקט שיהיה לנו!

hen 10

New member
תאמת...

שלא ממש אהבתי את השיר מדגסקר. כל הפיל שיר טוב!

אם עברנו את

"אני רוצה מידבר" נעבור גם את מדגסקר זה מסוג השירים שמחבבים בסוף...אחרי ששומעים את השאר ורוצים לחקור את הדיסק לעומק.

"אני רוצה מידבר"

הוא בעיני אחד הקטעים החזקים בסימנים של חולשה, וישנם קטעים שהייתי מוריד מהאלבום לפני שהייתי מוריד אותו. (לא שהייתי ממהר להוריד קטעים מאלבום כזה מוצלח.) למדגסקר בסה"כ קטע נחמד, הוא לא באמת כזה משונה, ויש בו כמה רעיונות מאוד נחמדים.

israel1986

New member
אני רוצה מידבר

הוא מעניין ומיוחד, אבל מספיק לשמוע אותו פעמיים שלוש וזהו. זה לא שיר שכיף להקשיב לו כל פעם ששומעים את הדיסק.

דווקא לא ממש מסכים.

מבחינת הנגינה הוא מאוד מאוד מעניין גם בפעמים הבאות. אבל מילא, עניין של טעם.

לא אמרתי שהקטע גרוע

ושצריך להוריד אותו מהאלבום, אתה זה שהבאת את האסוציאציה השלילית, אני כולה אמרתי שהקטע מוזר.

T S F1

New member
חחחחחח

יש איזשהו קשר בין מדגסקר לנאצים.. כשאני אחזור לשיעורי היסטוריה קבועים, אני אגיד לך..

israel1986

New member
אם אני זוכר נכון

היתה תוכנית לרכז את כל היהודים במדגסקר בתת-תנאים ולתת לזמן לעשות את שלו.

hen 10

New member
אמממ...מדגסקר

הוא שיר נורא מוזר ויש לו שם מאוד מאוד מוזר!!!

PARACHUTES

New member
יש קשר בין השיר הזה לשיר של..

guns n' roses- madagascar זה אותו שם לא?

אם כבר נפתח...

מדגסקר -> קשור לסרט החדש המצוייר עם החיות? חשבתי אולי זה הפסקול בגרסא העברית
אבל וואלה באמת שאין לי מושג סתם תוהה... (אתמול הייתי בסרט, בן ערובה, סרט גדול אגב... וראיתי שם ת'פוסטר הענק הזה לסרט מדגסקר וכמובן שקפץ לי לראש השיר...)

למעלה