10th of September - 3X01

mgirl

New member
10th of September - 3X01

הפרק, פשוט, מדהים. הכי הכי הכי אהבתי את הקטע עם בוסקו. את בוסקו בכלל, אבל במיוחד את הקטע של ´אני יקליט ולא יגלו לי את התוצאות´, ואת הקטע שהוא שר, ואת הקטע שהאיש הזהז צעק את התוצאות וגילה לו הכל
בקשר לסאלי - לא יודעת מה יש בו שכל כך מעצבן אותי, אבל הוא מעצבן אותי נורא. בכל אופן לא נראה לי שהוא יתחתן עם טטיאנה בקרוב. מה אני חוזה? וזה לא ספוילר. אני חוזה שעקב מאורעות ה-11, החתונה תדחה ותדחה ובינתיים יהיו להם משברים ובסוף הם לא יתחתנו. וסאלי ימות לבד! YAY! לפיית´ יש בעיות בנישואין! לפיית´ יש בעיות בנישואין, ובוסקו רווק וחמוד מתמיד. הממ... האפשרויות. בכל אופן, הגידול הזה... באסה! אני כבר לא מצליחה לזכור איזה גידול בדיוק היה לה. אבל נראה לי שהיא תשרוד, כי לא יורידו שחקנית כזאת, שהיא גם שחקנית טובה, וגם יש לדמות שלה עוד המון מקום להתפתח. קרלוס... מה הקטע של הציניות הזאת? ומה אם הוא טועה והיא בעצם כן חולה, ובזה שהם מתחמקים הם עלולים להרוג אותה? איך הוא עצבן אותי... אבל מה לעשות, קרלוס הוא בנאדם מעצבן... ג´ימי נורא רגיש עם הבן שלו והכל, וזה ממש ממש מגניב. שימשיך ככה והוא ואלכס יהיו ביחד תוך כמה פרקים. והם מאוד חמודים ביחד. מאוד. נדמה לי שזה הכל, אבל בטח שכחתי משהו. אני אוסיף אותו כשאני אזכר.

~*~gaL

New member
פשוט כל הכבוד!

כל הכבוד לג´ון וולס על הפרק המעולה הזה שהוא כתב! א-ה-ב-ת-י-! כל שניה מהפרק הייתה נהדרת ואהבתי את הצורה שבה הראו מה כל אחד עשה בלילה שלפני. הקטע עם בוסקו וההמנון בהתחלה היה פשוט.. LOL!!!!!!! ואז עם האיש השיכור הזה שגילה את התוצאה.. אלוהים אני פשוט לא הפסקתי לצחוק. סאלי וטיי.. אני חייבת להודות שזה גם היה מצחיק, במיוחד הקטע שלהם על הספספל.. קים מעצבנת אותי.. לא יודעת מה יש לי נגדה בזמן האחרון.. לעומת זאת אני נורא אוהבת את אלכס.. קרלוס.. שמישהו ירה בו כבר. ברצינות! תירו בו! פיית´.. מה הקטע של כותבים של תוכניות לתת סרטן לדמויות שאני אוהבת?! קודם מארק, עכשיו פיית´.. אני פשוט אהבתי את הפרק הזה נורא. אחד הפרקים הטובים יותר של הסדרה לדעתי. מההתחלה ועד הסוף. והסוף... הסוף היה פשוט חזק. זה כ"כ תפס אותי. והמוסיקה הזאת ששמו תמיד ברקע מדי פעם שכאילו מסמלת את מה שעומד לבוא, הייתה כ"כ במקום. אני מאושרת שהסדרה חזרה. אני מתגעגעת לאי. אר., אבל מאושרת שהיא חזרה. יש!

בדיוק!

הקטעים עם בוסקו קצרים ככל שיהיו הם תמיד הכי מצחיקים! הפרק הזה היה ממש טוב, והסוף היה כזה מצמרר, על זה בדיוק סיפרו הכבאים, הפרמדיקים והשוטרים "במילים שלהם", בקשר לפיית´ בטח בסוף יהיה הכל בסדר, ומשהו בלבל אותי עם סאלי- טאטינה והוא היו אמורים להתחתן כן? אבל בפרק השני של הקרוסאובר עם אי.אר היא "חזרה" מאיפה היא חזרה? למה? אתם מוזמנים לשפוך ספוילרים חופשי (רק עם סימן) קשה לי עם הגמילה מהספוילרים של אי.אר!

מיכל ק

New member
אה בוסקו בוסקו../images/Emo99.gif

אני ממש מתחילה להתאהב בדמות שלו הוא פשוט מצחיק ממש קורע

mk100

New member
כל כך הרבה חיכיתי לפרק הזה ו.......

פיספסתי ברוב טפשותי את הפרק של אתמול, אני עדיין לא מאמינה שעשיתי את זה שמישהו בבקשה יספר בקצרה מה היה אתמול please!!!!!!!!

Benjemin

New member
תקציר הפרק שהיה אתמול ...

לחברתנו היקרה,
פרק I עונה III של הסידרה "משמרת שלישית" : שם הפרק : "העשרה בספטמבר" . (כן וישנה שייכות ל ...
למגדלי התאומים) . הפרק מתחיל מהעשירי בספטמבר בשעה 21:15 בערב . מונטי פרקר מתכנן לשפץ את דירתו כששותפו הארגנטינאי (נקרא לו ככה) אומר לו כי אין סיכוי שיצליח לשפץ דירה ישנה לדירה חדשה עם הזמן שעומד מולו וכישוריו בלבד ! ג´ימי "הרוג" מעייפות כי ג´ואי (בנו) חלה בוירוס בבטנו והקיא כל הלילה - ג´ואי נישאר בלילה ער וטיפל בו ולכן כל הפרק הוא הטיפוס הישנוני . אלכס כל הפרק בדיאלוגים איתו על בנו וכדומה ... ישנו אדם מסוים שבפעם ה- "מי יודע כמה" מתקשר לכבאים ומדווח על שריפה, בכל פעם שהם באים לאותו אזור זו הייתה רק מתיחה וכל הכבאים מתעצבנים שאם עוד פעם אחת זה יקרה, הגיע הזמן לקחת את רובה- הצייד שלהם כדי לירות בממזר (זה בצחוק, אם לא קלטת ...) למרות שהם בכל זאת מרוגזים . סאליבן מתחתן עם טטיאנה, ושושבינו- שותפו השחור, דיוויס אומר לו כי הוא צריך להנות מהזמן שלו כרווק . מה שכולל חשפניות ואלכוהול . לבסוף, סאלי מאשר והם הולכים למועדון חשפנות . מישהי כוסית באה לסאלי ועושה לו סטרפטיז מולו היא מורידה את השימלה ונשארת עם חוטיני (אלוהים, איזה קטע ! הכי טוב שיש) . לבסוף, הערב ניגמר שדיוויס מקיא את כל עירבובי- השתייה ששתה . אבל בת´כלס יוצא שהם גומרים את הערב על ספסל : מדברים וצוחקים ורואים שהם ידידים טובים ! קים עדיין בדיכאון ממותו של בובי ונישארת בביתה המבולגן בבגדי-בית כשהיא לא עושה כלום או עונה לטלפון . פיית´ לחוצה מהתוצאות שעדיין לא נודו לה בנושא הביופסיה שלה (סרטן) וגם כן פרד שלחוץ למענה מרגיז אותה . הם הולכים לרופא, ומסתבר שרק אחרי הניתוח של הגידול שלה הם יוכלו לראות אם נישאר עוד ומה עוד אפשר לעשות ... בוסקו שותה עם כמה חבר´ה כבאים בירה, עד שהוא רואה בבר חתיכה שמסתכלת עליו . הוא מחזיר לה שלום, ותמונה לאחר- מכן אנחנו רואים אותו מתלבש בחזרה לאחר סטוץ לילי . הגענו ליום שלישי ה- 11 בספטמבר בשעה 8:20 בבוקר (בעוד 4 דקות יתרסק המטוס) . אנו רואים את בוסקו ניפרד מחברתו לסטוץ לשלום כשהוא שומע מטוס שמרעיד את הבית עובר והוא שואל : "מה זה לעזעזל ?!" ; פיית´ ופרד ברכבת התחתית נתקעים במהלך הנסיעה (בגלל הבילבול של הטרור) וכשהם יוצאים היא מבקשת מפרד לקחת את הילדים מביה"ס והיא נוסעת עם שוטר למקום שעוד לא ידוע לה מה קרה ; כשקים עונה לטלפון, היא שומעת את אמה ההיסטרית שתיפתח את הטלוויזיה . קים פותחת את הטלוויזיה ורואה את איש החדשות מדבר . היא המומה ... ; הכבאים שומעים את הקריאה, לובשים את בגדיהם הכבאיים, ונוסעים בעקבות שיירות של מכבאי- אש ומשטרה לאורך הכביש במוביל לאסון הנורא - שכנראה יראה בפרק הבא ! מקווה שהבנת את הפרק, בן !

ThEEdgE

New member
טעית!!!

ה 11 בספטמבר מתחיל ב 6:07 שטטיאנה סאלי והבן שלה במלון והוא מעיר אותו עם הפלייסייטשן שלו ואח"כ עוברים לדוק שבא לתקן את האמבטיה אח"כ ליוקאס שהולכת עם פרד לרופא בקשר לסרטן ואז מראים את בוסקו מתארגן לעבודה אצל מי שהוא שכב איתה שאל איפה הוא נמצא (כי הוא לא ידה איפה היא גרה הוא היה שיכור) ופתאום שומע את המטוס לא הראו מה ההמשך עם בוסקו הראו שהוא רק הציץ מהחלון אבל יוקאס יצאה מהרכבת ותפשה ניידת סאלי ראה את השידור באחד הפאבים שם במרכז קניות שהוא היה וראו אותו הולך אחורה בצורה כועסת והוא היה בשוק כי הוא לא הביון מה קרה ונראה כאילו הוא ברח מהחתונה....אמא של קים מתקשרת אלייה לחוצה ואומרת לה מהר שתפתח טלוויזיה (כי עד עכשיו חוץ מהרעש של המטוס לא היה מובן במה מדובר) דחוף ותראה חדשות ואז מראים את הקריין מהקריא את החדשות מאזור האסון רואים את הכבאים ממהרים לצאת (אבל ההאירוע היה ב 8:46 ומשום מה הם קיבלו קריאה רק 12 דקות אחרי!!! הרבה זמן!) הכבאיות יצאו ואז המצלמה עלתה לכיוון הקו רקיע של ניו יורק (מי ששם לב ראה שהתאומים כבר לא שם) וזהו נגמר אני מת לדעת מה יהיה בפרק הבא

Benjemin

New member
לא אתה טעית ...

לא חיפשתי דיוקים במה שכתבתי ואיזו סצנה שמו ראשונה : הסצנה של טטיאנה וסאלי או בוסקו עם חברתו לסטוץ . העיקר שנתתי לה את העיקר והיא (אני מקווה ...) הבינה מה קרה בכלליות בפרק למרות שנתתי לה יותר מכלליות למרות שזה לא בסדר כרונולוגי . בחיים לא אמרתי שהראו משהו אחרי שבוסקו הסתכל בחלון . בקשר לפיית´ זה מה שאמרתי . ולמי איכפת, שהם קיבלו את הקריאה אחרי 12 דקות !!! - אז הייתה פשלה בתיאום הזמנים או שזה באמת מה שקרה או שככה התסריטאים רצו שזה יהיה - מה זה באמת חשוב לנערה שביקשה לדעת מה קרה בפרק . אל תיכנס לכאלו דקויות . היא ביקשה לדעת מה היה בפרק לא כל סצנה לפי הסדר, ותיאום זמנים . אולי תכתוב לה איזו רגל הלכה ראשונה קים כשפנתה לטלוויזיה, ומה לבש ג´ימי בעשרה בספטמבר ?! אל תיקח את זה אישית אבל אתה התנהגת כאילו איזו טעות יש לי שאתה כותב לה הכל מהתחלה !

אהמ...

הם בטח קיבלו את הקריאה מאוחר יותר כי ב"מילים שלהם" כל הכבאים סיפרו שמי שהגיע לשם ראשון ונכנס לבניינים ראשון לא חזר משם, ואיך אפשר להרוג את כל הכוכבים?

ThEEdgE

New member
../images/Emo151.gifאוקי אז ככה.....

ג´ימי התחיל עם מדים וישן ואז התעורר ובחילופי משמרות עבר לג´ינס וחולצת טריקו בצבע חרדל..... אה וקימי צעדה קודם בימין.... (יש לי את הפרק מוקלט) מקווה שעזרתי.....

בן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חייבת לומר ש סיכמת את הפרק בצורה מדהימה!!!!! קבל ח"ח

@יעל@

New member
בפרק שהיה אתמול

פרד הרגיז אותי.... בחיית. לאישתך אולי יש סרטן והיא לחוצה, אז אתה לא יכול לגלות קצת רחמנות כלפיה???? היא יושבת באמצע הלילה קוראת את החוברות האלה - מה שזה לא יהיה והוא אומר לה "לכי לישון עוד 3 שעות הילדים מתעוררים שלא תהיי עייפה" בטון כזה מרגיז... או כשהם אצל הרופא הוא בכלל לא רצה להשאר איתה ואז בדיוק כשהוא בא ללכת הרופא הגיע ואז אחרי שהם ניכנסו למישרד והרופא התחיל לדבר הוא אמר לו "אין לי כוח להישאר ולישמוע את זה" ועזב את פיית´... ברכבת בדיוק בהפסקת חשמל מה שהיה לו להגיד זה "לעזאזל" מה זה איכפת לו רק מהעבודה שלו ומעצמו.....??? הוא אנטיפטי (?) כזה אולי.... אולי שישימו את פיית´ עם בוסקו הם מה זה מתאימים יחד... חחח...

OZ MASTER

New member
צודקת! אבל לא צודקת!

אבל אני לא התפאלתי פרד תמיד כזה מניאק ולא מחשב! ואת באמת חושבת שבוסקו ויוקאס מתאימים??? זה שהיא היחידה שסובלת את השרץ הזה זה לא אומר שהם מתאימים! בוסקו מטריף ליוקאס את השכל, הוא מעצבן אותה ומזיין לה תמוח 24 שעות ביממה.

mgirl

New member
הם כן!

וזה שהיא היחידה שסובלת אותו זה כן קשור. למה היא היחידה שסובלת אותו? כי היא היחידה (חוץ מילדים, אתם יודעים שהילדים של פיית´ קוראים לו דוד בוסקו?) שהוא מתנהג אליה נורמלי. עכשיו, למה שהוא יעשה דבר כזה אם יש לו אופי מגעיל כזה? ברור שהוא מאוהב בה עד מעל לראש.

@יעל@

New member
חחחח............

אהבתי את הקטע עם בוסקו..... מיסכן............. גם אני חשבתי על זה שאולי בסוף החתונה של סאלי וטיטיאנה תטבטל ... נו זה ברור... מצאו תאריך לקבוע אותה.... והיא בסוף תימצא מישהו יותר שווה להיות איתו.... נו זה ברור.... ומישהו אמור לעזוב אותנו בעונה הזו??? (בפרומואים לעונה הנוכחית של הסידרה הראו קטע שיורים במישהו....)

למעלה