10th of September - 3X01
הפרק, פשוט, מדהים. הכי הכי הכי אהבתי את הקטע עם בוסקו. את בוסקו בכלל, אבל במיוחד את הקטע של ´אני יקליט ולא יגלו לי את התוצאות´, ואת הקטע שהוא שר, ואת הקטע שהאיש הזהז צעק את התוצאות וגילה לו הכל
בקשר לסאלי - לא יודעת מה יש בו שכל כך מעצבן אותי, אבל הוא מעצבן אותי נורא. בכל אופן לא נראה לי שהוא יתחתן עם טטיאנה בקרוב. מה אני חוזה? וזה לא ספוילר. אני חוזה שעקב מאורעות ה-11, החתונה תדחה ותדחה ובינתיים יהיו להם משברים ובסוף הם לא יתחתנו. וסאלי ימות לבד! YAY! לפיית´ יש בעיות בנישואין! לפיית´ יש בעיות בנישואין, ובוסקו רווק וחמוד מתמיד. הממ... האפשרויות. בכל אופן, הגידול הזה... באסה! אני כבר לא מצליחה לזכור איזה גידול בדיוק היה לה. אבל נראה לי שהיא תשרוד, כי לא יורידו שחקנית כזאת, שהיא גם שחקנית טובה, וגם יש לדמות שלה עוד המון מקום להתפתח. קרלוס... מה הקטע של הציניות הזאת? ומה אם הוא טועה והיא בעצם כן חולה, ובזה שהם מתחמקים הם עלולים להרוג אותה? איך הוא עצבן אותי... אבל מה לעשות, קרלוס הוא בנאדם מעצבן... ג´ימי נורא רגיש עם הבן שלו והכל, וזה ממש ממש מגניב. שימשיך ככה והוא ואלכס יהיו ביחד תוך כמה פרקים. והם מאוד חמודים ביחד. מאוד. נדמה לי שזה הכל, אבל בטח שכחתי משהו. אני אוסיף אותו כשאני אזכר.
הפרק, פשוט, מדהים. הכי הכי הכי אהבתי את הקטע עם בוסקו. את בוסקו בכלל, אבל במיוחד את הקטע של ´אני יקליט ולא יגלו לי את התוצאות´, ואת הקטע שהוא שר, ואת הקטע שהאיש הזהז צעק את התוצאות וגילה לו הכל