10CC ו- ALAN PARSONS PROJECT:

10CC ו- ALAN PARSONS PROJECT:

הן שתי להקות נפלאות והדבר המיוחד הוא ש.....שבשני המקרים, אני האספן הגדול ביותר בעולם של שתי הלהקות הללו עם קרוב לעשרת אלפים פריטים שונים מכל העולם ומכל פורמט אפשרי ובכל סוג עטיפה של כל אחת משתי הלהקות האלה. סה"כ כמעט 20 אלף פריטים של שתי הלהקות וכל מי שקשור אלייהן. הלהקה השלישית היא PROCOL-HARUM שכאן אני מחזיק כמעט 6500 פריטים שונים של להקה זו וכל מי שקשור אליה. אח"כ מגיעה להקת TOTO עם 6200 פריטים ואחריה צועדת להקת SUPERTRAMP עם 5997 פריטים שונים של הלהקה. אשמח להכיר ח'ברה רציניים וכבדים מאוד שאוהבים את הלהקות הנ"ל.
בפסח הקרוב אני אמור לקפוץ ליפן להביא מלאי ענק של בוטלגים. אשמח מאוד אם יהיה לי שותף לנסיעה. בדרך כלל אני נמצא בפורום תחבורה ציבורית ואשמח ליצור קשרים עם אספנים בקנה מידה מטורף.
ברכות חמות על הקמת הפורום הנהדר הזה ! עלו והצליחו !
אביתר.

®NuLy®

New member
וואוו נשמע אדיר!

יש מצב שנזכה להצצה קטנה (או אפילו גדולה) מהאוסף?

בשמחה: קיים אתר אינטרנט ובו דיסקים סופר נדירי

נדירים של הלהקות שאותן אני אוהב. בקישור המצורף תוכלי למצוא בוטלג נדיר מאוד של SUPERTRAMP שרק באתר הנ"ל הוא קיים ברשת. שמי מופיע שם כחבר שסיפק את הדיסק למרות שהאתר מוקדש ברובו לאלן פרסונס דווקא. אם תעייני היטב באתר, תוכלי למצוא שם הופעות חיות שעד היום היו רק בגדר חלום להשיג.....
הנה הדיסק הסופר נדיר שמגיע מתוך האוסף שלי. ניתן להורידו חופשי כולל כל העטיפות והדיסק עצמו. הסריקות שלי שם ומי שרוצה מוזמן להוריד דגימה מהאוסף הנהדר.
הנה הקישור וערב טוב ומבורך לכולם:
http://alanparsons-project.blogspot.co.il/2012/10/otras-bandas-supertramp-easy-guitar.html

למעלה