אוקיי אז ככה:
שרשור זה בעצם הדרך שבה את מגיבה בפורומים בתפוז להודעות כדי שההודעות יהיו מסודרות ומובנות ולא יהיה בלאגן של הודעות לא קשורות אחת לשניה ובלבול ואי הבנה לאן כל הודעה שייכת. איך זה עובד? נניח ופתחתי נושא חדש על האירוח של לירז בתוכנית "שולץ". את קראת את ההודעה שלי ואת רוצה להגיב למשהו שכתבתי. אז את לוחצת על ההודעה שלי, יורדת קצת למטה ולוחצת על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" ומגיבה. ואז כשתשלחי את ההודעה היא תופיע מתחת להודעה שלי ואז אנשים מבינים שהגבת למה שאני כתבתי. את אותו הדבר את עושה אם את רוצה להגיב למשהו שמישהו אחר הגיב באותו נושא. למשל אם תסתכלי בנושא שפתחתי על התוכנית "שולץ" תראי שסתיו, ליאור ואתי הגיבו לי על ההודעה. אם את רוצה להגיב למה שאחת מהן כתבה אז שוב את חוזרת על אותה הפעולה - פותחת את ההודעה שאליה את רוצה להגיב ולמטה באותה ההודעה לוחצת על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה". כל הרעיון הוא שאת פשוט צריכה ללחוץ על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" בתוך החלון של ההודעה אליה את רוצה להגיב. אין צורך לפתוח נושא חדש על כל דבר. איך מבדילים בין נושאים ותגובות? "נושא חדש" - הודעה חדשה שאת פותחת תסומן עם נקודה כתומה מצד ימין שלה. בין כל נושא לנושא את תראי רווח בפורום. "תגובה" - תגובה תופיע עם נקודה כחולה מימין שלה. התגובה תופיע מתחת להודעה וקצת באלכסון ממנה לצד שמאל. ותגובה לתגובה אחרת תופיע גם מתחתיה אבל עוד יותר שמאלה.. ככה מבינים מי הגיב למי ואין בלאגן. אין צורך לפתוח נושא חדש על כל דבר. מכיוון שזה פורום לירז צ'רכי, נושאים חדשים רצוי לפתוח על דברים שקשורים ללירז, אבל שוב - לא כל דבר מצריך נושא חדש. למשל אם לירז התארחה בתוכנית כלשהי אז כמובן שאפשר ואפילו צריך לפתוח נושא חדש ולדסקס על זה. הודעות על נושאים שלא ממש קשורים ללירז (כמו למשל לבקש עזרה בשיעורי הבית חחח) לא מצריכות פתיחה הודעה חדשה ולכן יש את האופציה הנקראת "שרשור אוף" או "נצל"ש" - שרשור אוף זה שרשור שעוסק בדברים שלא קשורים לנושא הפורום. נצל"ש - ניצול שרשור - אם נגיד יש תמונה של לירז בפנאי פלוס, אין צורך לפתוח על זה נושא חדש. ניתן פשוט להגיב לנושא שכבר קיים, לשים את האייקון של נצל"ש -->
ולכתוב את זה שם וככה את מנצלת את השרשור כדי להודיע על זה מבלי ליצור אי סדר בפורום בגלל זה. נושאים שאת רוצה לכתוב בתור "אוף" את יכולה לעשות ע"י תגובה להודעות שתפוז מפרסמים מדי יום - "היום ב-
אנשים" או "פורומים חדשים בתפוז" וכו'. אני מקווה שהבנת. הייתי מצרף לך גם תמונות אבל אין לי כוח לחפש אותם חח אם למישהו יש ומוכן לשים, תשימו לה. * הבדל בין "הוספת תגובה" ל"הוספת תגובה מהירה" - באופציה "הוספת תגובה" את יכולה להשתמש בכל האופציות שאפשר לעשות בתגובה כמו הוספת תמונות, קבצים, פליקסים, עיצוב וכו'... ואילו באופציה "הוספת תגובה מהירה" את יכולה רק לכתוב הודעה ולהוסיף סמיילים.