.

TanyaF

New member
.

קודם כל תודה על כל ההודעות שלכן. זה שמור אצלי במועדפים ואני אקרא כל פעם כשיהיה לי קשה. אתמול כשדיברתי עם אמא שלי... הוא צלצל. וראיתי שיש שיחה ממנו. לא מבינה למה הוא צלצל, עוד אחרי שהוא שלח לאמא שלי הודעה "תגידי לבת שלך שתפסיק להציק לי". לא עניתי. ולא החזרתי שיחה. וגם לא אחזיר. אתן יודעות... לפעמים זה כל כך כואב איך אדם יכול בתוך רגע לשכוח הכל, את כל הרגעים שהיו ביחד, את כל הטיולים, פשוט לזרוק הכל ולהמשיך הלאה, כשהייתי מסורה אליו בכל מובן המילה. כל הזמן רק חשבתי איך לעשות לו מתנות, ומה לרשום בהודעה כדי לשמח אותו, ולעשות לו מיוחד, ולעזאזל, למה זה אף פעם לא בא ממנו. למה כל פעם הייתי מקבלת ממנו הודעה רק פעם ביומיים של לילה טוב, כשזה היה ברור שיש לו יותר זמן מ-2 שניות פעם ביומיים להודעה. אני לא רוצה לאחל לו דברים רעים. אבל הלוואי שהוא יבין את מה שהיה לו בידיים, והלוואי והוא יבכה, עד שינתפחו לו העיניים, כמו שקרה לי. הלוואי ויום אחד הוא יקבל סטירה ואז כבר יהיה מאוחר מידי. אתן לא חושבות שזו הייתה אשמתי? נכון?... :\ למרות שאני זו שהתפרצתי... והוא היה תמיד האדיש, הרגשה כזאת, כאילו לא אכפת לו עם הוא איתי או לא. מצטערת על ההודעה החדשה ובוקר טוב ...

BaTeL37

New member
בוקר טוב לך...

אני חושבת שהבן אדם הזה הוא פשוט חתיכת אדיוט (סליחה על הבוטות),הבן אדם לא מבין מה יש לו מה בידיים וזאת רק אשמתו,אני חושבת שמגיע לך הרבה יותר מזה,אני לא חושבת אני בטוחה...אני רואה שאת נותנת הרבה מעצמך, האהבה והערכה להחבר ומגיע לך מישהו שיעריך את כל זה ועוד יגיע מישהו כזה..תהיי בטוחה בזה
... טניה,כמו שאמרתי מקודם הוא לא שווה את זה ולא את הדמעות שלך,וכשהוא יבין מה היה לו בידיים הוא יצטער על זה ובשבילו זה יהיה מאוחר מדיי...וזאת בכלל בכלל לא אשמתך תזכרי את זה טוב טוב. חיבוק,ותמיד פה בשבילך

Svetik In Love

New member
דברי איתי במסרים =)

שם אוכל לכתוב לך לא לעיניי כולם =) אני חושבת שהיית נורא מסורה והיית הכי נפלאה שיש והוא לא ידע להעריך - ואת לא צריכה אדם שלא יודע להעריך כשיש לו משהו ממש טוב בידיים שלו. הוא לא הקדיש לך תשומת לב והתייחס כמובן מאליו. כמובן שהוא לא שכח את הרגעים היפים שלכם והזיכרונות-לא שוכחים אותם אפילו אם לא ביחד - אך זה לא אומר שהוא יתייחס אלייך טוב יותר בעתיד. אל תזרקי את הזיכרונות החיוביים החוצה, תמיד יש משהו טוב במשהו רע. תהיי חזקה ותרימי את הראש!

toxic babe

New member
זאת לא אשמתך!

ההפך, את ניסית לשמור ולטפח את הקשר בניגוד אליו. צפיתי שהוא יתקשר, ככה זה גברים לכי תביני אותם... פשוט תעמדי על שלך, תהיי חזקה והרגע הקשה יעבור, הזמן עוזר.

מורוש60

New member
בוקר טוב גם לך ../images/Emo13.gif

את לא אשמה בכלום!!! תביני...היחס שקיבלת ממנו לא שווה שתשארי איתו. וטוב שאת עושה שאת מסננת אותו וכן גם אם הוא יבוא עד אליך הביתה תגידי לו שהוא פיספס את המועד ושילך לחפש את החברים שלו!! כי לך לא מגיע יחס כזה. בהודעה הראשונה שכתבת אמרת שיש איזה ידיד שהוא קרבי והוא מדבר איתך יותר ממנו ... מה איתו?? הוא עדיין שולח לך הודעות?? אני חושבת שזאת ההזדמנות החדשה שלך!!
קבלי
ענקייי ואוהב!!!

TanyaF

New member
כן,

הוא שולח לי המון הודעות. תמיד אומר לי מה הוא עושה, ומתי הוא מסיים לעבוד, והוא תמיד מצלצל, גם כשהתעלמתי ממנו, הוא המשיך לשלוח. הוא מספר לי תמיד מתי הוא בהפסקות, ופתאום אני מבינה... כמה הפסקות וכמה זמן היה לחבר שלי, ועדיין, הוא בכלל לא צילצל אלי, ואפילו לא לחץ על כמה כפתורים כדי לשלוח לי הודעות, ואני כמו מטומטמת הייתי שולחת כל הזמן. זה כל כך... אני לא יודעת. אני מרגישה כל כך לא הוגן. שהיה לו את הזמן, אבל לא עניינתי אותו בכלל... והרי, אם אוהבים, צריך לרצות לחזור הביתה לאהובתך... לא ככה? אולי אני פשוט לא מבינה עד הסוף. אבל אני מניחה שכל זה כבר לא משנה... זה נגמר.

מאורי6

New member
תהיי חזקה..!

אני זוכרת את הימים האלו... עם החבר השני זה היה קצת פחות, אבל רק כי לא נתתי לזה להפוך למה שזה היה עם הראשון וחתכתי "רק" אחרי כמה חודשים של משחקי לכי ובואי ורוצה ולא רוצה ומצטער, ואומר לי לא להתקשר, ואחרי כמה ימים מתקשר בעצמו. כואב לי לקרוא את מה שאת כותבת כאן כי יש בי כ"כ הרבה זכרונות שעולים ואני כל כך רוצה לחסוך ממך את כל הכאב ופשוט לגרור אותך אחריי למקום הרבה יותר טוב שאני נמצאת בו היום. אני יודעת כמה זה קשה להיות בתוך מקום של חוסר ודאות, בתוך מקום של שוב לבד לחפש את עצמך ואת האחד שלך:-\ אני יודעת כמה זה מפתה פשוט לרצות לחזור לאותו מקום רע, כי שם את יודעת שרע לך אבל את לא במצב שאת לא יודעת מה איתך בכלל. החיים שלנו קצרים מכדי להתחיל להתאבל, תעמדי דקת דומייה לזכר הקשר
קחי את המסקנות שלך ממנו, ותמשיכי הלאה... אנחנו איתך

TanyaF

New member
כן, זה מפ

ואני כל כך טיפשה. אני מסוגלת לסלוח כל כך מהר, רק אם יבואו ויגידו לי "סליחה". מפתה לחזור לאותו המקום הרע כי זה כבר מוכר, ובטוח, ואולי כי התרגלתי, אני צריכה לרדת מהענן הזה שאני הייתי שקועה בו.

מאורי6

New member
כמו שאמרתי לך

מקום של "מוכר" ו"בטוח" זה לא תמיד הכי טוב בשבילך.. התרגלת אליו, אבל גם אישה מוכה מתרגלת למכות של בן זוגה- זה לא אומר שהיא במקום טוב. רק מהכתיבה שלך אני מצליחה להתחבר אלייך ולהבין באיזו בחורה מדהימה מדובר כאן, בחורה שאכפת לה מהבחור שאיתה.. בחורה שרק מחכה שמישהו יפתח בפניה את החיים שלו באמת, וייתן לה הזדמנות לעשות לו טוב. הבחור שאנחנו מדברות עליו לא באמת נותן לך כניסה לחיים שלו, הוא נותן לך לבקר מידי פעם.. עושה צעד קדימה ו20 אחורה נהנה להתעלל בך רגשית- לראות מתי באמת עובר הגבול שלך, מתי באמת לא תתני לו יותר לדרוך עלייך והטעות היחידה שלך, היא שאת נותנת לו כל פעם למתוח את הגבולות שלך ולצאת מזה ב"סליחה" שהיא כבר שחוקה מרוב שימוש. כל מערכת יחסים שהיא, מורכבת מנתינה וקבלה, את צריכה לשאול את עצמך מה את מקבלת בקשר הזה חוץ מכאבי ראש.. אני לא כותבת לך את זה כי אני מרגישה איזושהי ד"ר במערכות יחסים, פשוט נכוויתי מזה בעצמי. מה שלא יהיה, תזכרי שמגיע לך פי אלף יותר טוב מזה, מגיעה לך מערכת יחסים אמיתית...! ואם את רוצה לדבר [email protected]

TanyaF

New member
תודה.

כל מה שאתן כותבות זה כל כך נכון. הייתי מוכנה ללכת עד סוף העולם, אם הוא רק היה מבקש. ומגיעה ב-2 בלילה, אם היה מבקש. הייתי עוזבת הכל. תודה על כל המילים שלכן. אני בטוחה שאחזור ואקרא את זה עוד המון המון פעמים, ואתן אומרות פה משפטים מאוד נכונים. כנראה שאני צריכה קצת זמן לעצמי. לעשות דברים שעדיין לא עשיתי... הרי... כל מה שהייתי עושה, זה לחכות לו שיחזור... לחכות שיצלצל, ואז ב-12 בלילה לוותר, ופשוט להרדם, בלי שום דבר ממנו.

נמה פ

New member
קשה לשכוח קשר כ"כ ארוך

אבל במקרה שלך, נראה לי שבאמת שכדאי שתנסי. תבכי יומיים ותעברי הלאה. גם אם עכשיו זה נראה שלא אכפת לו, אני בטוחה שמתישהוא יבוא לו במכה כמה שהוא מתגעגע אליך והוא יבכה עליך ימים, ואז את כבר תהיי עם מישהו אחר. תהיי חזקה! 3>

TanyaF

New member
את יודעת מה...

הלוואי והיום הזה יגיע, והוא יבכה כל כך חזק, כמו שבכיתי אני, אבל אני כבר אצליח להתגבר.

למעלה