.............................................

MeWithoutU

New member
.............................................

see I've already waited too long and all my hope is gone...........................................

MeWithoutU

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo42.gif../images/Emo153.gif

I realise and I can see... That suicide is painless It brings on many changes and I can take or leave it if I please. The game of life is hard to play I'm going to lose it anyway (Marilyn Manson - Suicide Is Painless)

MeWithoutU

New member
I'm Nottttttttttttttttttttttttttttt

I have screamed until my veins collapsed I've waited as my time's elapsed Now, all I do is live with so much hate I've wished for this, I've bitched at that I've left behind this little fact: You cannot kill what you did not create I've gotta say what I've gotta say And then I swear I'll go away But I can't promise you'll enjoy the noise I guess I'll save the best for last My future seems like one big past You're left with me 'cause you left me no choice I push my fingers into my eyes It's the only thing that slowly stops the ache If the pain goes on, I'm not gonna make it
(Slipknot - Duality)

LiorShap

New member
How soon in now!?!??!?!?

יאווו את לא מבינה כמה חרשתי על השיר הזה אני יודע את כולו בעלפה! גם בגרסה של טאטו וגם בגרסה של לאב ספית לאב! אבל למה את עצובה? :/

A GIFT OF LOVE

New member
זה נראה כאילו את מרגישה אבודה...

קרה משהו מסוים או שזאת פשוט תחושה שכזאת?

MeWithoutU

New member
סתם למי שמתעניין - המצב הרע והרופא הרשע ../images/Emo4.gif

הלכתי לרופא.....ולא הבנתי מה נסגר איתו הבנאדם בילבל אותי לגמרי...בנוסף הוא אמר שלנשים עם הבעיה שלי בהריון נותנים זריקות מסויימות כל ההריון וחודש לאחר מכן גם...ככה שתינוק יהיה בסדר...(בדרך כלל מגלים את הבעיה שלי אחרי שהתינוק מת בבטן!) אבל אמר שלא לוקחים בהריון ראשון...או משהו כזה... קיצור הוא התכוון לזה ש...אני אכנס להריון - לא יטפל בבעית דם שלי (כי הוא אמר) - התינוק יהיה בבטן 6-7 חודשים וימות לי...ואז אני יביא ילד לעולם עם טיפול בזריקות האלה שצריך... הבנתם מה נסגר איתו??????????????????
פשוט הזוייייייייייייייייי.......... כאילו אמר שהריון ראשון אני לא אקח את הזריקות...ואז התיונוק ימות........מה עובר עליו???????
אני לא רוצה לעבור הפלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לבן דוד שלי יש חבר טוב שאבא שלו אחראי במחלקת יולדות...אז אני אבקש ממנו שיתן לי שם של רופא טוב ללכת אליו...ולא איזה חולה נפש שאומר שהתינוק הראשון שלי ימות כי לא יזריקו לי איזה דבר...........סעמוקקקקקקקק ואני עצבנית!עצבנית על העולםםםםםםםםם בעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בקריזזז...........................ורע ליייייייייייייי ואין לי כוח לכלווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בעעעעעעעעע........שמישהו ירצח אותייי

LiorShap

New member
וואי איזה רופא מפגר

אין מצב שהוא צודק!! אל תדאגי,תלכי לרופא אחר,תראי שיהיה בסדר לא יכול להיות שהוא צודק... תרגישי טוב!!!! ואל תהיי מבואסת!!!!

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

אני לא יגיד לך שהרופא לא מבין, גם לא שהרופא מפגר כי כמה שזה מתסכל וכואב, אני בטוחה שהוא לא מדבר סתם באוויר. כמובן שיכולות להיות עוד אפשרויות שאולי רופאים מסוימים מתמחים בהם או שיש בהם סיכונים. אני מקווה שתגשימי את החלום שלך בקרוב!

LiorShap

New member
תראי

הוא אומר לה מעכשיו שהינוק הראשון ימות,עוד לפני שהיא בכלל בהיריון! איזה רופא יגיד את זה? אולי זו אחת הדרכים לפתור את הבעיה שלה,הוא בכל זאת רופא,אבל הדרך הזאת קצת [הרבה] נשמעת לא בדיוק מתוחכמת.

MeWithoutU

New member
בדיוק!...זה מה שאמר...

קבע מראש שאני לא יקבל זריקות בהריון הראשון - והתינוק ימות! ורק בהריון השני אני אתחיל עם הזריקות. למה הוא קבע שאני לא אקבל זריקות???סתם בלי סיבה! זה לא מסוכן!זה לא פוגע לא בי ולא בתינוק!...סתם רופא קרציה. עזבי את זה... העיניין הוא שגם יש תרופה אחת שהוא לא ממש הבין בה - והוא הלך לבדוק באתר של תרופות. וזאת תרופה שבחורות במצב שלי לוקחות - המומחיות שלו!!!והוא היה צריך לבדוק משהו על התרופה?אמממ הוא לא אמור לדעת את זה??? גם דודה שלי לא ממש אהבה את הרופא. חשבה שהוא לא רציני. וכשזה קשור לבריאות שלי ושל הילד שלי לעתיד - אין פשרות!

eshkolit32

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo101.gif

תשמעי, הוא לא הרופא היחיד שקיים, תודה לאל...את לא תלויה בו ואני באמת מציעה שתלכי לרופא אחר שגם יהיה מקצועי יותר וגם יוכל להסביר לך את הדברים כדי שתביני בדיוק מה האפשרויות שעומדות בפנייך. אני יודעת שמרגיז לפנות לאיש מקצוע שלא ברור מה הוא יודע ומה לא ועד כמה הוא מקצועי. אבל אל תתעצבני יותר מדי, את לא חייבת ללכת אליו יותר. מקווה שתמצאי לך רופא אמין ומקצועי יותר ואז תוכלי לחשוב הלאה.

למעלה