...

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
...

אז ככה.. בשבועיים האחרונים, יש לי כל לילה איזה שתיים או שלוש חלומות צלולים.. ופעם ב.. יש לי חלום רגיל זה ממש מוזר.. כאילו, ברגע שאני נכנסת לחלום אני ישר מבינה את זה.... זה בגלל שתמיד בחלומות אני מתחילה לעוף מתישהו וכאילו סוף סוף התרגלתי לזה שברגע שאני עפה אני בחלום. יכול להיות שיש לי יותר חלומות רגילים ואני לא זוכרת אותם? אב..ל זה הגיוני שלא יהיו לי כמעט חלומות רגילים? ועוד משהו, בחלומות האלה כמעט תמיד המצב הוא לילה ואני לא מצליחה לשנות אותו. וגם אני במשך כמה ימים מנסה להגיע למקום מסויים בחלום, אבל הוא ממש רחוק ואם אני פשוט עפה לשם באיזשהו שלב אני מתעוררת. והיה לי היום חלום ממש ארוך שבמשך כל החלום ניסיתי לתפוס טרמפים.(או שהחלטתי להזמין מונית ואמרתי שגם ככה זה חלום אז אני לא באמת משלמת לה, אבל כל פעם זה לא הצליח). וזה ממש מבאס, כי הרגשתי שממש בזבזתי את החלום הזה. בסוף גרמתי לעצמי להתעורר כי התייאשתי ממנו.

goldy

New member
מה את רוצה להשיג?

האים את מאמינה שאת יכולהשיג את מה שאת רוצה?

jast

New member
אני לא רוצה להשיג שומדבר כרגע...

פשוט יש מקום מסויים שאני תמיד רוצה להגיע אליו בחלומות ואני לא מצליחה... זה שאני לא מנצלת את החלומות שלי כמו שצריך זה כבר משהו אחר.

silverhawk

New member
תני לי להרגיע אותך

(או שלא, תלוי איך את רואה את זה
) - את לא מחצללת יותר משאת חולמת. בכל לילה את חולמת כמה וכמה (וכמה) חלומות, את פשוט לא זוכרת את רובם הגדול. והיי, ממתי מתלוננים בפורום הזה על יותר מידי חלומות צלולים?
אז בכל מקרה, אם את כבר בכזה רצף של חצלולים - למה שלא תנסי לנצל אותם קצת? צרי מדריך חלומות שישמש אותך בעתיד, הכיני רשימה של דברים שרצית לעשות והתחילי לעבוד עליהם, נסי לשפר את החלומות שלך וכו' וכו' וכו'. השמים הם הגבול (ולמען האמת, בחלומות הצלולים גם זה לא בדיוק נכון...). לגבי הלילה, נסי להכנס לבית, האמיני שכשתצאי החוצה יהיה יום ואז פתחי את הדלת. אני מאמין שהטריק יעבוד. בנוגע להתעוררות, אני מציע שתשלבי בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום. אין סיבה שתתעוררי לפני שתצליחי להגיע למקום הרצוי.

למעלה