108292299- מיי ניו איצי``ק.

rastotman

New member
108292299- מיי ניו איצי``ק.

ענבל שונאת אי סי קיו!!! [<התנשפויות זועמות>]. עכשיו הורדתי את האי סי קיו הרביעי שלי החודש, שניים אח אידיוט נק בננה ורשע במיוחד מחק בזדון, ובשלישי הוא בטח גם היתעסק. בלילה הורדתי אחד חדש ולא הצלחתי בשום צורה לאינסטול אותו עד שהאח הקטן הנק בננה הפעיל את האלדין שלו [שאמור לעלות 200 דולר או משהו כזה- ואח נק בננה הוריד מהאינטרנט, עכשיו הוא מנסה להוכיח לי שאפשר להוריד כרטיס וודו מהאינטרנט {ממ.. חומרה/תוכנה..}]- והעלים את הספרים של הווינראר שעושה את כל הסמלים אותו דבר והורס את היצירתיות של הווינדואוז. עכשיו למלאכת מציאת אחת הרשימות הישנות שלי- טוב, לא הצלחתי, לפחות הפעם התייאשתי אחרי שעה ולא חיכיתי שבוע להרים ידיים [לשים ידיים על הראש/ ידיים על הראש/ עודד אמר למחוא כפיים..]. אז עשיתי מישתמש חדש, שוב פעם. ובואו נדבר על איי סי קיו, אם כבר פתחנו הודעה ראשית חדשה [גם לכם זה עושה שוב פעם ארורים למטה?]. האיי סי קיו לא מתוכנן נכון. הרעיון ממש מתוק, אבל הביצוע זקוק לשיפור- ההודעות פשוט באורך הכי לא מתאים בעולם. יש כמה דברים אידיאלים- למשל הודעות של פורום. אומרים את כל מה שרוצים במין מונולוג מעוות, ויש תמיד את האפשרות לדבר על כל חלק ממה שכתבת ולקרוא שוב פעם לבדוק אם כתבת שטויות. אי מייל זה יותר בעייתי כי אתה כבר לא זוכר על מה עונים לך ודברים [תמיד כדי לצרף הודעות {עד גבול מסוים, 3 זה גבול טוב}]. טלפון זה אידיאלי- מדברים ביחד, אפשר להגיד דברים קצרים וארוכים ביחד, ואפשר לעקוב כמה אתה מרתק את מי שמקשיב לך, ונהוג לא לעשות דברים תוך כדי. צ`אטים זה כאילו טלפון מנוון להרבה אנשים לא מזוהים. אם יש מעט אנשים בצ`אט, אז כותבים הודעות די קצרות, אבל מגיעים גם לשני מישפטים, ומדברים ביחד, ונגיד שמכירים אחד את השני אז זה לא ממש מטומטם, אבל לכולם ברור שאתה לא עושה שום דבר חוץ מהצ`אט. באיי סי קיו אתה עושה משהו בד``כ, ומדבר עם כמה אנשים- ולא רק זה, מאוד קשה לשנות נושאים באיי סי קיו. אתה מכירים שמדברים על נושא קצר ופתאום פג תוקפו ומתחילים לרוץ הודעות של ``חחח`` ו``:)`` וכאלה משיכות זמן. אני בכלל לא טובה בזה, כי אני איטית מאוד באינטרנט [מקלידה עם יד אחת- אל תישאלו אותי למה], ואם אני עושה משהו אז האי סי קיו יכול לחכות בטריבונות הקטנות, ואם לא אז אני מול ההודעה [האחת בד``כ], מחכה לתגובה שתבוא מהמימד השני. אבל העניין הכי מעיק זה שלא מדברים באי סי קיו על הדברים הכי מרתקים, אבל אם יש נושא שזורם טוב, אז פשוט ממשיכים, לא כמו פה שאפשר לבחור למה להגיב- רק שזה לא נורא, כי כולנו למדנו להיסתפק במה שיש, ואנחנו ממשיכים בשיתוף פעולה נושאים לא מרתקים לשיחות נעימות וזורמות. וככה אפשר להכיר אנשים יותר לעומק, למרות שלפעמים ניתקעים עם הרגשה של אין ממש מה לכתוב, או שמדברים במקביל עם כמה אנשים כשלא רוצים לדבר עם כולם--- ואני יודעת גם מה הבעיה, עם אנשים יש את הקטע של חיוך שמעיר אותך ולא משנה על מה מדברים מקבלים קצת אנרגיה מהחילופי חיוכים, באינטרנט זה די צולע, בעיקר אצלי שלא מבינה את אומנות הקלדת התשע ושיפט באותה יד. רק אל תיבהלו, איי סי קיו זה טוב בנתיים, פשוט כשתחשבו על הסטארט אפ הבא שלכם תיזכרו באנשים כמוני.

למעלה