OoO נוווני OoO xp
New member
=]]]
לפני כמה ימים לאח שלי היה הצגה (פיטר פן) לא רציתי ללכת עד ששמעתי שלירון לב הווא יהיה פיטר פן , אז הללכתי D = ואני אח שלי , חברה שלי ואחיינית שלה רק צוחקים על השחקנים והם רק צוחקים בגללנוו D = חוץ מאחד שעווד שנייה באה אלינו ודקרה אותנוו חח כי צצחקנו שהיא "שרה" ואחחד שמה מהשחקנים מזה חמווד מתחיל כזה לצחוק איתנו מהבמה לעשות לנו עיניים וכאלה... וואי הייתה הצגה מצחייקה ברמוווות לא מתוווווארוות ! ובסוף נשארתי אחרונה אז לירוןן לב הצטלם איתי
אממאלה מוושלם האייש הזההה.. הוא שרירי חתייך והכיי חשווב חמוווד כ"כ =] כפפרה עלייוו 3\> וגם אתמוול קיבלנו תעודות
ותאמת בקוושי למדתי בביצפר' ולא עשיתי כלוום והתעודה הייתה מזהה טוובה =) הממוצע שלי 92 , שזה ממוצצע גבוה מאווד P= למזללי חחחח.. והמוורות שאני שונאת הביאו לי דווקא ציונים טובים =} וגם כמה שהתחצפתי אליהן הביאו לי 95 - 90 כפפפרעליייייי.. -555- אזזזז מיי אממר שכוורדיים טייפשיםם ? האאא . ? ההאא ?? חחחחחחחחחחח =]
לפני כמה ימים לאח שלי היה הצגה (פיטר פן) לא רציתי ללכת עד ששמעתי שלירון לב הווא יהיה פיטר פן , אז הללכתי D = ואני אח שלי , חברה שלי ואחיינית שלה רק צוחקים על השחקנים והם רק צוחקים בגללנוו D = חוץ מאחד שעווד שנייה באה אלינו ודקרה אותנוו חח כי צצחקנו שהיא "שרה" ואחחד שמה מהשחקנים מזה חמווד מתחיל כזה לצחוק איתנו מהבמה לעשות לנו עיניים וכאלה... וואי הייתה הצגה מצחייקה ברמוווות לא מתוווווארוות ! ובסוף נשארתי אחרונה אז לירוןן לב הצטלם איתי