=]]]

=]]]

לפני כמה ימים לאח שלי היה הצגה (פיטר פן) לא רציתי ללכת עד ששמעתי שלירון לב הווא יהיה פיטר פן , אז הללכתי D = ואני אח שלי , חברה שלי ואחיינית שלה רק צוחקים על השחקנים והם רק צוחקים בגללנוו D = חוץ מאחד שעווד שנייה באה אלינו ודקרה אותנוו חח כי צצחקנו שהיא "שרה" ואחחד שמה מהשחקנים מזה חמווד מתחיל כזה לצחוק איתנו מהבמה לעשות לנו עיניים וכאלה... וואי הייתה הצגה מצחייקה ברמוווות לא מתוווווארוות ! ובסוף נשארתי אחרונה אז לירוןן לב הצטלם איתי :) אממאלה מוושלם האייש הזההה.. הוא שרירי חתייך והכיי חשווב חמוווד כ"כ =] כפפרה עלייוו 3\> וגם אתמוול קיבלנו תעודות :) ותאמת בקוושי למדתי בביצפר' ולא עשיתי כלוום והתעודה הייתה מזהה טוובה =) הממוצע שלי 92 , שזה ממוצצע גבוה מאווד P= למזללי חחחח.. והמוורות שאני שונאת הביאו לי דווקא ציונים טובים =} וגם כמה שהתחצפתי אליהן הביאו לי 95 - 90 כפפפרעליייייי.. -555- אזזזז מיי אממר שכוורדיים טייפשיםם ? האאא . ? ההאא ?? חחחחחחחחחחח =]

מזתומרת הצתלמת עם לירון לב????../images/Emo2.gif

זה פאקינגגג לירון לב[חעחעח סורי על המילה..
] אני מתההה על הבנאדם!! וכמובן שהוא גם היה בשמיניה אז אני לא יכולה לא לאהוב אותו!!! חולללה על כל מה שקשור לשמיניה [ז"ל
] אהה וסחטיין על התעודה!! אני גם לא למדתי בכלל השנה והתעודה שלי גרועה!!!!!!! לא בדקתי מה הממוצע אבל יש לי 3 פעמים 55 פעמיים 85 ועוד כמה 70 ו-60.... הממוצע בטח משו כמו 70
אבל למי אכפת שיקפצו לי בבצפר הדפוק הזה!! נשבעת לכם עוד מישהו יהרג שם ואני לא יהיה שם שנה הבאה כדי לראות את זה!!!!!!!! לא לא! אני עוברת בצפר על השנייה שאני יכולה!! מישהי מהשכבה שלי בתחילת השנה סדקה את העצם שבין העורף לסוף עמוד השדרה כי מישהו "בטעות" דחף אותה במדרגות... ואני עד עכשיו כואב לי הגב והאוזניים מהפצצה שהתפוצצה לי כמעט על הגב!!!!! מה השלב הבא?? התאבדות המונית??? לא תודה!! חעחעחעחעחע אחלה בצפר יש לי..אה?!

oOosapiroOo

New member
איזה בית ספר שחף חחחחח

וביום שישי פיצצו בבית ספר שלנו פצצת סירחון וכל הבית ספר היה מסריח כל השיעור האף שלי היה בתוך החולצה חח לא יכלתי לנשוםםם!!

חעחעחעח גם לנו בבצפר פיצצו פצצת סירחון!!

אתמול זה היה!!! חעחעחחע איך רציתי להרוג את החרא שפיצץ את הפצצה הזאת!!!! שונאת את כל הנבייילווותתת האלה!!!

שמחה שנהנת../images/Emo140.gif

ולירון לב בהחלט בן אדם מקסים
וכל הכבוד על הציונים הטובים בתעודה

חחח..

חח תודה =) ותאמת אין לי מושג איך יש לי תממוצע הזה חחח , עוד כמה ימיםם אני יקבל תעודת הצטיינות :p וניסיתי לעלות את התמונה אבל היא לא עוולה לפה =|

nina love amir

New member
היי..

סליחה שלא ההיתי מלא זמן בפורום פשוט לא היה לי אינטרנט לכל השכונה שלי לא היה מסתבר ורק עכשיו אבא שלי תיקן לי.. שמחה שנהנת וקבלי ח"ח על התעודה זה לא בא ברגל.... חח.....

תוודה =]

ושחף אם הייתי יודעת שאת מעריצה אותו הייתי אומרת לוו ומוסרת לו ד"ש בשמךך חחחח.. :)

למעלה