108$

Troublemaker1

New member
108$

זה מחיר של כרטיס להצגה טובה בברודווי לאיותר מידי?! ראיתי הצגות במחירים כאלה גם בארץ וגם בחו"ל אבל הפעם בגלל תקציב נמוך יותר מהרגיל אני כנראה אוותר על התענוג

Yentl

New member
לאו דווקא

קודם כל יש את TKTS בטיימס סקוור ובדאוןטאון, שם אפשר לקנות במחיר מוזל. שנית, אם אתה סטודנט, יש כרטיסי סטודנטים (התעודה שלי מישראל עבדה מצוין!) שלישית, אפשר לעמוד קצת בתור ולרכוש כרטיס ב - standing room, כלומר לעמוד כל ההצגה...אבל אם אתה צעיר נראה לי שזו לא בעיה כזו גדולה.

Troublemaker1

New member
אני רוצה ללכת לפנטום של האופרה

עדיין לא יצא לראות את המחזה ואני מת עליו
אני לא יעמוד כל ההצגה ואני עדיין לא סטודנט (אני לפני צבא)

Yentl

New member
בטוח יש את זה ב TKTS

ושם זה עולה חצי מחיר. אני דווקא כן אעמוד במשך הצגה כי זו חוויה חד פעמית....אבל זו רק אני. (וסליחה על הטון המורתי אבל זה פשוט משגע אותי כשאנשים כותבים עתיד עם י!)

תגלית

New member
אני ראיתי את הפנטום בברודווי ב 50$

קניתי בדוכן TKTS. זה היה באפריל שעבר. שמעתי שבינתיים פתחו עוד דוכן TKTS לא רחוק משם. הרעיון הוא ללכת ל- TKTS ולהחליט לפי ההיצע. בדר"כ יש את הפנטום. בהצלחה.

o C r A z Y o

New member
אני ראיתי את הפאנטום במשהו כמו 26

פאונד... קניתי בחנות בלייסטר סקוור

J o n i B

New member
שלא תעיז לשלם כזה מחיר...

בTKTS בטיימס סקוור (קשה לפספס) מוכרים כרטיסים להופעה של אותו ערב. נפתח ב15:00 ורצוי להגיע איזה חצי שעה לפני. פנטום לא הצגה כ"כ חמה ותמיד כשאני הייתי (לפני חודש הייתי שבוע בניו יורק) מכרו אחלה כרטיסים ב50$. לעמוד בהצגה זה אחלה פתרון - לא סתם עומדים, אלא אפשר להשען על מעין מעקה -ממש כמו לעמוד ליד בר. ככה ראיתי ממה מיה ב20$ וproducers ב30, וההבדל ביני ובין ה שישב שורה לפני היה 80$. אם לא הבנת -הכרטיסי עמידה הם בשורה האחרונה באמצע באולם התחתון-אחלה מקומות...

Yentl

New member
הי ג'וני -

נכון שלראות את מאמא מיה בעמידה זה כיף? הרי במילא רוקדים כמעט כל הזמן...

למעלה