:'(

דניס12

New member
:'(

כל כך רע לי עכשיו, אני משלם על השטויות שעשיתי.. חיבוק?

דניס12

New member
אמממ...

האמתי שאני לא יודע איך להסביר את זה אפילו.. הכרתי לפני חודש מישהו, התחלנו לדבר במסנ' והתחלתי להרגיש שאני מתאהב ואמרתי לו שאני אוהב אותו, אמרתי הרבה פעמים, מרות שבלב היה לי חשש שזה לא באמת אהבה.... קבענו להיפגש ואז יומיים לפני הסילבסטר הופיע מישהו אחר, שראה אותי בפורום והתחלנו להתכתב, והתחלתי לפתח רגשות כלפיו, אחרי יום נפגשנו ( בלילה של הסילבסטר..) ישבנו בערך שעתיים ודיברנוף והבנתי שאני רוצה אותו, רוצה יותר מהכל, הוא גרם לי לשכוח את האקס, הוא גרם לי לשכוח מכולם... אבל משהו לא הסתדר לי...אין לי מושג... ואז נסעתי לראשן ובילתי איתו יומיים, שבמהלכם רק הבנתי כמה אני רוצה את השני ... יצאתי מטומטם ושיחקתי בראשון , אבל אני מפחד לספר, אני לא רוצה לפגוע בו הוא כל כך חשוב לי.. ככה שבחרתי בשני, אבל אתמול הוא הגיע למסקנה שלא ילך בינינו בגלל המרחק ובגלל כל מני סיבות אישיות שלו שאני לא יודע מהן... עכשיו איבדתי את מי שרציתי ו פגעתי באדם... אני משלם על המשחקים שלי... ונמאס לי מהכל, הדבר היחיד שאני רוצה זו שינה שתמשך נצח.. עייף מהכל.

משחק משחקים ?

משחק באנשים ? היית צריך לחשוב על זה מההתחלה......לרקוד על שתי חתונות אני לא מבינה - אנשים באים לכאן ומספרים על דברים גועליים שהם עושים ובעצם מחפשים שיגידו להם שהם בסדר ושלא נורא?!!!!!! תתקן את ההתנהגות שלך זאת לא התנהגות

דניס12

New member
???

מה את חושבת שאני לא יודע את זה ?! ומה אני אשם שהתאהבתי באחר ? דברים קורים, אני לא יכול לשלוט ברגשות שלי...

בטח חיבוק! אפילו 2 :]

למעלה