107

L i l A L o

New member
יו גו גירל../images/Emo3.gif

למרות שאתה בן, לא? בכל מקרה.. תמשיך כך

axnholic

New member
107

היה פרק מעולה מינוס גילויים: כך התחיל הרומן החד צדדי בין גק'י לפז... דמות אהובה: הייד קטעים אהובים: 1) הסיבוב הראשון והאחרון 2) כשאריק בא למטבח לקחת טייפ וטוסט ונפגש ברד. 3) הריקודים בין קיטי להייד: כשהיא נופלת וכשהם נכנסים בדלת 4) בוב "מגלה" אותם (רואה את קיטי והייד רוקדים וכמובן הקע שהוא מספר לרד). 5) שיחת קיטי ומידג' (יש לי חברה נשואה שעומדת לזרוק את הכל למען גבר צעיר בהרבה ממנה...). אפשר לראות שהפרק הזה מורכ מיחסים: פז וגק'י, קלסו וג'קי, הייד ודונה, אריק ודונה. היו גם יחסים מסוג אחר כמו: הייד וקיטי.

L i l A L o

New member
פרק מצוין../images/Emo6.gif

ממש אהבתי...
אין אין ה-360 זה כזה דבר שולת, הם אומרים שם כאלו דברים חכמים...
קיטי גם הייתי שולטת היום, כשהיא לימדה את הייד לרקוד, ואיזה חמוד הוא היה כשהוא רקד איתה עם הידיים
וכשקלסו היה עם פז עליו זה גם היה קורע
ולסיכום סי, יו אל סטופיד...
אשכרה משפט חכם...

שונאת את האקספלוור!!!!!!!!!

הכנתי סיכום ממש ממש ממש מושקע על הפרק של אתמול+של היום והכל נמחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףף זה כל כך מתסקלללל
עד שתרגמתי הככל...
שם הפרק:"The Keg" "חבית הבירה"
מס' הפרק:107 שודר לראשונה ב:25.10.98 שחקנים אורחים: Mark Bramhall- אדון פרידוול Chris L. McKenna- דסטרוי (יכול להיות? לא ראיתי את הפרק) Niclaus Lange- גיב בק Eve Plumb- אמא של ג'קי Christopher Michael Moore- ארט Michael James Reed- שוטר Glen Beaudin- ג'ייק עלילה: החבורה מוצאת חבית בירה באמצע הכביש, מציאה שלכבודה מחליט אריק לערוך מסיבה בבית ריק העומד להשכרה. במקביל, מנסים אבותיהם של אריק ודונה לעצור את המסיבה. (התקציר לקוח מוואלה, כי לא היה לי כוח לתרגם שוב) ציטוט:
Eric: I stole my father's beer tap... (sees his father, with the cops) Eric: ...from those thieves.​
טעויות: כשקלסו משכנע את ג'קי שהמסיבה זה דבר טוב, ג'קי היא זאת שמרימה את היד במקום קלסו. אפשר לדעת כי השרוול היה כתום, וקלסו לבש חולצה צהובה(/חולצה עם שרוולים צהובים).
שם הפרק:"That Disco Episode" "הדיסקוטק"
מס' הפרק:כעיקרון כתוב 109, אין לי מושג למה. הפרק שישודר מחר (drive in) הוא 108. אבל הפרק של היום משודר לפניו. שודר לראשונה ב:8.11.98 שחקנים אורחים:אין! עלילה: לרגל יציאה לדיסקוטק, מקבל הייד שיעורי ריקוד מאימו של אריק, ובוב בטוח שהם מנהלים רומן; אריק מנשק את דונה ומתוודה שאינו יודע לרקוד; קלסו רוצה להיפרד מג`קי, אך חוזר בו כשפז מתחיל איתה. (שוב, לקוח מוואלה). הערות נוספות:
ב99 הפרק הזה קיבל אמי על ה"תלבושות הכי טובות שעוצבו לסידרת טלוויזיה" (או משהו כזה). ציטוט:
Hyde: Disco is from Hell. And not the cool part of Hell with all the murderers but the uncool part with all the lawyers.​
גר... אוף זה כל כך מעצבן שזה נמחק

taltula forman

New member
וואו! איזה תמונות מהממות!

מאיפה השגת את התמונות?..בקיצור תמונות מהממות!

AsHtOn GiRl 3

New member
פרק גדול../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

איך פז רודק יפה
הוא וג'קי חמודים
קלסו רקד מצחיק
ונורא הצחיק אותי כשבוב חשב שהייד וקיטי שוכבים

למעלה