=[

yArDeN 15

New member
=[

אופ איזה מעצבן, אולי זה ישמע לכן כמו סתם התבכיינות כי חבר שלכן סוגר הרבה וחבר שלי יוצא יומיות.. אבל הייתי חייבת לשפוך את הלב.. החבר סגר את ראש השנה-את כל החג כלומר 4 ימים,וזה הוציא אותו משמירות שבת של 3 חודשים (בדרך כלל הוא סוגר כל חודשייים,אבל אני כבר לא זוכרת את הפעם האחרונה שהוא סגר..) אני מתגייסת ב8/1 ואני כל כך מפחדת שהקשר הזה יהרס או משו בגלל ששנינו בצבא.. היום הוא התקשר אליי (לפני 10 דק' בערך,עדין לא הקלתי את הבשורה,אני עדיין עם דמעות בעיינים) שהוא סוגר את השבת של ה11-12 משמע השבת הראשונה שאני חוזרת הביתה הוא לא יהיה איתי,ואז רק שבוע אחרי אנחנו מתראים זאת אומרת שבועיים בלי לראות אותו.. אחרי התבכיינות קטנה של "השבת הראשונה שאני חוזרת הביתה אני לא אהיהה איתך,אין לי בשביל מה לחזור הביתה בכלל עדיף לי לסגור שבת לאדעת מה" -אין סיכוי שאני אסגור את השבת הזאת וישאירו אותנו בבסיס ,זה ברור מאילו. הוא ניסה לברר והלחליף עם מישו ו-הצליח להחליף עם מיישו לשישי שבת של4-5,זאת אומרת שישי שבת אחרונים שלי ביחד כאזרחית,שישי שבת הבא-שהוא הבטיח לי שהוא יעשה לי את השישי שבת הכי כיף בארץ לפני הגיוס,ובסוף כן,הכי כיף בארץ הוא בבסיס ואני לבד בבית... בקיצור כל כך חרא לי וזהו הייתי חייבת לפרוק את זה.. 3 חודשים בלי סגירת שבת ופתאום בום בדיוק על התאריך שלי,זה כזה חוסר מזל..

McBlack

New member
גם אני בערך במצב הזה ../images/Emo4.gif

מתגייסת יום אחרייך... הוא סוגר את השבת הקרובה, מה שאומר שהפעם הבאה שהוא יחזור תהיה בסופ"ש האחרון לפני הגיוס... (מוזר לי לומר את זה
) הוא אמור היה לסגור גם ב-11-12 (שזה גם החצי שנה שלנו וגם היציאה הביתה
) אבל הצליח להחליף סבב עם חבר שלו
עכשיו קצת מלחיץ אותי איך העניינים יהיו בזמן הטירונות (אני מקווה שעד שאסיים הוא ישיג כבר את הת"ש 3 ולא יסגור אף פעם)... חחח אבל נראה לי שבסופו של דבר אני אהיה בצבא יותר ממנו, אלא אם כן אעשה יומיות או אעשה חמשו"שים קרוב יותר
קיצר... צריך לחשוב על סלוגן, ינואר 08'

אל תהיו עצובותתתתת ../images/Emo201.gif

קודם כל - אף'חד לא אמר שתצאו בשבת ה-1 שלכן אחרי שאת מתגייסות... לפעמים משאירים (לא יודעת אם זה מעודד או לא, אבל זאת עובדה). דבר שני - החבר זה לא כל החיים
. ברור שזה חשוב שהוא שם, אבל אל תדברי שטויות - לסגור כי הוא לא יוצא... זה קצת מוגזם, לא?... את לא יכולה בלעדיו?... לך יש את החיים שלך
דבר שלישי- גם חבר שלי התחיל לדבר על ת"ש 3 שיהיה כשאני אתגייס, אבל אני חושבת שזה טעות.. אני לא רוצה שהוא ירגיש שהוא מספיד או משהו כזה בגללי ובגלל שאני יוצאת לשבת. אני חושבת ש-צבא a full כמו שאומרים
, אז יקרה שלא נצא ביחד... לפחות נצא. כאילו, כייף איתו
ברור, אבל אל תתבאסי כל כך! תהני כמה שאת יכולה בשבת ה-1 שלךךךך יהיה לך זמן פרטי לעצמךךךךך להתרחץ לבדדדדד לישון המון המון המון בלי לדאוג שאת מפספסת זמן לראות את החבר תסתכלי על הצד המלא של הקנקן

Conviction

New member
אאל"ט טועה זה הקלות בתנאי שירות, שלפחות

שלושה ימים בשבוע הוא זכאי לישון בבית. נראה לי.

יאפ.... בת"ש 3 לא סוגרים שבת.... ../images/Emo13.gif

אבל אני לא בטוחה לגבי ה-3 לילות בשבוע לישון בבית... אני חושבת שזה פשוט סופ"שים ארוכים יותר במקרה שהוא לא במשמרות ולא בקו

McBlack

New member
לא נראה לי שהבנת...

ת"ש 3 כי הוא זכאי לת"ש 3 (הוא מתעכב עם הגשת המסמכים), לא בגללי בשום אופן
חחח ולא הזדהיתי איתה בקטע של לסגור אם הוא לא ייצא... מה פתאום... או שהגבת גם לה באותה הודעה?

דווקא כן הבנתי...

לא אמרתי שהת"ש 3 בגללך, אמרתי שיאיר חותם על ת"ש 3 בגללי. והגבתי לשתיכן באותה ההודעה... כי הנחתי (בטעות) שאת מזדהה עם הלסגור שהוא לא יוצא... לא כתבת פשוט נגד זה, אז הנחתי שאת בעד
. מצטערת.

McBlack

New member
חחח אז אני הבנתי לא נכון ../images/Emo163.gif מצטערת

מזתומרת חותם על ת"ש 3? הוא זכאי לזה או שהוא... "מסדר" שזה יתאים לו?

מהרגע שאתה סמל ראשון

אתה רשאי לחתום על ת"ש 3 ועוד כל מיני שטויות.... לפי מה שהבנתי מחברים....
הוא נהיה זכאי לזה אם הוא עובד למשל במשמרות , אז מותר לו לסדר משמרות "נוחות" כי הוא גר רחוק. והוא נהיה זכאי לזה אם הוא עובד למשל בבסיס בצפון והוא גר בדרום, אז מותר לו לבקש חמשושים ורבעושים וכאלה, כי שנתיים ומשהו שהוא לא ראה בית נורמלי
... הצבא נהיה גמיש שאתה סמל ראשון....

devilz

New member
../images/Emo24.gif

אם זה מעודד אותך.. אז זה באמת מה שקרה לי... כשהתגייסתי חבר שלי היה עושה 10\4 הוא היה בבית בסופש שלפני שהתגייסתי.. אפילו היה איתי בבקום... אבל הפעם הבאה שראיתי אותו הייתה רק שבועיים אחרי זה.. זה ביאס אותי.. אבל לא נורא
וכמו שאמרו כאן כבר... זה ממש לא בטוח שתחזרי בשבת הראשונה שלך... בכל מקרה יהיה טוב
גיוס קליל חומד

למעלה