106

809080

New member
106

דור שני 1400 איך המרווח מקדימה ומאחורה בדגמי 5 ו 3 דלתות? איך האמינות? איך הבטיחות? (כמה כריות אוויר?) תודה

fazer

New member
אז ככה.....

המרווח מקדימה ומאחורה? תלוי לאיזו מטרה, תלוי מה יושב מקדימה ומה יושב מאחורה - הכלבה שלי טוענת שהמושב האחורי לא רע בכלל (3 האו בסולם שלג) איך האמינות? טוב תודה. איך הבטיחות? אם לא עושים תאונה, אז היא לא רעה בכלל (יש לה 2 כריות אויר) בבקשה.

sopranosax

New member
בסדר.

אמי נהגה בכזו כך שאני יכול לספר לך את הדברים הבאים: המרווח מקדימה טוב, אני אדם גדול יחסית ואף על פי כן ישבתי בנוחות מקדימה, המושבים נוחים. גרסת ה-5 דלתות. את הבטיחות לא יצא לה לבדוק, אבל אמינות אכן יצא. בשנתיים וחצי שהחזיקה את הרכב החליפה את כל הגיר, ראש מנוע לאחר התחממות, קרטר שמן ומצוף מיכל דלק.

enigo

New member
לפחות חצי מהפריטים לא קשורים

לאמינות. קרטר שמן מחליפים כששוברים אותו. זו חתיכת מתכת. אין שם מה שיתקלקל. ראש מנוע לאחר התחממות גם לא קשור לאמינות. זה כמו לציין תחת סעיף אמינות תיקוני פחחות. נסעת בלי לשים לב לשעון החום, בעיה שלך. זה לא תחת סעיף "אמינות".

sopranosax

New member
איך הגעת למסקנה?

זה בהחלט תחת סעיף אמינות. אני נוהג ביומיום בשלוש מכוניות שונות ועובדה שרק בזו זה קרה. למה האוטו צריך להתחמם בכלל? בשביל לבדוק כמה עירנית אמי לשעון החום? וגיר? אולי היא לא יודעת להחליף הילוכים בתיבה אוטומטית?

enigo

New member
הקו המחשבתי פשוט למדי

ראשית, לא ציינתי את הגיר ברשימת "הדברים שלא קשורים לאמינות", לכן אני לא מתכוון לענות לחלק הזה של שאלתך. לגבי ראש המנוע - מנוע יכול להתחמם מאלף ואחת סיבות - שמן שלא הוחלף בזמן, מים שהתאדו או נזלו מסיבה זו או אחרת, תקלה בטרמוסטט (בערך 100 שקל להחליף, כולל עבודה), רדיאטור שנסתם, שקית ניילון שנצמדה לפתחי שאיבת האוויר ועוד. זו בדיוק הסיבה שיש במכוניות שעוני חום או לפחות נוריות חום. מוטת השליטה של אמא שלך לא מסוגלת לכסות גם הצצה לכיוון שעון החום פעם בכמה דקות? אם התשובה היא לא, תעשה לכולנו טובה ובקש ממנה להפסיק לנהוג לפני שהיא לא תשים לב לילד שירד לכביש או לאופנוען שמתקרב לצומת...

fazer

New member
או בקיצור - האוטו אמין למדי.

להחליף את הגיר? אם האוטו היה ידני זה לא היה קורה...
ראש מנוע לאחר התחממות? כפי שאמרו קודמי, לא להכיר לאמא שלך את שעון החום. קרטר שמן - אחזור על דעת קודמי - קרטר שחוטף מכה ישבר, גם בסובארו. מצוף מיכל דלק? נו... על זה נלך לרבנות? לי יש את ה 106 שלי כבר שנתיים נטולות תקלות (טפו טפו טפו
) ומהנות. Fazer

809080

New member
דיברתי על ידנית

דור שני שזה כזכור לי מעל 97 ובקשר למרווח אני מדבר על מבוגר ממוצע (גם מאחור) אפשר התייחסות חוזרת? תודה

למעלה