106

axnholic

New member
106

פרק מ-ע-ו-ל-ה!!! הפרק הכי טוב עד עכשיו... כל כך רציתי לראות אותו בטלוויזיהץ אוי, האושר... גילויים: כנראה שגם לורי הייתה צריכה להיות דמות חד פעמית כמו טינה אבל היא צברה תאוצה. דמות אהובה: מידג'! וואי היא הייתה מצחיקה... קטע אהוב: היו כל כך הרבה!: 1) שקלסו אומר בבריכה לשחקני פוטבול:" הוא לא היה שבור עד שאתה שברת אותו!". 2) מידג' וקיטי. היו קטעים פשוט חולים אבל קורעים מצחוק! 3) כל הקטע מההתחלה (בשיעור) עד סוף הקטע שה"חבורה" אומרת לקיטי שהם מכינים הר געש. 4) פז: "נעלה על המוקד בתולה" או משהו כזה... אני לא זוכר בדיוק. 5) שאריק יורד עם הצינור לבריכה, קטע מעולה. סה"כ- פרק שאאאווה

mor kutcher

New member
פיפל-חזרתי!

סורי היו לי המווווון דברים בבצפר... חזרה לפרק!!! זה הפרק הראשון שלי!!! הפרק הראשון שראיתי, ואחריו ברור למה המשכתי לראות את הסדרה... פרק מעולה! כולם אחד-אחד היו היום טובים, חוץ מפז שלא ממש בלט היום... מקיטי ומידג'(גדול!), עד לקלסו ואריק(שניהם ענקיים היום!)... שאריק ודונה התכתבו זה היה קורע!! מתהההההה על הפרק הזה!!!!! מחר יהיה אפילו יותר טוב...פרק מושלם!סמכו עליי...

L i l A L o

New member
kill a virgin ../images/Emo6.gif

פרק ענקק.. אהבתי נורא אבל איןלי זמן לפרט..

"-god gives you a keg"

"you've got to ill a virgin" פספסתי
אבל אני מכירה את הציטוט...שנים ילדים בבצפר שלי רדפו אחרי בנות תמימות וצרחו את זה אחריהן...זה היה דיי מצחיק ת'אמת... זאת "ירדן שחולה על גיא", שיניתי ניק...

omer landau

New member
ממש אהבתי את הפרק הזה

היו מלאאאאא קטעים מצחיקים כל הקטע בהתחלה עד שהם מצאו את הפחית ושהם ישבו במרתף בקיצור כל הפרק היה הווווורס כל ההגזמות של אריק בבריכה שם זה היה כזה ענק שהוא ירד עם הצינור וחיכה לו שם רד עם כמה שוטרים אהבתי איך שהייד הסביר לאריק למה לאבא שלו חייב להיות ברז לחבית ואיך שאריק החזיר להם את הכסף של המסיבה הכל היה ענקקקקק היו מלא קטעים מעולים נו באמת להכין הר געש מגיגית קרח וכוסות איזה מצחיק זה היה לדעתי היו צריכים להשאיר את לורי מה שעשו וגם להשאיר את טינה

למעלה