106 עובדות על נירוונה

כנסו../images/Emo26.gif

הרגע גלשתי באיזה אתר והיה כתוב שאיש אחד גילה שקורטני הציעה לו חמישים אלף דולר כדי שירצח את קורט........ נראה לכם שזה נכון?..... שיכול להיות שהיא באמת הרגה את קורט? אני יודעת שזה חרוש אבל עדין, מישהו?.........

tomgavish

New member
היה איזה אחד שאמר שקורטני הציע

לו 50 אלף דולר כדי שהוא יהרוג את בעלה ואם אני זוכר נכון הוא לא הסכים ועובדה מעניינת, יריה מרובה ציד (כמו זה שנמצא מונח ליד קורט), יכולה להוריד ראש של בן אדם, קורט נמצא עם חור במצח

Runaway Train

New member
יש לי מידע חסוי! רק לנו ה"ישראלים"

*לא להתייחס לכותרות שלי..* בכל אופן,רק רציתי לאמת פה משהו אם הריי ידוע שרובה ציד ממרחק קרוב מוריד ראש של בנאדם אז מה לעזאזל החוקרים/שוטרים/נקרופילים/מנתחי הגופה וכו' מזיינים בשכל!?!??! איך קורט יכול לעשות לעצמו חור מסכן במצח במקום להוריד לעצמו את לפחות חצי מהראש?!?!?! איפה ההגיוןןןןןןןןןןןןןןןן?!

Runaway Train

New member
סאדם נפגע בהפצצה הראשונה!!!!

וזה רציני! בהתייחס להודעה הקודמת שלי אין קשר לנקרופילים לא יודעת למה כתבתי כי אין לו גופה...:( ואני לא חושבת שהיה להם זמן בעוד שהיה גופה וואי כמה אני מזיינת בשכל

DUDE5

New member
אז מה אתה מציע?

שמישהו ירה לקורט בראש עם אקדח, ושם לידו רובה ציד? זה כן נשמע הגיוני??? חוץ מזה כשלוקחים מנת יתר לוקח בערך כמה שניות עד שזה מתחיל להשפיע, וקורט כבר היה ג'אנקי די מנוסה. כלומר הוא כבר היה רגיל לצרוך הרואין בכמויות.

Runaway Train

New member
אולי המישהו/מישהי

ירו מרחוק ? או שאני סתם מפגרת ואני פשוט לא מבינה שזה לא יכול להיות תקן אותי אם אני טועה...אולי אותו חור שבראשו הוא נוצר בגלל היריה מרחוק?

tomgavish

New member
בלתי אפשרי

לא משנה מאיפה זה היה עושה יותר מחור, וזה שסילפו שמונה מיליון דברים בחקירה זה כבר ידוע, אז לכו תדעו

Runaway Train

New member
דבר חשוב!בקשר לזה...

כשוט גאן (נו הרוב ציד..) שיורים אותו מקרוב נוצר חור בדיוק בלי להוריד שומדבר בדרך או בלי להעיף שום ראש החוצה אבל כשיורים ממנו ממרחק של (בוא נגיד שמישהו מכוון אליך ולא אתה אל עצמך) זה כן "מפוצץ" את הראש!! יש לי הסבר לזה פשוט אני לא זוכרת אותו...השעה..רק חזרתי ..אין לי כוח

ועוד עובדה..

לשם שינוי לא בדיוק על קורט (אתם לא חושבים שאתם כותבים עליו יותר מדי?) כריסט הוא בנם של מהגרים קרואטים. הוא וקורט היו חברים כבר בצעירותם...

../images/Emo88.gif|

דייב לימד את עצמו לנגן על גיטרה ותופים כאשר הוא מקשיב ללהקות המטאל האהובות עליו . מוכשר :)

Stillwater

New member
מי יודע מה קרה ב 19 בנובמבר 1993?

נירוונה הקליטו מופע אנפלגד ל אם. טי. וי בסוני סטודיו בניו-יורק. במופע השתתפו גם כריס וקורט (אל תתבלבלו) מהלהקה MEAT PUPPETS.

Stillwater

New member
נירוונה..

הופיעו לראשונה על שער מגזין הרולינד סטון בליון של אפריל 1992

Runaway Train

New member
משהו אכזרי

הייתי חייבת לציין שבאיזה אתר ישראלי על נירוונה (כבר כמה יש..) יש את הביוגרפיה (שהיא טובה דרך אגב..) ובסוף זה שכותב את הביוגרפיה של קורט כתב משהו כמו "תמיד נזכור אותך,המילים ,הקול,הבלה השמה" ואז מראים תמונה של קורט מנופף ביד לשלום עכשיו תגידו לי אם זה לא אכזרי השתגע ,הבנאדם מת זה נראה כאילו קורט נפרד מאיתנו לפני המוות שלו "אני הולך למות...יאללה בי" טוב והינה משהו לשירשור בתעודת פטירה של קורט כתוב שסגנון המוזיקה שנירוונה/קורט יצרו/ניגנו היה פאנק-רוק. ועוד משהו,השם של קורטני עד היום הוא-קורטני לאב קוביין!

tomgavish

New member
יש סיבה לפאנק רוק

למי שלא יודע קורט העריץ פאנק רוק, רק שבעיר שבה הוא חי את ילדותו לא היו תקליטים של להקות פאנק רוק, הוא ניגן את מה שהוא קרה, שירים של שלוש אקורדים וצעקות, הבעיה היא שביום שהוא שמע את מה שהוא ניסה לחקות זה לא היה דומה בגרוש, הקיצר מה שגראנג' בשבילנו זה פאנק-רוק בשביל קורט, סתם עשו מזה עוד סגנון מוסיקה

ב נ נ י

New member
עובדות עובדות עובדות...

באמת נושא מעניין!!! *הקליפ של יו נו יו רייט יצא לפני שלוש שנים ... וזאת לא עובדה מעניינת.. *הסגנון של נירוונה זהו : גראנג'....

הקליפ של יו נואו יו רייט יצא לפני 3

שנים ? אבל לפני שלוש שנים הם עוד היו לפני הסכסוכים משפטיים על הזכויות, תמוה למדי ... ובשלישי לינואר 1994 התקיימה ההופעה האחרונה של נירוונה במינכן גרמנייה. :(

ש ו ק ה

New member
אז איך זה שיש לי

דיסק של הופעה מה22.2.94? חשבתי שההופעה האחרונה הייתה במרץ באיטליה בכלל....

כמה עובדות יש לנו עד עכשיו?

בטוח שאין לנו 160 (תהיתי למה דווקה 160 ) טוב, רק כדי להמשיך את השירשור - הדיסק הראשון שיצא לנירוונה הוא בליץ' (
אמרו את זה כבר?)

ש ו ק ה

New member
עוד עובדה

דייב ניגן בגיטרה מגיל 10... ולימד את עצמו (?) לנגן על תופים תוך כדי האזנה ללהקות האהובות עליו היום הוא נחשב לאחד המתופפים הטובים ביותר ברוקנרול...

למעלה