104

axnholic

New member
104

החלטתי לפתוח הודעה חדשה עכשיו כי אני לא יראה את הפרק בערב
. למזלי יש לי את הפרק על המחשב, אז הנה הפירוט שלי: גילויים: תמיד שאלנו את עצמנו מה הם מעשנים במעגל? מסתבר שזו קטורת ולא סמים (למרות שאני חושב שזה הופך לסמים במהלך הסדרה). דמות אהובה: פז, רק בגלל הקטע בסוף. קטע אהוב: יש שלושה-1) המשחק בסוף של אריק ודונה כשרד מעלה את דלת המוסך. 2) הקטע בסוף שפז מדבר עם ג'קי. 3) כשהם במעגל וקלסו והייד ממציאים מילים (מילה) חדשה ללחן המפורסם סה"כ- בסדר. אבל אני לא אוהב את הסדרה כמו פעם. אולי זה בגלל שראיתי כבר את הפרקים כמה פעמים...

מהה? קטורת?

לא יכול להיות זה בטוח סמים אם אני לא טועה יש בכמה פרקים רמזים ממששש עבים לזה שהחומר שהם מעשנים ב-360 זה מריחואנה ו...מי מעשן קטורת?? בעעע

axnholic

New member
הם לא מעשנים קטורת!

קטורת לא מעשנים! לא ראית בערך בתחילת הפרק שקלסו מדליק קטורת?

אתה כתבת במעגל "מה הם מעשנים?

מסתבר שזה קטורת ולא סמים" או משו בסגנון אני לא רמזתי בכלל שמעשנים קטורת..... ולא ניראה לי שכדאי למישו לנסות חחח זה לא נראה חביב במיוחד

axnholic

New member
"מסתבר שזה קטורת ולא סמים"

ולפני היה משהו בסגנון של תמיד תהינו מה הם מעשנים... בגרות בתחביר=0!

הלוווו? שכחתם את ה"אורגנו"?

זה ברור שזה מריחואנה...לא זוכרת באיזה פרקים זה, אבל כל פעם שההורים שלהם איכשהו קרובים לגלות על הסמים הם (יותר נכון הייד) קורא לזה "ארגנו"... ציטוט: Kitty: "Um, Honey I put some sandwitches in your duffle-bag, now, um, why do you need such a big bag of oregano?" (נראה לי שהיא אמרה את זה להייד, אבל אני לא בטוחה) ובפרק בעונה ה-5 שמפנים את הבקטה של המשפחה של ג'קי, היד של קלסו נתקעת בתוך האגרטל, כי הוא מחזיק את השקית של המריחואנה, שהוא משחרר את היד (בתזמון מעולה ליד ההורים) הוא אומר "פפריקה ירוקה" (שאין כזה דבר משום מה) במקום "אורגנו", ואז בחוכמתו הרבה הוא פונה אל הייד (שבדיוק הסתיים לו הקטע שהוא חיפה על ג'קי שקנתה סמים כדי להרשים אותו) ושאל אותו אם זה התבלין הנכון... וגם בפרק שליאו עזב- הוא השאיר להייד בתוך עציפה של סרט קולנוע (כזה מגולגל...נו...) מלא סמים, ושהם פתחו את זה היה מן הילה ירוקה מתוך זה... חוץ מזה, אם הם לא מעשנים מריחואנה, אז למה לצייר על הבניין מים (פעמיים) עלה של מריחואנה...?

axnholic

New member
את רוצה להגיד לי

שזה היה מריחואנה? לא נראה לי. אני יודע שבהמשך הסידרה זה הופך (מידרדר) לסמים. כל פעם שמישהו יורד למרתף הם ישר מחביאים את הסטאש.

t-man

New member
תמונה מפרק של היום ../images/Emo6.gif

פרק מצחיק בלי ספק-אבל מדהים ליראות איך הם גדלו במרוצת השנים,ג'קי היתה ממש ילדה(בת 16 לא?).

את הפרק../images/Emo60.gif../images/Emo147.gif

ואם לא ראיתי את הפרק אז כנראה לא ראיתי את החלק עם הקטורת...

axnholic

New member
יש לי אותו

על המחשב, אולי נסדר משהו ואני יש לך איכשהו. אני יודע שזה אוף לגמרי (הסמלים לא עובדים לי)- ראיתם את הניצחון של מכבי בכדורסל? איזה יופי!

L i l A L o

New member
פרק טובבב...../images/Emo6.gif

למה אתה לא אוהב את הסדרה כמו פעם
כופר
אני כלכך מאושרת שזה חזר.. יאיי
וזה פרק ממש טוב.. איך שג'קי משפיטה את קלסו ודונה מנצחת את אריק.
גירלז רולז

axnholic

New member
פסק דין: סקילה באבנים

תשמעי זה עדיין יפה. פשוט פעם זה היה כמו אוויר בשבילי, אני ימות בלעדיו. היום זה כמו אוויר בכפר, אני זקוק לו אבל יש מצבים יותר גרועים. אני גם מאושר שהסדרה חזרה. אני יודע שזה ישמע פלצני והאמת שזה די אבל למדתי הרבה מהסדרה, דברים שהתמשתי בהם בחיים האמיתיים!

L i l A L o

New member
אתה לוקח את ההערות שלי יותר מידי

ברצינות...
זה שקראתי לך כופר לא אומר שהפסק דין שלך זה מוות... למרות שלא הייתי מתנגדת
. חחח בקיצור, לא לקחת את ההודעות שלי ותר מדיי ברצינות
אבל היי, לא את כולן...

axnholic

New member
וואלה?

נו... באמת. כבר הכנתי אבנים. אם יש לך עמדה תשארי דבוקה אלייה. עכשיו הרסת הכל!

L i l A L o

New member
../images/Emo6.gif

טוב נו, יודע מה (משנה את דעתי בפעם המי יודע כמה היום) תביא תאבנים, נסקול אותך

../images/Emo20.gifהפרק היומי../images/Emo20.gif

זה הגיע באיחור- אבל הגיע
קבלו אותו במחיאות כפייםםם-----
שם הפרק: Battle of the Sexists- ובתרגום חופשי- קרב המינים.
מס' הפרק: 104 שודר לראשונה ב:20.9.98 שחקנים אורחים: אין
עלילה: גבריותו של אריק מתערערת כאשר דונה מנצחת אותו בכדורסל, והם מבלים את כל הפרק בלנסות לנצח אחד את השני במשחקים שונים. רד מקבל מתקפת אבא טיפוסי, ומנסה לתקן כל דבר שנראה לו קצת לא בסדר בבית. ציטוטים
(talking about how "whipped" Kelso is) Hyde: "Michael, call me at 8." Eric: "Michael, do your Chico impression." Fez: "Michael, rub oil on my thighs while I spank you." (Kelso, Hyde, and Eric all look at Fez surprised) Fez: Please someone else talk now.​

למעלה