104 וחצי

axnholic

New member
104 וחצי

טוב היום אין פרק של מש"ה אז כדי שלא יהיה משעמם אני ישאל כמה שאלות. 1) האם הדרך שבה אתם רואים פרקים של מש"ה השתנתה (לא פיזית) עכשיו שכבר אתם רואים את הפרקים פעם 2? 2) תמיד ששאלנו אחד את השני מי הדמות (דגש על דמות) האהובה עלינו התייחסנו לדמויות כפי שראינו אותם כמה פרקים לפני. האם אתם אוהבהים דמויות אחרות? 3) אותה שאלה כמו קודם רק על היחסים שבין הדמויות. מקווה שתענו למרות שבטח אין לכם כוח

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

לא לא לא

axnholic

New member
את רוצה להגיד לי

שאת עדיין צוחקת מאותן בדיחות. או שאת לא אומרת גם הפעם הוא לא יעזוב את ג'קי אז הייד כדאי לך לסתום כי אתה הבא בתור. כלום? בקשר לדמויות אני עדיין הכי אוהב את הייד (זן רולז!)

AsHtOn GiRl 3

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחח לא הבנתי את המשפט../images/Emo70.gif

נא השתמש בסימני פיסוק

axnholic

New member
מה הבעיה?

אפילו בלי ה-50 בלשון שלי אפשר להבין. התכוונתי שאת אף פעם לא אומרת: "גם הפעם הוא (קלסו) לא יזרוק את ג'קי!. אז הייד כדאי לך (עדיין הייד) לסתום. אתה (הייד)הבא בתור!" אם עדיין לא הבנת, זה אומר שאני לא אהיה (עד שאני כותב א' אתם לא שמים לב?) שר ההסברה :). כל מי שלא ענה, שיענה! וכדאי לכם לענות עכשיו! לפני שאני יציק לכם כמו עם הסקר.

darklighter

New member
תשובות

1)לא 2)אני אוהבת את אותן הדמויות- כולן במיוחד קלסו הייד ופז וגם רד וקיטי מצחיקים 3) ג'קי וקלסו היו אחלה זוג..... הייד חירפן אותה... בקלסו היא שלטה

תשובות...

1. לא... 2. אני עדיין מתה על הייד
3. לא...אבל זה מצחיק לי לראות את קלסו וג'קי ביחד...(אני עוד כואסת על זה שהוא בגד בה
)

mor kutcher

New member
תשובות...

1.אמממ...לא. 2.קלסו עדיין נשאר הטיפש החמודי-ואותו תמיד אוהבים, אבל התחלתי ממש ממש לאהוב את הייד!!! ממש מזדהה איתו...טוב נו, הבנאדם מגניב ברמות... 3.ג'קי וקלסו= זוג מושלם!!! הכי קורעים...הייתי רוצה שיחזרו...

למעלה