103FM - המהפך.

99eyal

New member
103FM - המהפך.

אף פעם לא הכחשתי את זה ומי שמכיר אותי גם יודע... 103 תמיד הייתה התחנה האהובה עליי ביותר. לאחרונה חלים בה שינויים קיצוניים ואני מתפלא איך עד עכשיו הנושא לא עלה. תופעת ה"ייבוא" ברדיו ללא הפסקה נהיית כבר חריגה יותר ויותר עד כי נדמה שמנסים להפוך את הרדיו לעוד רשת ב'. כל העניין ברדיו טוב לדעתי, הוא לחדש ולהפתיע וכאן במקום לרענן את התוכניות מרעננים את השדרנים בשדרנים וותיקים שלעיתים מיצו את עצמם מזמן. במקום פנינה בת צבי - מירב מיכאלי במקום טלי ליפקין שחק - ירון אנוש במקום רונן הירשלר - צ'רלי בוזגלו אפילו את דוד יעקבי גריה החלפתם ברב אחר. מה הוא עשה לכם? לא שאני מעריץ גדול של פנינה בת צבי, אבל השינוי צריך להיות בתכנים ולא בשדרנים. להביא כוכבים מרשת ב' לאותם התוכניות שיש עכשיו ב103? עושה רושם שמשהו רע עובר על רדיו ללא הפסקה. ניהיה רדיו אפור מדי לטעמי. עכשיו כשהחליפו את הירשלר בצ'רלי בוזגלו אני באמת לא מבין מה הייחודיות של 103. מערכת הIVR? אשמח לקרוא את תגובותיכם. אייל.

raman

New member
פנינה בת צבי עדיין משדרת

כל בוקר בין חמישה ל 6 ל 7. זה שאתה לא ער בשעות האלו לא אומר שהיא לא קיימת...

99eyal

New member
תגובה

אני לא מתעדכן רק דרך השידורים עצמם ואני יודע שפנינה עדיין משדרת שעה. התכוונתי שאת רצועת הבוקר העקירית מעבירה מרב מיכאלי. ודרך אגב, מירב מיכאלי תתרחב לשעתיים ע"ח פנינה. לא ידוע מתי אבל זה יקרה. גם טלי ליפקין שחק עדיין ברדיו אבל נדחקה לשעה בה אף אחד לא שומע...

corrs123

New member
תגובה לעניין 103

ידידי היקר, יש לי כמה השגות מדבריך. קודם כל, כפי שציין קודמי - פנינה בת צבי עדיין ב103 משדרת את השעה שלה בשש בבוקר ובכל מקרה יש בכוונת 103 להשאיר אותה כדי למלא את מקום ניב גלבוע מדי פעם ביום שישי. בנוגע לעניין מירב מיכאלי- אנא דייק - לפי מיטב זכרוני מיכאלי לא הגיעה לרשת ב'. בנוגע לעניינו של רונן הירשלר - קודם כל תן הזדמנות לצ'רלי בוזגלו - אי אפשר לדעת מה יהיה..... בנוגע להירשלר עצמו - הבחור רוצה להתפתח וכנראה העבודה בחדשות 10 מפריעה ל - 103FM. דוד יעקובי גריה עדיין משדר את השעה שלו באמצע השבוע, תקן אותי אם אני טועה.... ודרך אגב, טלי ליפקין שחק לפחות פעם אחת ולפעמים גם פעמיים את תוכניתו של ניסים משעל בבוקר.

99eyal

New member
גם אתה לא ממש מדייק...

כשאמרתי שמביאים שדרנים מקול ישראל הכוונה הייתה שמביאים שדרנים מכל מיניי תחנות אחרות למלא את אותם התוכניות שיש כרגע ב103. מירב מיכאלי לדוגמה שידרה ואפילו הייתה ממקימיי 102FM. דוד יעקבי גריה עדיין משדר זה נכון, אבל עושה רושם שהוא נדחק הצידה לטובת הקבליסט החדש וחבל שאתה נתפס לכאלה הערות לא חשובות... אני יודע שדוד יעקבי גרייה עדיין משדר ואני יודע שמירב מיכאלי מעולם לא שידרה ברשת ב' דיברתי על העיקרון. גם טלי ליפקין שחק שעדיין משדרת ברדיו... גם אם היא מחליפה פעם בשבועיים את נסים משעל עדיין די ברור שאת יום שישי קיבל ירון אנוש במקומה. רונן הירשלר עצמו ציין בתוכנית האחרונה שלו שהודיעו לו שהוא עוזב יומיים לפניי השידור. אם היית מקשיב היית מבין שאין לו שום רצון לעזוב את התוכנית. ודבר אחרון בקשר לפנינה בת צבי - ישאירו אותה כדי למלא את ניב גלבוע כשהוא לא יכול לבוא... אני מזכיר לך שלא מזמן היו לה שעתיים ביום... אם כבר לרענן ולחדש אז אפשר לעשות את זה בצורה הרבה יותר חכמה לדעתי. ההתיימרות ל"רדיו של כוכבים" די הרסה ל103 את היופי שבה. אייל

למעלה