שאלה שהיא לא ראויה
היא שאלה שלא נשאלת מצורך אמיתי או כזו שהיא רחוקה מאוד מהצורך האמיתי, כלומר לא מדויקת ייתכן שזה הסגנון שלך של לשאול כל שאלה מפורקת להמון שאלות משנה שנוגעות בכל מיני אספקטים שנותן תחושה של חוסר מיקוד או חוסר עוצמה או תמימות. זו המציאות שראיתי- לא שמה שכתבת לא היה צריך להכתב, אלא שהוא בא על חשבון מה שבאמת מנסה להכתב או להשאל, ואני יודעת שכשאלות כאלו נחלצות יש הקלה מאוד גדולה שאין לה שום תלות בתשובה, זה ממש הקלה ברמת הלחץ האנרגטי במיינד ולפעמים פריצה בהבנה שנפתחת לאינטלגנציה גבוהה יותר. לו היית מנסה להענות לבקשתי כנראה שהלחץ היה גובר ואולי כן או שלא היתה נחלצת השאלה הכנה הקטנה והמדויקת שמניעה את הנוכחות שלך כאן. אבל בבחירה להתמקד בחוסר כנות כביכול של דברי לקחת דרך צדדית שחומקת מהלחץ הזה, לגיטימי, זכותך אם צריך הסבר יותר מדויק למה אני עומדת מאחורי מה שכתבתי- אני מעריכה את המוטיבציה שאני מזהה מאחורי הכתיבה הזו, את הרצון והנסיון וההתמדה, אלא שלטעמי הדרך בה אתה שואל מטשטשת ומשטיחה את החקירה: במקום שאלה שנולדת מבליינד ספוט או גבול (הקצוות של המיינד), יש המוני שאלוניות שמשרטטות קווים דקים בתוך המסגרת של הידוע. חקירה היא אמצעי חזק ביותר, היא אמצעי ניגוח כמעט אפשר לומר, זו התקדמות בסדרה של עצירות, פריצות והקלות, אלא שיש גם תופעה של התשה עצמית והיא מתעתעת, אז ביקשתי לבקש שלא תטעה בה בנועם