101-102 פיילוט

הרמוני

New member
הקוריאני- ג'ין.

אם אתה ממש רוצה אני יכולה לכתוב לך את השמות של השאר... או שאתה רוצה לגלות לבד?

כן, אבל אנגלית שפה בינלאומית

והם טסו מארה"ב, אז איך הם לא יודעים אף מילה? הייתי מתשגעת מלחיות במקום שכולם מדברים שפה אחרת ויש לי רק בן אדם אחד שמדבר בשפה שלי ומבין אותי ואני מבינה אותו

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|הם לא טסו מארה"ב

הם טסו לארה"ב[ללוס אנג'לס אם להיות קטנוניים] מאוסטרליה.

טוב נו - גם באוסטרליה מדברים אנגלית

אז אנינשארת עם טענתי. החבריה הקוריאנים צריכים ללמוד אנגלית! ויפה שעה אחת קודם

הם חיים במדינה ששפתה היא אנגלית

אני מאמינה שמי שגר במדינה צריך ללמוד את השפה הרשמית של המדינה שלו. קשה בלי מישהו שמבין מה אתה אומר, ובלי שאתה יכול להבין אותו. היה הרבה יותר קל להם אם הם היו יודעים אנגלית - לפחות קצת!

לא מדויק

אני לא יודע אם את רואה את הסדרה בטלויזיה או שכבר ראית אותה או שכבר ראית אותה "בדרכים האסורות" או שאת בתהליכים של לראות אותה וראית רק חלק... בכל מקרה אני מציע לך לראות שוב את הפרקים על סאן וגי'ן ואז תראי שטעית(אם זה לא מספיק ברור אני ארשום בהודעה נפרדת) חוץ מזה מה שאני התכוונתי בהודעה הקודמת שלי זה שאנגלית(שלנו כישראלים נראית שפה שלטת בעולם) היא למעשה לא כך. האנגלית אפילו לא נמצאת בשלישיה הראשונה של השפות המדוברות בעולם(סינית,ספרדית,רוסית וערבית) לכן החשיבה שאומרת שמבלי לדעת אנגלית אי אפשר להסתדר היא לא נכונה

three

New member
יש באיזהשהו מקום

תקציר (יותר עדיף כמובן תיאור מפורט) של הפרק?

three

New member
ועוד שאלה

האם אמרו בפרק על מי המרשל היה אמור לשמור? ואגב, המרשל מת?

TomZiZi

New member
כן, ידוע

שהמרשל שומר על קייט. הוא במצב קריטי (התעורר לכמה שניות ושאל את ג'ק "Where is She?")

Koki Girl1

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא ימות כי הראו שבפרק הבא הוא חי לא ?? הוא דיבר עם ג'ק וג'ק שאל אותו מה קייט עשתה

A n g e l u s

New member
../images/Emo44.gif

הפרק השני היה חזק ביותר, הרבה יותר טוב מהפיילוט שלטמעי לא היה משהו מדהים (הוא היה כל-כך לא מותח...), הקטע עם הצרפתייה באמת היה קטע חזק מאוד, היה מאוד מאוד מותח, 16 שנה שהיא משדרת נשמע קצת מוזר! אני מת לדעת עוד, אבל אני מנסה להימנע מספוילרים. פאק. מתי הפרק הבא?!

למעלה