101-102 פיילוט

Alias4Ever

New member
101-102 פיילוט

סורי לפתוח שירשור חדש פשוט לא ראיתי שרשור כזה האמת שאני לא יודעת מי פה ראה כבר את הפרקים ומי רואה רק בהוט..אני בכולופן רואה רק בהוט אז לא יצא לי עוד להגיב על הפרקים האלה ואני חייבת לפרוק מעליי כמה דברים
אם אני מעלה כאן שאלות...אל תענו...ואל תצעקו עליי כי אני לא רוצה תשובות..אני לא רוצה ספויילרים ואני לא רוצה להרוס לעצמי...תודה
אוקה.... קייט היא האסירה...WTF כאילו........ ו...דוב קוטב
הדברים האלה לא חיים רק בקטבים
ואת הקטע עם הצרפתיה לא הבנתי...היא משדרת אות מצוקה כבר 16 שנה
גאאאאאאאאד..... ג'יי ג'יי הזה כזה גאון...ואני כל כך רואה אותו נותן תשובות לכל השאלות האלה אבל מעלה עוד איזה 200 שאלות חדשות...אני לא יודעת אם אני אצליח לעמוד בזה...אבל זה מה שאני אוהבת בעצם... בלי קשר לכלום.. איך היה הסדר

IDOffryn

New member
הדבר היחיד שמעצבן

זה שמשדרים את הפרקים במסך מלא אחרי 20 פרקים שרואים את הסדרה ב16:9 זה ממש מפריע לעין לראות את זה במסך מלא אבל זה שרואים את הסדרה על טלוויזיה ישראלית די משמח אותי אז עדיף זה מכלום :)

TomZiZi

New member
למי שיש מסך רחב

זה באמת בזבוז..... אבל אם יש לך מסך בפורמט 4:3, אז אין הרבה מה להגיד. אם ישדרו את הסדרה ב16:9, הגודל של המסך יאבד מערכו.

T nager

New member
יאבד מערכו?! כרגע שמשדרים את זה

אתה מאבד שליש תמונה! שישית מימין ושישית משמאל, רק כדי שזה יתראים ל4:3.

TomZiZi

New member
צודק :)

בכל מקרה, השיטה בארץ היא בזבוז זמן. גועל נפש ה4:3 הזה...

amirze

New member
תשמעו אני לא יתווכח

כי אני לא בטוח ב 100 אחוז טכנית אבל קשה לי להאמין שמאבדים חלק מהתמונה...הם מקבלים את זה בפורמט כזה ואתם רואים את כל התמונה...אין לי מושג איך זה לא נראה מרוח או משו אבל עובדה...גם במחשב אפשר לעשות במרבית התוכנות מלבד מדיה פלייר...

colilon

New member
לא מממש נכון

אז ככה... תחשוב על סרט עם פסים שחורים אוקיי עכשיו תקח רק את הסרט בלי הפסים השחורים ותנסה להתאים אותו לטלוויזיה.. מה תעה פשוט זום אין... מה שחותך מימין ומשמאל... וכן אני הורדתי ובדקתי אז...(בלי שום עצבים או זלזול פשוט בדקתי) וגם פעם ראיתי הסבר בתוספת של דיוידי שמרו שם למה הם רוצים שהצופים ייראו עם פסים וזה כדיי שייראו את כל התמונה... נ.ב. התוכנות שמגדילות את זה הופכות את האנשים לארוכים...

Phoebe D best

New member
אהבתי את הפרק!!

אבל לא הבנתי מה היא עשתה שהיא אסירה?? אם מישהו יודע בגלל שהוא רואה פרקים מתקדמים יותר אז שישרשר לי כי אני רוצה על זה ספויילר!!! חוץ מזה פרק יפה!!

colilon

New member
לא רק

בנקים היא גם (אם אתה לא רוצה לדעת הרבה על עתי הסדרה על תקרא מה שמתחת לסימני קריאה) ! ! ! ! ! ! ! ! ! רצחה מישו.. ולקחה לו מטוס קטן שמסתבר שמשמועתי בהמשך (פרק 22 פרטים נוספים הודעה שלי של הספויילרים)

T w e n t y 4

New member
אני גם רואה לפי הקצב של הוט..

לפי הטלוויזיה..וכמה דברים: קודם כל אני בעד שלכל פרק נעשה שרשור..למרות הכמות הכנראה קטנה של אלו הרואים מהטלוויזיה. ראיתי עכשיו את פרק 102! ואווו.. פרק ממש טוב. הקטע שהצרפתיה משדרת כבר 16 שנה הוא קטע ממש חזק! כל הקטע שקייט אסירה מוזר לחלוטין.. בכלל הכל מוזר.. מממ... פרק מעולה! אני נראה עכשיו התחיל להעריך את הסדרה.. כאילו אחרי הפרק הראשון אני כזה אומרת לעצמי "מה לעזעזל!? זה פשוט חידוש של פארק היורה.." יכול להיות שזה באמת חידוש..[כי זה דיי דומה] אבל אין סידרה טובה לחלוטין!!!! וזהו. ד"א אני חדשה.
[נמצאת גם בפורום 24, עקרות בית נואשות ואו סי].

מהרגע שהיא פירקה את הנשק

בכזו קלות, היה ברור שהיא האסירה. איזו מצחיקה היא - שאלה את סעיד, אבל פירקה בכזו מיומנות, היא באמת חשבה שלא ישמו לב שהיא כן יודעת לפרוק אקדח?
מעניין מה היא עשתה... אם כבר פושעת, היא נראית לי טיפוס של שודדת בנקים. לא יודעת למה
או שהיא רצחה מישהו כנקמה - היא גם נראית טיפוס נוקם.

פרק טוב

מדהים כמה מהר הזמן עבר. לא האמנתי שעברו 40 דקות! צ'רלי המסכן - הוא יצטרך לעבור גמילה קשה
איך שמחתי שהתינוק בעט! נורא פחדתי שהוא מת!
והקוריאני הזה - מה הקטע שלו? הסתובב בין כולם להציע להם אוכל, אבל שאשתו רצתה הוא העיף לה את היד מהצלחת! והצרפתיה הזו, בטח מתה מזמן, אם היא התחילה את האות לפני 16 שנה. ואף אחד לא בא להציל אותה
באמת צירוף מקרים מוזר שעוד מישהו התרסק שם - יכול להיות הם התרסקו המשולש ברמודה או משהו? מה שכן, הנם צריעכים למצוא איפה המשדר של הצרפתיה, אם הוא פועל כבר 16 שנה כנראה הוא פועל בלי סוללות או שיש לו סוללהנ מאוד חזקה, וזה יכול לשמש אותם, אולי לנסות לשלוח אות משלהם

T w e n t y 4

New member
ואוו אני באמת לא מבינה מה הקטע

של הקוריאני הזה, ממ כנראה שעוד נבין.. ושהקוריאני נתן לאישה בהריון את האוכל היא אחרי זה כאילו כמה מהר ולא הבנתי בידיוק מה קורה לה, הייתי בטוחה שהאוכל מורעל. נראה לי שזה מה שהם רצו לעשות.. נראה לי שהבם רצו שאנחנו נחשוב שהיא כאילו הולכת למות, אם כן.. אז הצליח להם! אחרי שהבנתי שהוא לא מורעל הכל היה טוב ויפה.. שמחתי לראות שהתינוק עוד חיי. פרק מעולה.

Chandler Rulz

New member
זה רק אני, או שהזוג היפני נורא

מזכיר את אבי וג'ולי מ"רצים לדירה"?

הרמוני

New member
חחחחחחחח

זה ממש נחמד לקרוא את ההשערות שלכם לגבי הכל אחרי שאני כבר יודעת מה קרה..... בכל אופן לגבי הזוג הקוריאני- אני חולה עליהם הם ממש חמודים, ידעתם שהקוריאנית נבחנה לתפקיד של קייט ולא התקבלה אבל ג'יי ג'יי ממש אהב אותה אז כתבו לה תפקיד במיוחד וזה יצא ממש טוב כי זה ממש מעניין לראות איך הם מסתדרים על האי כשהם לא מבינים אף אחד.

Chandler Rulz

New member
הם מצחיקים.. כמו העולים החדשים

שמתעקשים לדבר בשפה שלהם למרות שברור כשמש שלא מבינים מילה ממה שהם אומרים..

הרמוני

New member
חחח נכון, אבל גם האמריקאים מתעקשים

לדבר איתם אנגלית למרות שברור שהם לא מבינים..
אל תשליך את זה רק על הקוריאנים המסכנים

Chandler Rulz

New member
נו מה את רוצה, שהם ידברו קוריאנית?

ואיזה מצחיק שקוריאני נבהל כשההיא בהריון (עד פרק 5 אי גבר אדע את השמות.. בתקווה) רצתה שהוא ירגיש את התינוק בועט..

למעלה