.....

אנונמני

New member
.....

הסתכלתי בערך שיש לעמיר בניון בויקפדיה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%A8_%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9F יש שם כמה טעויות שאם מישהו יודע איך ואף יתקן אותם זה יהיה מבורך. חוץ מזה,רציתי לדעת האם בפיסקאות "נעוריו" ו "עמדותיו הפוליטיות" יש שמץ של אמת? אולי אני לא יודע הרבה אודותיו אבל קראתי די הרבה כתבות עליו וכמה ביוגרפיות שנכתבו עליו ולא ראיתי שכתוב שם מה שמוזכר בפיסקאות הנ"ל.

אנונמני

New member
למה שוב פעם?איפה עוד פעם? חוץ מזה

יש דברים מעבר למוסיקה,ונראה לי שסביר ביותר שאתעניין,לא? בכל מקרה אם מישהו יודע וגם יענה אני אשמח.

נכנסתי ונדהמתי לגלות שכתוב שם כך:

נעוריו "נולד ב-1975 באר שבע. בצעירותו התמכר לסמים ועקב כך נמנע מלהתגייס לצה"ל. הוא הושפע מזמרים כמו: זוהר ארגוב ועופר לוי. בגיל 18 נעצר בגין החזקת סמים-בניון ערער במשפטו, אך ערעורו נדחה ובניון נשלח ל-5 שנות מאסר בכלא מעשיהו. את השיר "הזמן שלי איתך" כתב בכלא, כחודש לפני שסיים לרצות את עונשו. אחרי שהשתחרר מהכלא בערבות אמו, החל לעבוד בשיפוצים וחסך כסף להפקת אלבומו הראשון." מה זה השטויות האלה??

אנונמני

New member
ולכן אני תמה ושאלתי פה,כי

כי פה יש אנשים שיודעים יותר ממני אז רציתי לראות האם זה נכון,וגם כל מה שכתוב על עמדותיו הפוליטיות מוזר בעיניי

ו ר ד ב

New member
אין אפילו טיפת אמת!

זה בטיפולם המסור של "נבל עשור" ואני מקווה שבימים הקרובים זה יורד מהאתר שלהם...

A v i a d G

New member
בקשר למה אין אמת?

עמיר בניון היה נרקומן זה ידוע השאלה אם הכלא לא נראה לי לא יודע... מה לא נכון אז הוא לא היה בכלא?

ו ר ד ב

New member
מלבד הדברים הרגילים שאנחנו יודעים...

אין שום דבר חדש - כלא, עלה ירוק וכדומה...

ו ר ד ב

New member
חבר'ה

אני מבקשת מכולם לא להניח על גבי הפורום קישורים מהסוג הנ"ל, או להעתיק תוכן ושטויות כאלו לפורום רשמי. רשמתי פעם אחת שהעניין בטיפול ומקווה שיטופל בקרוב (עובדים על זה!) עד אז תפקידנו או לא לתת לדברים האלו במה נוספת מלבד מה שיש... ורד

למעלה