1000 צעדים מכאן..

מזל חי

New member
1000 צעדים מכאן..

ודוקא היום פתאום זה נראה לי מתאים קצת לכתוב, אולי בגלל שאחרי יומיים בלי יכולת לזוז ממיטת ההזעה. 1000 מ"ג סיפרתי לחברתי שהרופאה הזאת הביאה לי, והיא כהרגלה צוחקת עלי, איך אפשר לתת לדבר קטן שכמותי 1000??????... אולי זה מה שניער את גופי, ומוחי קדח וקדח, אפילו המחשבות התערפלו, חלמתי על ביתי הראשון עם בעלי הראשון (חחחחחחחחחחח ראשון ואחרון), חלמתי שאימי שם איתי, זה היה כל כך מוחשי שהתבאסתי שהפסקתי לקדוח מחם. חשבתי על זה שלאחרונה אני לא כאן, ודוקא אז קיבלתי כמה טלפונים בדיוק בזמן, כמה נעים לשמוע שחברים רוצים לבוא לעזור, ואני בכלל לא רוצה שיראו אותי ככה חולה, כמעט מסוממת מכל הכדורים סביבי, ככה נזכרתי בחבר "טוב" שאמר לי לא לכתוב (באלגנטיות אמר למה לך לכתוב?) וחייכתי, חייכתי כשנזכרתי בסיפורים שגרם לי לספר, נזכרתי שפעם בכלל רציתי להיות שחקנית וזה לא עבד לי, ועכשו פתאום הכשרון עובד שעות נוספות, וכמה נחמד שיש חברים טובים, שמספרים לך שאין לך חברים כל כך טובים, אפילו מספרים לך ששונאים אותך, אופס, איזו החמצה מוזרה. תארו לעצמכם שהייתם מקשיבים לכל אחד שהיה מנסה לספר לכם סיפור שכל כך מתאים לו ומשליך זאת עליכם. בכלל תתארו לעצמכם מה קורה לבן אדם שהוא משועמם, וצרכיו עוברים לנקודה בה הוא מנסה לכוון את הצרכים שלך אליו, את התלות הזאת בו. עצוב, אילו רק יכולתי לפתח את הנושא הזה עכשו זה היה רץ כמו אלף מיליגרם נוספים, אך אני אסיים בחיוך, מרגישה כל כך טוב לדעת שהצלחתי להקליד מהר במיוחד, לשבת בלי לאבד את האיזון, לחייך למי שיכל לצעוד גם, עוד כמה צעדים מכאן.. בריאות לחולים

יערית

New member
בריאות והרבה בריאות

ורק שתדעי ואת בטח יודעת שאין קשר בין 1000 מ"ג של אנטיביוטיקה(ראפאפן נכון?) לבין קטנה שכמותך או גדולה שכמותי,זה קשור אך ורק לחיידק שנאחז בך ולעמידות שלו. גם האקס חולה באותו חיידק וכששמעתי עליו,זה הרגיש לי לעזור לו כשאשתו בחו"ל והוא מתמודד עם הילד הקטן,אבל מיד החזרתי את המציאות שאין מקום לזה היום. בקיצור,חברים לא חברים,את במיטה צריכה להתמודד כמו קטנה(ככה קראת לעצמך
) עם המחלה:)) הרבה בריאות

מזל חי

New member
רפאפן מגה

היא הזהירה אותי שלפחות יומיים עד שזה מתחיל לעשות משהו..עברו יומיים, את הרוק קצת התחלתי לבלוע, לאכול לא ממש בא לי , אך הילד הקסום שלי כיבד אותי בבמבה אז אכלתי קצת, שותה תה כמו חולה
יעבור... מקוה שבקרוב, מקוה שאלוהים שלי לא מכין לי מלכודת חדשה עד שהתחלתי צעד חדש לאחרונה, את יודעת לא ממש אוהבים חולים במקומות עבודה... אבל בהחלט היו מקסימים היום שם בחם ואהבה.

maof

New member
החלמה מהירה ../images/Emo39.gif

הייתי ממליץ לך על גוגל מוגל המאמה... בפעם האחרונה שאני לקחתי נגמר לי האוויר ולכן... אני ממליץ אבל לא אחראי לתוצאות
מעוף

מזל חי

New member
חחחחחחח לא תודה

הכנתי את זה עבור מישהו פעם אך לאכול את זה בעצמי ממש לא תודה מעוף

מזל חי

New member
אומרים שלמלאכים יש כנפיים

ונגיד (שהייתי מלאך) שכנף אחת שבורה זה תמיד נעים שהמלאך השני מגיע איתה ללטף באהבה

למעלה