100

veish

New member
100

תכתבו 100 עובדות על עצמכם כן, כן 100 עובדות 1.קוראים לי שני 2.אני בת 18 3.גרה ברעננה 4.ותמיד גרתי פה 5.נולדתי בכפר סבא 6.היום סיימתי ללמוד באופן רשמי 7.היה מרגש ונורא כיף 8.אבל זה גם עצוב 9.אני מנגנת בגיטרה כבר איזה 6 שנים 10.אבל אני לא יודעת הרבה 11.אני לא יודעת תווים, תמיד שנאתי את זה וסרבתי ללמוד 12.היום אני מתחרטת על זה 13.יש לי הרבה דברים שאני חיברתי ועדיין מחברת 14.יש לי שלוש גיטרות - קלאסית, אקוסטית וחשמלית 15.יש לי גם תוף קטן בחדר 16.יש לי דיג' והוא מגניב מאוד 17.אני מתגייסת ב25 באוקטובר (בנתיים) 18.אני רוצה עבודה 19.מחר אני הולכת לחנות גלידה לבדוק את האפשרות לעבוד שם ואולי לעבור התלמדות 20.בקרוב יש מסיבת סיום, זה יהיה מרגש 21.וגם נשף 22.יש לי אח גדול ואחות גדולה 23.האחות חיה באיטליה ולומדת שם כבר 3 שנים 24.הייתי אצלה בפסח במשך שבוע וזה היה כיף גדול 25.עכשיו ממש עשיתי לעצמי חשק לחזור לשם 26.יש הופעה של רוג'ר ווטרס ביום חמישי, ואני מתה לקנות כרטיס וללכת 27.בהתחלה לא ידעתי אם ללכת או לא, אבל ראיתי אותו בערוץ 22 לפני יומיים בערך ועכשיו אני מוכרחה 28.אני מעריצה באופן מטורף את שנאייה 29.שמעתי אותה פעם ראשונה בכתה ה' כשראיתי TDIMM באמטיוי (הסיפור הרגיל...) 30.הפסקתי לשמוע אותה בכתה ז' בערך ושמעתי דברים שונים לגמרי 31.אני ממשיכה לשמוע אותם עד היום 32.בכתה י' התחלתי לחזור לשמוע אותה, והבנתי למה הערצתי אותה כלכך ביסודי 33.אני לא יכולה לומר בדיוק למה אני כלכך אוהבת אותה, התשובה הכי ברורה והכי נכונה תהיה שהיא פשוט גורמת לי לחייך 34.אני במס' 34 ונמאס לי, אבל אני אנסה עוד קצת 35.קמתי היום ב6 בבוקר, מאז אכלתי רק ב7 בערב המבורגר וצ'יפס 36.אני דיי עייפה 37.נחזור לשנאיה, אני אשלם כל סכום בשביל לראות הופעה שלה (אבל תישארו הגיונים ואל תשאלו אם אני אשלם מליון דולר בבקשה) 38.אני רוצה ללמוד לנגן על פסנתר 39.ואני חייבת לנסות לנגן בצ'לו ובנבל יום אחד 40.יש לי את ההומור הכי מטומטם בעולם, אני צוחקת מהדברים הכי מטומטמים שקיימים 41.דוגמא לכך - הנה הבדיחה שהכי הצחיקה אותי בעולם: 3 צבים הולכים במדבר בטור הצב הראשון אומר:"מלפני מדבר מאחורי צב" הצב השני:"מלפני צב מאחורי צב" הצב השלישי:"מלפני צב מאחורי צב" איך זה יכול להיות??? הוא שיקר
מספיק ברור
42.יש לי עוד הרבה בדיחות מטומטמות כאלה שכל פעם שמישהו יספר אותן אני אתפוצץ מצחוק 43.אני לא רוצה להתגייס 44.אבל מצד שני כן 45.טוב נמאס לי 46.בהצלחה למי שינסה לעשות את זה 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100!!.

cosefi15

New member
קבלי בדיחות בנוסח שלך

גם אני אוהב את ההומור הדפוק הזה... זה מסוג ההומור שאם את מספיק שיכורה או מחוקה זה הופך אותך למצב כפית בקלי קלות. אז ככה: שתי ציפורים עפות ברוורס, אז אחת אומרת לשניה: "פיצ פיצ!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אותי זה מצחיק כל פעם מחדש!! שאלה: מה יותר גבוה, ארנב או גזר? תשובה: קיפוד כי נמר הוא לא בית! שאלה: מה קורה לכפרה שמתה? תשובה: היא הופכת ל.. נשממההההההההה (נא להגות נכון ולמתוח את הששש' כמו הדודות הפאקצות). איי, הבדיחות האלה, כל כך טובות... זה נקרא בלשון עממית: הבדיחות של 3 יח"ל מתמטיקה :) לא מסובך להבנה, ורק אותנו זה מצחיק :)

veish

New member
הנה כמה משלי

שלושה ברווזים הולכים ביער הראשון עושה-"קוואק!" השני עושה-"קוואק!" השלישי עושה-"קוואק קוואק!" הראשון שולף אקדח ויורה בברווז השלישי אז השני שואל אותו:"למה ירית בו?!?" הראשון:"הוא ידע יותר מידי." עוד אחד איש אחד נכנס לחנות גלידה ואומר-"can I have Vanila flavour?" אז המוכר אומר לו-"בטח!" אז הוא נכנס לחדר האחורי ושומעים צעקות, מכות ומלא רעשים ובלאגנים אחר כך המוכר יוצא עם כדור גלידה שחור ושעיר אז האיש אומר לו-"מה זה?! ביקשתי ונילה!!" אז המוכר עושה לו-"אהההההההההההה ונילה...חשבתי שאמרת גורילהההה..." עוד אחד שני גושי קקי הולכים ברחוב ופתאום רואים שלשול אז הראשון אומר לשני-"תראה תראה איזה רכרוכי" עוד איש אחד הולך לקולנוע עם פיל אז האיש בכניסה עושה לו-"סליחה אי אפשר להכניס לפה פילים..." אז הוא עושה לו-"אוי סליחה לא ידעתי...מצטער" והולך אחרי 5 דק' הוא חוזר עם פיל ופיתה על הראש של הפיל! אז האיש בכניסה עושה לו-"אחי...אמרתי לך שאי אפשר להכניס לכאן פילים" אז הוא אומר לו-"אתה לא תגיד לי מה לשים בפיתה!!!!!!!!!!!!!!!!" חחחחחחחחחחחח יש לי עוד מלא אבל אני לא זוכרת עכשיו...

veish

New member
חחח נכון זה גדול???

אני אנסה להיזכר בעוד רגע... הנה אחד שחברה שלי המציאה - לוויתן ודג עושים תחרות למי יוצא שפריץ יותר גדול אז הלוייתן עושה פוףףףףף ואז הדג עושה פוף ואז הלויתן אומר-"שלי היה יותר גדול!" הדג-"לא נכון שלי!" לויתן-"טוב בוא נעשה שוב" אז הלויתן עושה פוףףףףףףףףףףף ואז הדג עושה-פוף אז הלויתן עושה-"הנה ראית?! שלי יותר גדול!" אז הדג עושה-"נו מה אתה רוצה זה בגלל שאתה שוקל טון!" חחח אמממ...היו לי מלאאאאאא אני לא זוכרת אבל... אה הנה אחת! איש אחד שם רגל על קיר התלהב, שם את השניה ונפל

Shir cp

New member
../images/Emo6.gif

אמרתי את זה לחברה שלי עכשיו והיא נמרחה על הרצפה

veish

New member
חחח איזה מהם אמרת לה?

וכן זה הבדיחות הכי טובות בעולם... יאללה תהפכו את זה לשרשור בדיחות!!

cosefi15

New member
כלב הולך ברחוב

פתאום הוא רואה שניצל, הוא שואל אותו: מה השעה? אז השניצל אומר: יו! כלב מדבר!! חחח נכון אדיר?

Shir cp

New member
11../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מזל טוב !!!!!!!!! מה שמה

MiriOrit

New member
אין לה עדיין שם.

רק בשבת ייתנו לה. וכן, 11. המשפחה שלי דתית

Shir cp

New member
אמרתי לה את זה עם הרגל

ולידיד שלי אמרתי את הקוואק
זה מצחיק מרוב שזה דפוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

veish

New member
חחחחח כן זה גדול

והזה עם השניצל הזכיר לי משו מלפפון אחד רואה שניצל משקה את הגינה אז הוא שואל אותו:"מה? אתה משקה?" אז השניצל אומר:"לא! אני שניצל!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Eilleen

New member
חחחחחחחחחחחחח זה מה שקורה כשעוזבים

אתכם לחמישה ימים?!? חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה