100,000 ק"מ על DRZ ?

• פותח הנושא XDR
  • פורסם בתאריך

XDR

New member
100,000 ק"מ על DRZ ?

להלן הודעה שקיבלתי ברשימת התפוצה של ה DRZ ביאהו. Message: 3 Date: Mon, 20 Jan 2003 10:55:38 +0000 From: "Don Cheo" <[email protected]> Subject: Resetting the speedometer? Believe it or not, my 2000´ DRZ-S had hit the 99,999km mark on it´s speedo. The problem is, that thing dun reset itself! So along with it goes the tripmeters. Anyone had experience with resetting digital speedos? Or is it the end...? 100,000 ק"מ על DRZ ?
הבחור בוודאי צרכן כפייתי של קרם לחות לריכוך הפלחים.

מדברבר

New member
חישוב מהיר

הבנאדם עשה בממוצע כ- 137 ק"מ מידי יום במשך שנתיים. אולי הוא עבד בשליחויות עם DRZ? למה הוא מוטרד שמד המרחק מתאפס.
שיפרסם מודעה: "למכירה DRZ שנת 2000, קילומטראז´ נמוך, לא ראה שטח"

XDR

New member
למיטב הבנתי...

הוא מוטרד מזה שמד המרחקלא מתאפס. אני מתאר לעצמי את הסיטואציה: שנת 2000, סוכנות סוזוקי, אי שם באיידהו, ארה"ב. קונה: שלום. יש לכם וי-סטרום? אני צריך אופנוע לנסיעות ארוכות, נסיעות תיור לאורך ורוחב ארה"ב, בזוג, עם הרבה מטען. בדקתי ונראה לי שהוי סטרום הכי טוב לי. סוכן:מצטער, עוד לא המצאנו אותו, ייצא רק ב 2001. יש לי DRZ. אחלה אופנוע. ויש לו גם לוח שעונים דיגיטלי. קונה: הממממ...טוב, אז אולי R1000? סוכן: גם זה אין. יש לי DRZ. אחלה אופנוע. ויש לו גם לוח שעונים דיגיטלי. קונה: אולי GS500 ? סוכן: עזוב זה חרא אופנוע, וגם נגמר.יש לי DRZ. אחלה אופנוע. ויש לו גם לוח שעונים דיגיטלי. קונה: אז מה אתה מציע? סוכן: DRZ. אחלה אופנוע. ויש לו גם לוח שעונים דיגיטלי. קונה: תארוז לי אחד.

מדברבר

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו הבנתי את הבעיה. אולי הוא יכול לחבר את מד המהירות בכיוון ההפוך, כך שהמספר בתצוגה יקטן... (איזה ביעוס, יש לי עבודה עד חצות... לפחות יש "הקצה" ברדיו)

למעלה