100,000 מתפקדים - השג יפה!!

Locutus

New member
100,000 מתפקדים - השג יפה!!

מס' חברי המפלגה הוכפל ל-100,000, לקראת הפריימריס הקרובים. השג יפה, אך זוהי רק ההתחלה, עוד ארוכה הדרך עד החזרה לשלטון!

st dragon flame

New member
כן, נכון...

הדבר העצוב הוא שאנשים מפגרים כמוך באמת חושבים שהעובדה שמפלגת העבודה לא חושבת שצריך להקריב את המדינה ואת חיי החילים על מזבח א"י השלמה הופכת אותה לאנטי ציונית. בוא אני אסביר לך משהו שאולי קשה לך להכניס לראש-ציונות היא הרצון להקים מדינה יהודית. היציאה מהשטחים היא כנראה אחת הפעולות הציוניות החשובות שנעשו כאן מאז הקמת המדינה כי היא מונעת היווצרות רוב ערבי בישראל. אתם, המתנחבלים, יחד עם השמאל הקיצוני, הם אלו שמקרבים את קיצה של מדינת ישראל!

ומה זה קשור לעובדה שחצי מהמתפקדים

למפלגה שלך הם ערבים
ואכן, איחוד משפחתות שפינס מקדם שומר על הרוב היהודי

50,000 מהם לא הצביעו לעבודה

50ת00 מהמתפקדים באים מיישובים שבהם אף אחד לא הצביע לעבודה בבחירות האחרונות. אז מישהו באמת מאמין שהם הפכו להיות כאלו תומכיפ שהם באים להתפקד? אלו הם שכירי חרב של המתמודדים שיפרשו יום אחרי הבחירות (כמו שהיה במפקד הליכוד)

yosi g

New member
מתוכם כ- 40,000 ערבים גיס חמישי

לפי התזה הזאת אתם באמת צודקים כנראה שלא רק מספר המתפקדים הוכפל, גם חברי הכנסת הבאה יוכפלו והעבודה תהיה לפחות 40 חברי כנסת הצחקת אותי ארוכה הדרך לשלטון, והעבודה לעולם לא לחזור לא עם ברק ולא פרס ולא אף אחד אתם מגעילים את העם הזה

The Bugi

New member
הכל זיופים....

אין אדם שפוי במדינת ישראל שירצה לראות את ברק או פרס שוב בממשלה. מצד שני גם שרון לא כזה מציאה. לדעתי עדיף כבר מלך.

Haemek

New member
נו באמת!

אתה באמת מאמין שיש כל כך הרבה חברים חדשים למפלגת העבודה? אולי תסביר לי מה קרה פתאום שיש כל כך הרבה חברים חדשים למפלגה המראה בעליל תכונות התאבדות שוב ושוב? אולי חזרתו של ברק היא שגרמה לשטפון מתפקדים? או אולי בכל זאת הכל מזויף. אתה באמת חושב שכולם מטומטמים? הרי בדיוק גישה זו גרמה למפלגת העבודה להגיע למקום בו היא נמצאת היום.

למעלה