גמני... גמני... ../images/Emo8.gif
ואלה התשובות שלי לשאלון הארוך: 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכסה את הראש בסמיכה, בשביל שלא לשמוע את השעון המעורר. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחבקת את הדובי שלי ועוצמת עיניים. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? ראיון-העבודה, שהיה מתוכנן להיום. 4. מהו צבע העיניים שלך? גוונים של חום. 5. מהו צבע השיער שלך? מתחת לצבע? - חום שחור עם פס לבן בצד שמאל ועוד כמה לבנים מפוזרים. 6. מה מעורר אותך? קינמון. 7. מה מרגיע אותך? קטורת, שמנים אתריים, ציור, פיסול, סריגה ובישול. 8. ההרגשה הכי טובה היא... להיות נאהב. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להרגיש לא שייך למקום אליו אתה רוצה להשתייך. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? במיטה עם ספר טוב, או מול מסך המחשב, או בטיול בטבע. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מפרישה שליש מהסכום לפיתוח "נווה-אור", תנועה לא רשומה, העוזרת לאנשים דרך האינטרנט. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אבא שלי, סבא שלי ז"ל. 13. 3 תחביבים שלך: בישול, כתיבה וציור 14. 3 תכונות טובות שלך: אהבה ללא תנאי, סלחנות ועירניות. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: נטייה לחשוף את האמת (מה שמרגיז הרבה אנשים סביבי), נטייה להתבודדות בזמני לחץ ונטייה לשכוח את עצמי (להשקיע יותר בדברים אחרים, מאשר בעצמי). 16. זיכרון טוב שלך: שמורת-האינדיאנים בסדונה, שבאריזונה. 17. זיכרון רע שלך: שלושת הימים בהם איבדתי את הילד שלי. 18. מה אתה שותה במהלך היום? תלוי - מים, תה, נס-קפה. 19. והלילה? נס-קפה. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: סדונה, שבאריזונה. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: סדונה, שבאריזונה. 22. מה יש לך מתחת למיטה? תיקים ומזוודות. 23. האיבר הכי סקסי: זה משתנה מאדם לאדם. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי... שירים, אור נרות, ארוחה לזוג, טיול ביפו לאור השקיעה, להתכרבל יחד מול סרט טוב... סקסי... אהבה. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: הרגעים בהם הבטתי בעיניו... חבל שאינם עוד. 26. שתף בתקרית מביכה: להתעורר אחרי התקף באמצע הכביש... 27. מעשה נועז שעשית: ברחתי מבית-חולים, לאחר שהובאתי לשם באמבולנס, אחרי התקף קשה במיוחד, שכדי לסיים אותו הזריקו לי ואליום לוריד. לא רציתי להשאר שם, אז יצאתי, הזמנתי מונית ונעלמתי בכיוון הביתה. 28. מעשה טיפשי שעשית: התחריתי עם בן-דוד שלי, מי יעמוד יותר זמן על גחלים חמות... אני ניצחתי, אבל לא יכולתי לדרוך על הרגליים משך שבועיים. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך: סודות אפלים אין לי, וההרגל המשעשע היחיד שיש לי, הוא לדבר לעצמי (לחשוב בקול רם). 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: קשת בענן וסערות ברקים. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: עזבתי חבר קבוע. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? בעלת קפה-מסעדה. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... האדם, שאחראי לזה, שקיבלתי את הדובי שלי לפני 34 שנה בערך. 34. אני מפחד/ת מ... כלום. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית ושפת-סימנים. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? אין דבר כזה... יש לי יותר מדיי כישרונות, והייתי מוכנה גם לוותר על כמה. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? חזרה לאותו יום בסדונה, שבאריזונה. 38. המוטו שלי בחיים הוא: "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך." ו-"לאור הדברים הפשוטים ביותר, אנחנו חיים את חיינו." ו-"מה שצריך לקרות - קורה!" 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? אי-אפשר להגיד, שאני מאמינה באלוהים, אבל בגורל אני מאמינה. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך? אין אחת מיוחדת, שאני אוהבת להשתמש בה, אבל אני אוהבת, שקוראים לי ילדה. 41. מהי המילה השנואה עליך? קללות רחוב. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אין טריגר חד-משמעי. זה יכול להיות כל דבר. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? הפרעות בריכוז. 44. מהי הקללה האהובה עליך? אין כזו. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? כל דבר, שהוא הרמוני. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? קשה לי לסבול רעש או קול שאין בו הרמוניה. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? עבודה עם ילדים. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זנות 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם חיוך גדול. 50. גלידה- בכוס או בוופל? לא כך ולא כך. 51. שוקו או וניל? שוקו. 52. חוף או הרים? תלוי, לפעמים חוף ולפעמים הרים... 53. לישון או לקום? תלוי במידת העייפות שלי. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? גם שקיעה וגם זריחה, גם לילה וגם יום. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? גם וגם. אני חוסכת בדברים מסויימים, על מנת שאוכל לאפשר לעצמי לבזבז על דברים, מהם אני נהנית במיוחד. 56. קור או חום? לא זה ולא זה - פושר. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? למה חצי? - ברגע שיש בה רק טיפה של מים, היא כבר מלאה במשהו, וגם החלק, שלכאורה ריק, מכיל חלקיקי אויר. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מי... איתו. איפה? - בתוך החיבוק שלו. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאהבה הכי גדולה בחיים שלי. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אותו. דברים אהובים עליך: 62. צבע: יש כמה, אבל באופן מיוחד האינדיגו. 63. בעל-חיים: חתולים גדולים, כמו יגואר ופומה. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): "נשים קטנות" 65. סרט: "רדיו חזק", "חלום אריזונה" ו-"ריקוד מושחת" 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: "אהבתיהם" של שלמה ארצי. 69. שיר: "את ואני" של שלמה ארצי. 70. מאכל: כבש בתנור ברוטב לימון, אגסים ויין. 71. מקום בילוי: תלוי, העיקר שיהיה שקט יחסית ולא רועש מדיי. [72. פורום אהוב: אפילפסיה תמיכה, מה נשים רוצות 73. עונה: חורף 74: מקום להעביר בו חופשה: הבית 75: רכב: יגואר 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: היו כמה כאלה, שהיו דוגמא ומופת בחיים שלי. 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: חנה בן-ארי, שהייתה מנהלת בית-הספר היסודי, בו למדתי. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? - עכשיו 79. זכית לחיוך? לפני שעה 80. הענקת מחמאה? לפני 2 דקות בערך 81. קיבלת מחמאה? אתמול 82. עשית משהו טיפשי? בגיל 16 83. פינקת מישהו/י? איך? אתמול את האחייניות שלי ב"קיצי" בגב. 84. פינקת את עצמך? איך? ביום שישי האחרון באמבטיה עם שמנים. 85. צחקת? בערב חג, אחרי הסעודה, כשנפגשתי עם החבר'ה. 86. גרמת למישהו לצחוק? לפני כמה דקות, בשיחה עם ידיד. 87. התחרטת על משהו שאמרת? לפני שבועיים או שלושה. 88. בכית? לפני שבוע. 89. הסתפרת? לפני חצי שנה. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? עשיתי הרבה דברים מסוכנים... יש לי נטייה להתגרות בגורל. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? הרבה פעמים. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא. 93. פחדת מהחושך? לא. 94. נהגת במהירות מופרזת? נהגתי בלי רשיון, אבל לא נהגתי בטימטום. 95.נרדמת בשיעור? הרבה פעמים...
96. מה היית משנה בעצמך ? כלום. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? הלב שלי. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? כשאני אדע, אני אודיע. 99. תבלין אהוב? הל טחון, אגוז מוסקט, שום וקינמון. 100. שומרים כשרות בפסח? לא!