100 שאלות (סקר חדש)

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
100 שאלות (סקר חדש)../images/Emo124.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 13. 3 תחביבים שלך: 14. 3 תכונות טובות שלך: 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: 17. זיכרון רע שלך: 18. מה אתה שותה במהלך היום? 19. והלילה? 20. מקום בו היית רוצה לבקר: 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ... 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך? 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 50. גלידה- בכוס או בוופל? 51. שוקו או וניל? 52. חוף או הרים? 53. לישון או לקום? 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? 56. קור או חום? 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 60. למי את/ה מתגעגע/ת? 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: 62. צבע: 63. בעל-חיים: 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 65. סרט: 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: 69. שיר: 70. מאכל: 71. מקום בילוי: [72. פורום אהוב: 73. עונה: 74: מקום להעביר בו חופשה: 75: רכב: 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? 79. זכית לחיוך? 80. הענקת מחמאה? 81. קיבלת מחמאה? 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? 85. צחקת? 86. גרמת למישהו לצחוק? 87. התחרטת על משהו שאמרת? 88. בכית? 89. הסתפרת? האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 93. פחדת מהחושך? 94. נהגת במהירות מופרזת? 95.נרדמת בשיעור? 96. מה היית משנה בעצמך ? 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 99. תבלין אהוב? 100. שומרים כשרות בפסח? תודה למורי לנצח... מפורום שבתות וחגים!

Pukipsey007

New member
אני ראשונה! אני ראשונה!

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? כנ"ל 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? לישון עוד קצת.. 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק אפור דבש 5. מהו צבע השיער שלך? שטני 6. מה מעורר אותך?דברים שאני אוהבת, ספר טוב.. 7. מה מרגיע אותך? שקט 8. ההרגשה הכי טובה היא... לישון. סתם סתם
להתאהב 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... בעעע, פולין? (בעוד שבוע...) 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בשישי יוצאים עם החבר'ה ושבת הולכת על מתמטיקה. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מתקשרת לאיריס ומעין ואומרת להם! 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: יואו...אף אחד 13. 3 תחביבים שלך: קריאה, אינטרנט, לימודים 14. 3 תכונות טובות שלך: נו, לא יפה.. לא יודעת.. אמ..אמ..ישירות, כנות ונגיד..קליטה מהירה? 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: אני בנאדם די סגור, אין לי סבלנות לטיפשים.. 16. זיכרון טוב שלך: מסיבת חנוכה בגן.. 17. זיכרון רע שלך: המ.. אממ.. חברות לא אמיתית 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים 19. והלילה? מים אחרים? מים. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: אילת..
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: לא לא, אין לי מושג 22. מה יש לך מתחת למיטה? רצפה! 23. האיבר הכי סקסי: עיניים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי..דברים מקוריים. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: שיעור נהיגה ראשון...אאאח, היו זמנים (עכשיו אני בשיעור 15 ככה..
) 26. שתף בתקרית מביכה: השכנה המטורפת צרחה עליי.. 27. מעשה נועז שעשית: ברחתי מביה"ס בכיתה ב'! 28. מעשה טיפשי שעשית: אממ..ביקשתי משהו ואז התחרטתי..אבל היה כבר מאוחר מדי. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך:
הרגל משעשע? נימוס יתר נגיד? 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: אביב...טיילתי היום עם הכלב באביב. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: חח..עוד לא. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? רוני. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... משה רבינו.. לא לא, רבין 34. אני מפחד/ת מ... הפחד 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית, עם פוטנציאל לערבית
הבי"ס החרא שלי ביטל לי ערבית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? סבלנות?.. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? פפפ..לשנות ה-20, בטח היה מצחיק
38. המוטו שלי בחיים הוא: קארפה דיאם. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא, לא.. אנחנו יוצרים את גורלנו, ואנחנו המצאנו את אלוהים. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך?
antagonistic.. סתם, יש הרבה.. "יש"..נניח 41. מהי המילה השנואה עליך? לא 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת.. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? שאלונים ארוכיםםםם 44. מהי הקללה האהובה עליך? "בן זונה", "אדיוט",.."מניאק!" 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? דממה
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? ילדים צורחים, קול של סבל.. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מהו מקצועי הנוכחי? אוקיי אוקיי, היה נחמד להתנסות במשחק. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? משהו מזוויע כזה..נגיד משהו בתחום הרפואה שאין לה מרפא.. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? אבל אין אלוהים.. *בוטל* 50. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל, אלא אם כן יש כוס ואז זה יותר נקי.. 51. שוקו או וניל? שוקו! וטיפה וניל 52. חוף או הרים? הרים! הר ארדון. 53. לישון או לקום? לישון, ולקום מתי שבא לי. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכנית..עד שאני מבזבזת קצת. 56. קור או חום? קור.. וחום בבריכה. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? כככה... יפות, באמצע. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה וחצי ריקה! התשובה בשאלה
59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לבד, במיטה. לישוןן
60. למי את/ה מתגעגע/ת? לבמבינו. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: לפטופ, ג'יפ, דיסקמן.., . 62. צבע: אדום 63. בעל-חיים: לברדור לבן ועיוור 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הנסיכה הקסומה 65. סרט: שר-הטבעות 66. שחקן: פפפ..שחקן שחקן.. מיסטר ביג מסקס והעיר 67. שחקנית: שרה ג'סיקה פרקר 68. דיסק: בריאן אדאמס 69. שיר: ואיך שלא\מוש בן ארי 70. מאכל: אוכל..עדיף בחינם, יותר טעים.. (האוכל בפולין יהיה זוועה..) 71. מקום בילוי: המדרחוב [72. פורום אהוב: נו, כמובן שאפילפסיה-תמיכה (אני קוראת פה הרבההה עם אמא) 73. עונה: א...ביב. 74:מקום להעביר בו חופשה: בית ריק. או ת"א, עם הרבה כסף. 75: רכב: ניסאן טרנו? ג'יפ..כחול..
76. מישהו שמאוד השפיע עליך: אמאבא 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: חח..במבינו? מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? היום. 79. זכית לחיוך? היום 80. הענקת מחמאה? שלשום? 81. קיבלת מחמאה? לא יודעת..מתישהו בשבוע האחרון 82. עשית משהו טיפשי? לא עושה הרבה.. אה, אתמול! צבעתי את השולחן החום המכוער..ועכשיו הוא חום-כחול מכוער..
83. פינקת מישהו/י? איך? לא.. 84. פינקת את עצמך? איך? שינה..? 85. צחקת? היום..אולי 86. גרמת למישהו לצחוק? היום 87. התחרטת על משהו שאמרת? אתמול 88. בכית? שישי 89. הסתפרת? חצי שנה? חחח.. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? ברחתי מביה"ס.. כיתה ב'.. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? בגיל 5.. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? טפו, לא! 93. פחדת מהחושך? כן 94. נהגת במהירות מופרזת? כן 95.נרדמת בשיעור? לא 96. מה היית משנה בעצמך ? לא יודעת 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? אמאבא 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אחרי צבא איפשהו 99. תבלין אהוב? התבלין של האתיופים...נו מצטערת לא יודעת איך קוראים לו 100. שומרים כשרות בפסח? לא! תודה למורי לנצח... מפורום שבתות וחגים!

אני...../images/Emo26.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שמה שעון מעורר 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 'אין לי כוח לעבוד' 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק 5. מהו צבע השיער שלך? שתני 6. מה מעורר אותך? אוכל 7. מה מרגיע אותך? מוזיקה 8. ההרגשה הכי טובה היא... אהבה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... אכזבה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בעיסוק 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מבדא שזה נכון 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אורלי ויינרמן והילארי דאף 13. 3 תחביבים שלך: ריקוד מוזיקה ו...לצעוק 14. 3 תכונות טובות שלך: בעלת בטחון עצמי אבל צנועה, אמממ לא יודעת מזה תבינו שקשה לי להגיד דברים טובים מידי עלי חחח 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: רועשת, ילדותית(לפעמים זה לא טוב..), לא יודעת מה עוד 16. זיכרון טוב שלך: המשפחה בחו"ל 17. זיכרון רע שלך: רצפת הבריכה ללא יכולת להתהפך בפעם הראשונה שכמעט טבעתי 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים או מיץ 19. והלילה? גם.. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: דרום אמריקה 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? לפעמים נעלים בדרך כלל, כלום, השותפה לא נותנת, זה אוגר אבק... פאאאק 23. האיבר הכי סקסי: שפתיים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי? ליל שטוף כוכבים חדר לאור נרות... 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ... חושך 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? ספרדית ואנגלית שניהם מהבית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שירה 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 80ס 38. המוטו שלי בחיים הוא: חיה ותן לחיות, אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? אלוהים לא גורל כן... השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך? בֳרקוזי(אומן barakuzi ככה קוראים) 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך?יא לא מפותח/ת(חברה שלי אומרת את זה מעלה לי זה פשוט מעלה גיחוח) 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אני לא בעלת מקצוע אבל הייתי רוצה ללמוד איפור(אנירק בת 16.. יש לי עוד זמן) 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? אין גן עדן אבל אם כבר אז שיראה כמו דודי ושנלך לשיחים 50. גלידה- בכוס או בוופל? בקולה 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה לילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? אני אוהבת לקנות אבל יודעת לשים את הגבולות 56. קור או חום? חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מפחידות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מישהו שאסור לי 60. למי את/ה מתגעגע/ת? 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אין דברים אהובים עליך: 62. צבע: ורוד 63. בעל-חיים: חתול 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הארי פוטר? 65. סרט: היפה והחיה 66. שחקן: הת' לדגר 67. שחקנית: ג'וליה סטיילס וקרסטין דאנסט 68. דיסק: סטריפט של כריסטינה אגילרה 69. שיר: ווק אווי של כריסטינה ויצור חברתי של TABOO+ 70. מאכל: איטריות 71. מקום בילוי: באולינג [72. פורום אהוב: 73. עונה: קיץ 74: מקום להעביר בו חופשה: דרום אמריקה 75: רכב: בת 16... 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? לפני דקה בערך אם לא פחות 79. זכית לחיוך? לפני.. שעה 80. הענקת מחמאה? אווווו 81. קיבלת מחמאה? אתמול.. בערב 82. עשית משהו טיפשי? יום שישי(אולי גם אחרי זה..) 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? יום חמישי, קניתי מכנס ב219 שקל 85. צחקת? לפני.. שעה 86. גרמת למישהו לצחוק? גם 87. התחרטת על משהו שאמרת?יום שישי 88. בכית?יום שישי 89. הסתפרת? או.... הרבה האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? בטח.. זה פורום אפילפסיה.. אנחנו עושים אי אי ג'י... פעם ב גם בלי שינה.. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? בטחחח 93. פחדת מהחושך? עדין 94. נהגת במהירות מופרזת? אני בת 16, ואם גם זה לא עונה.. אז מעולם לא נהגתי בכללללל 95.נרדמת בשיעור? כמעט כול שיעור הסטוריה 96. מה היית משנה בעצמך ? יותר מוטיבציה בלימודים 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? מוזיקה 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בתקווה לומדת קוסמטיקה 99. תבלין אהוב? בלופ 100. שומרים כשרות בפסח? לא

התשובות שלי..

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?שוטפת פנים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?תלוי איפה -בבית שלי,רואה טלוויזיה/מחשב.בפנימיה רק מקלחת. (ויש ימים שרק טלוויזיה.) 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? על אהוב ליבי..
כוסעומו. 4. מהו צבע העיניים שלך?דבש 5. מהו צבע השיער שלך?קצת אדום,קצת בלונד,חום 6. מה מעורר אותך?צלצול טלפון 7. מה מרגיע אותך?מוזיקה/מקלחת 8. ההרגשה הכי טובה היא...שמישו אוהב אותך.. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...שאתה מגלה שהכל אשליה
10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?תלוי לפי חשק,בגדול זה לשבת עם חברים ולראות סרטים עם פופקורן
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?וואו..קונה מכונית לקיוטי ולעצמי,ותורמת לאנשים נזקקים. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:כן.. 13. 3 תחביבים שלך:מחשב,באולינג[חולה על זה!!]טלפון 14. 3 תכונות טובות שלך:אני יודעת להקשיב,לא לוקחת דברים שמובן מאליו,יודעת לדבר לעניין שאני רוצה
15. 3 תכונות פחות טובות שלך: מתעצבנת מהר,מסוגלת לא לדבר המון זמן עם מישו שנפגעתי ממנו.. 16. זיכרון טוב שלך:אממ לא עולה לי. 17. זיכרון רע שלך:
18. מה אתה שותה במהלך היום?מים.. 19. והלילה? אני ישנה...:) 20. מקום בו היית רוצה לבקר:אצל קיוטי..צריך אישור מאבא 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:במקום שאני גרה נקודה. 22. מה יש לך מתחת למיטה?שמיכות חחח 23. האיבר הכי סקסי:שפתיים
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? אוףף.אל תזכירו לי רומנטיות
25. ספר על רגע מאושר בחייך:
26. שתף בתקרית מביכה:! 27. מעשה נועז שעשית:! 28. מעשה טיפשי שעשית:! 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך:! 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:ים.. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:אוי..לא רוצה לדבר
32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...טלי מ. 34. אני מפחד/ת מ... מוות 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?ערבית,עברית,קצת אנגלית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?לדעת לצייר חלק. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?ילדות 38. המוטו שלי בחיים הוא:"אם אין אני לי,מי לי" אף אחד לא יעשה בשבילכם שום דבר-הכח הוא בידכם". 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן כן השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך?סטנדרטי
41. מהי המילה השנואה עליך? שעושים לי אלפי נקודות................. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הוא..הוא.. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? . 44. מהי הקללה האהובה עליך? אני תמימע=O 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?הקול של אחותי שהיא שרה.. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?את הקול שלי חח 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?... 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל?וניל 52. חוף או הרים?חוף 53. לישון או לקום?לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?זריחה,לילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?בזבזנית 56. קור או חום?קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?מפחידות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?חצי מלאה.. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?בשיעור נהיגה!:) 60. למי את/ה מתגעגע/ת? . . . 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? . . . דברים אהובים עליך: 62. צבע:גוף 63. בעל-חיים:כלבים!!! 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):לא רוצות בנים 65. סרט: חופשיות על הבר,נערה בהפרעה 66. שחקן:חורחה סלינס 67. שחקנית:אנג'לינה ג'ולי 68. דיסק:כוכב נולד..חחח 69. שיר:ויל אוולוויז לוב יו -וויטני יוסטון 70. מאכל:כוסכוס 71. מקום בילוי:פאבים [72. פורום אהוב: תמיכה לצעירים,אפילפסיה. 73. עונה:אביב 74: מקום להעביר בו חופשה:אילת 75: רכב:סובארו החדשה! 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: חן 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אם אני מעריכה מישו אני אומרת לו . מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?היום 79. זכית לחיוך?וואו..הרבה:) 80. הענקת מחמאה?כן 81. קיבלת מחמאה?כן 82. עשית משהו טיפשי?לא 83. פינקת מישהו/י? איך?לא. 84. פינקת את עצמך? איך?לא. 85. צחקת? לא 86. גרמת למישהו לצחוק?לא 87. התחרטת על משהו שאמרת?לא 88. בכית?כן 89. הסתפרת?לא האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?הדלקתי נייר בבית 91. נשארת ער/ה כל הלילה? או אה...כן כן כן ועוד פעם כן
92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?פעם.. 93. פחדת מהחושך?לא 94. נהגת במהירות מופרזת?לא [המורה שלי יהרוג אותי!!] 95.נרדמת בשיעור?כמעט 96. מה היית משנה בעצמך ?נתחיל במראה חיצוני.. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?אבא 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?אנ'לודעת 99. תבלין אהוב? קינמון 100. שומרים כשרות בפסח?לוידעת..

hashy

New member
השתגעת ?!!!!*8- 100 ???../images/Emo70.gif

אני אנסה, מתישהו... זה המון בבת-אחת. סדנה למודעות עצמית ממש...

ufo11

New member
בהתחלה כשקראתי את זה אמרתי:"נו

באמת...עאלק 100 שאלות..." פתאום אני קולט שזה ככה... טוב... אז אני אתחיל:) 1. שולח הודעה למותק אם השעה מוקדמת או מצלצל במידה והשעה מאוחרת יחסית. 2. לפני השינה שני מדבר עם מושי, שומע קצת מוסיקה בדיסקמן ושולח נשיקה באוויר למותק:) 3. הראשון שחשבתי? שכמה חבל שמותק לא לידי עכשיו:( 4. עינים: ירוק/כחול 5. שיער: בלונד:) 6. מה מעורר אותי? אממ....פעם כשהייתי הולך למורה שלי לפסנתר, אז הייתי צריך לחכות הרבה זמן עד שיתחיל השיעור שלי והייתי נרדם. במהלך השיעור, כשהמורה ראתה שאני עייף, היא הלכה להביא לי מים, ואמרה לי שאני כמו צמח, שברגע ששותה מים אני מתעורר לחיים. וזה באמת היה ככה:) 7. מרגיע? מותק, והרבה מוסיקה ונגינה...ועוד פעם הרבה מותק:)) 8. הרגשה טובה? להרגיש נאהב ולדעת שאתה עושה דברים שמניבים פרי. 9. הרגשה גרועה? התקף... בכי... 10. איך אני אוהב להעביר את הסופשבוע? להיות עם מותק בערב שישי, לאכול את האוכל של אמא שלה (או להזמין פיצה)..לראות כדורגל בשבת מדי פעם... לשמוע מוסיקה כמובן... 11. מיליון דולר? תורם חלק לאי"ל, לאגודה למען המלחמה באיידס, עובר לגור עם מותק בבית חדש שנבנה, וקונה פסנתר כנף 2.20 מטר (כמו באולמות קונצרטים) 12. כל מקום שהלכתי אליו אמרו לי שאני דומה למישהו...ומרוב הכמות הרבה של הדמיונות, זה התחיל לעצבן. 13. תחביבים: מוסיקה, ספורט, שח-מט ומתמטיקה. 14. תכונות? אין הנחתום מעיד על עיסתו. 15. תכונות רעות? פרנויה... 16. יש המון זכרונות טובים...אני יכול לפתוח שרשור רק על זה. העיקרי הוא ה - 04.04.03. 17. שהובילו אותי באמבולנס לבי"ח. 18. שותה מים...קפה...שוקו...תה... 19. מה אפשר לשתות במהלך הלילה? ישנים לא? 20. מקום לבקר... לא יודע... 21. מקום לחיות... איטליה, ארה"ב, אנגליה. 22. מתחת למיטה יש רצפה:). 23. מה זו השאלה הזו? 24. רומנטי? יש לי איזה קטע עם נרות. 25. לכו בחזרה לסעיף 16. 26. תקרית מביכה? לא עולה לי כרגע...תנו לחשוב על זה ואני אחזור אליכם. 27. מעשה נועז? הלכתי למקום מסויים בלי ידיעת ההורים שלי. נועז אה? 28. מעשה טפשי? מממ... 29. סוד אפל? אין... הרגל משעשע? מותק יש לי כזה? 30. פאטה מורגנה. 31. אין לי מושג. 32. כשאהיה גדול ארצה להיות: נגן מפורסם, או מנכ"ל חברה גדולה. 33. הייתי מעונין לפגוש את גאוני המוסיקה הקלאסית. 34. מפחד מהמוות. 35. עברית, אנגלית...לא מספיק? סתם.. אני רוצה ללמוד איטלקית. 36. אני חושב שהייתי בוחר בכישרון הריקוד והציור. 37. הייתי גולש בזמן לתקופה הרומנטית. 38. מוטו? לא יודע איך להגדיר את זה...אבל יש אחד... 39. לדעתי אין אלוהים... גורל? אולי... 40. מילה אהובה? אולי "שיקה" ברוסית (לחי) 41. אין לי מושג. 42. מה זו השאלה הזו? 43. מכבה? לא יודע...אני פשוט נרדם בדרך כלל. 44. קללה? 'סעמק ערס? 45. אני אוהב את הקול של מותק. 46. קול שאני שונא? קולות כדוגמת הקול של אניטה פללי. 47. אין לי מקצוע כרגע... 48. לא הייתי רוצה להיות רופא. 49. לא נראה לי שיש כזה. 50. גלידה בוופל כמובן! 51. וניל. 52. הרים (כמו הדולומיטים באיטליה) 53. לישון או לקום? לישון ואז לקום:) 54. שאני אהיה ציני שוב לגבי השאלה הזו כמו הקודמת לה? 55. חסכן...מפאת נסיבות... 56. ברור שקור!!!! הלוואי כמו בסיביר. 57. סערות ברקים? בעיקרון זה כיף כי זה יוצר רצון אצלך להיות מכורבל מתחת לשמיכה עם מותק... אבל לפעמים יש את אלה שנשמעים כמו פיגוע וזה מפחיד. 58. אני משתדל לראות את החצי כוס המלאה. 59. הלוואי ומותק הייתה איתי עכשיו... איפה? באיזה נופש או משהו. 60. מתגעגע למותק ולסבא שלי שנפטר:( 61. לאי בודד? את מותק, את המשפחה שלי ואת שלה, וכמובן פסנתר:) 62. צבע כחול. 63. בעל חיים? חתולון. 64. ספר? פינוקי? 65. סרט? החוש השישי. 66. שחקן??? 67. שחקנית???? 68. דיסק... כל הדיסקים של Dream Theater. 69. יש הרבה שירים. 70. מאכל? פלוב. 71. מקום בילוי? בית קפה אני מניח. 72. פורום אהוב? הפורום הזה:)) 73. עונה? מצד אחד קיץ, כי אפשר ללכת עם קצר ואפשר לשחות בבריכה וכאלה..מצד שני חם מדי. מצד שני חורף, כי קר וכיף, אבל יש גשם וזה מעצבן. 74. מקום לחופשה? מבחינתי אילת. 75. רכב? לא יודע. 76. מותק השפיעה עליי מאוד! 77. ממממ...תמיד אמרתי למי שחשבתי. 78. חייכתי אתמול 79. זכיתי לחיוך אתמול. 80. אתמול הענקתי מחמאות. 81. משהו טפשי? אממ.... 82. אני מניח שאתמול פינקתי. 83. איך? אממ...ברכה, מתנות... 84. את עצמי? איך מפנקים את עצמך? 85. אתמול צחקתי:) 86. אתמול גרמת למותק לצחוק:) 87. לא זוכר על משהו כזה. 88. אתמול בכיתי קצת... בעיקר מאושר. 89. בטח שהסתפרתי... רק שבקצב הזה לא אצטרך להסתפר בקרוב. 90. עשיתי משהו מסוכן? אממ... אני חוצה הרבה באלכסון את הכביש. 91. נשארתי ער כל הלילה? לפני בדיקת אי אי ג'. בקרוב יקרה שוב. 92. אין לי איפה לדחוף דברים מתחת למיטה. יש רצפה. 93. כשהייתי ממש קטן פחדתי מהחושך כי חשבתי שיש שם נאצים. 94. אין לי רישיון. 95. לא נרדמתי בשיעור. 96. מה היתי משנה בעצמי? אין לי מושג. אולי מוריד את רמת הפרנויה.. 97. לא הייתי מסתדר בלי מותק ומוסיקה. 98. בעוד 5 שנים? אחרי תואר ראשון, עם מותק והילדים. 99. תבלין אהוב? יש המון...כורכום זה אחלה:) 100. כשרות? זה כשאוכלים מה שבא לך? :))))

qt1

New member
COOL../images/Emo67.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?-מתהפכת לצד השני. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?-קוראת ספר. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?-שצריך להוציא מהר את מיחמוד כי הוא צריך פיפי. 4. מהו צבע העיניים שלך?-חום. 5. מהו צבע השיער שלך?-חום בלונדיני (תודה לספר שגונב ממני כסף
) 6. מה מעורר אותך?-קפה. 7. מה מרגיע אותך?-שינה/מוסיקה/שקט/ים בלילה/סרט. 8. ההרגשה הכי טובה היא...-שלווה. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...-ניצול. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?-בדיסקוטק בפריס. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?-אין לי מושג, אולי אני אקנה לאודי מכונית וניסע רחוק עם מחשב כדי לתאר לכם מה אנחנו רואות
ולשלוח תמונות ממצלמה דיגיטלית... 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:אמרו אבל נראה לי שעובדים עלי אז אני חוסכת לעצמי את הפאדיחה. 13. 3 תחביבים שלך:סרטים/ספרים/מוסיקה. 14. 3 תכונות טובות שלך:עזרה לזולת/יכולת הקשבה/לא שופטת אנשים. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:קצרת סבלנות/אוהבת תכל'ס/וותרנית. 16. זיכרון טוב שלך:פריס. 17. זיכרון רע שלך:גם כן פריס. 18. מה אתה שותה במהלך היום? קפה , שוקוצ'ינו, מים עם נענע ולימון. 19. והלילה? מים עם נענע ולימון. 20. מקום בו היית רוצה לבקר:יוון. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:ת"א - ישראל 22. מה יש לך מתחת למיטה?-מגירה עם כל מיני מזכרות שהילדים הביאו עוד מהגנון. 23. האיבר הכי סקסי:מוח. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי?-פריס. סקסי-מוח. 25. ספר על רגע מאושר בחייך:טיסה לגרמניה לבד.(הטיסה עצמה לא בלבלו לי את המוח והנוף היה חבל"ז) 26. שתף בתקרית מביכה:הלכתי לאיבוד בין מטוס למטוס בשדה תעופה גרמני ,אבל בסוף מצאתי את המטוס הנכון, הייתי האחרונה פאדיחה הא? 27. מעשה נועז שעשית:עזבתי את הארץ בגיל 18 עם חבר. 28. מעשה טיפשי שעשית:עזבתי את הארץ בגיל 18 עם חבר. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך:לא מספרים סודות אפלים. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:מפלי הניאגרה. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:-עזבתי את הארץ בגיל 18 עם חבר. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?-שחקנית. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...-יצחק רבין ז"ל. 34. אני מפחד/ת מ...-כאב. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?-עברית/אנגלית/רומנית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?-משחק. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?-10 שנים קדימה. 38. המוטו שלי בחיים הוא:-"רצונו של אדם כבודו!!!" 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל?- לפעמים. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך?-מ'ניינים? 41. מהי המילה השנואה עליך?-אמרתי לך שאני צודק/ת! 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?-כל דבר שאני לא יודעת בד"כ. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?-לא עולה לי כלום עכשיו. 44. מהי הקללה האהובה עליך?-חארטה.(יש עוד) 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?-ים (אבל בלילה, יש שם רחשים נעימים יותר) 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?-בכי של תינוק. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?-משחק. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?-משפטים/רפואה. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?-שלא יקבל. 50. גלידה- בכוס או בוופל? -כוס. 51. שוקו או וניל?-גם וגם. 52. חוף או הרים?-חוף. 53. לישון או לקום?-לישון. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?-שקיעה , לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?-גם וגם. 56. קור או חום?-באמצע. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?לא עושות לי כלום. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?-ריקה. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?-עם הבלתי אפשרי. 60. למי את/ה מתגעגע/ת?-לאח שלי. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?-את אודליה. דברים אהובים עליך: 62. צבע:-סגול. 63. בעל-חיים:-כלב. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):פונטנלה/מאיר שלו. 65. סרט:פורסט גאמפ. 66. שחקן:אנדי גארסיה/דנזל וושינגטון. 67. שחקנית:ג'וליה רוברטס. 68. דיסק:לא יודעת...יש הרבה. 69. שיר:אומרים ישנה ארץ. 70. מאכל:כל מה שמשמין. 71. מקום בילוי:דיסקוטק בפריס. [72. פורום אהוב:זוגיות וטיפול מיני. 73. עונה:אביב. 74: מקום להעביר בו חופשה:יוון. 75: רכב:-ג'יפ. 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:הוא יודע... 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?-לפני 10 דקות. 79. זכית לחיוך?-בבוקר. 80. הענקת מחמאה?-לפני דקה. 81. קיבלת מחמאה?-לפני 10 דקות. 82. עשית משהו טיפשי?-כל הזמן. 83. פינקת מישהו/י? איך?-לא פינקתי אלא אם מיחמוד נחשב. 84. פינקת את עצמך? איך?-לא פינקתי. 85. צחקת?-אתמול בלילה. 86. גרמת למישהו לצחוק?-אתמול בלילה. 87. התחרטת על משהו שאמרת?-לא לאחרונה. 88. בכית?-ביומולדת של הבן שלי. 89. הסתפרת?-לפני חודש וחצי והוא ממש סיפר אותי עקום הדביל. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?-לא מספיק מה שכתבתי על גיל 18 ? 91. נשארת ער/ה כל הלילה?-כן. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?-לא שזכור לי. 93. פחדת מהחושך?-חושך לא מפחיד אותי. 94. נהגת במהירות מופרזת?-ברור! 95.נרדמת בשיעור?-ברור! 96. מה היית משנה בעצמך ?-חוסר הערכה עצמית. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?-אנשים. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?-לא יודעת. 99. תבלין אהוב?-מלח. 100. שומרים כשרות בפסח?-לא. ממש לא.

qt1

New member
../images/Emo6.gifעם הרכב שלך? מתי הטסט?

שיהיה בהצלחה מקסימה שלי!

qt1

New member
../images/Emo6.gif ישששששששששששששש../images/Emo70.gif

הידד לפפי

ufo11

New member
מותק שלי הזכירה לי שיש לי הרגל

משעשע... שאני אוהב לאכול את כל הפירורים :)))

qt1

New member
של העוגות של אמא../images/Emo35.gif של בכלל../images/Emo35.gif

Nayeli

New member
לא נראה לי שמישהו קורא את זה אבל..:

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מנסה לחזור לישון ואז מעכלת שצריך לקום לבסיס
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מקשיבה למוזיקה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? איזה כיף אפשר לחזור לישון!! 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק/אפור 5. מהו צבע השיער שלך? דבש 6. מה מעורר אותך? ריח של יסמין 7. מה מרגיע אותך? לסיים ספר טוב 8. ההרגשה הכי טובה היא... הפירפורים בלב מאהבה וההרגשה אחרי צחוק ממושך 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לגלות שעשיתי משהו רע 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לטייל/לקרוא/לנוח 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מספרת לדין 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אחותי הגדולה 13. 3 תחביבים שלך: מוזיקה/לקרוא/לצייר 14. 3 תכונות טובות שלך: חברותית/נאמנה/מצחיקה 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: עצבנות יתר/חוסר סבלנות/עקשנות 16. זיכרון טוב שלך: הפעם הראשונה שפגשתי את דין 17. זיכרון רע שלך: כנשך אותי כלב כשהייתי בת 4 18. מה אתה שותה במהלך היום? קולה 19. והלילה? מיץ 20. מקום בו היית רוצה לבקר: כל העולם 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: כל מקום שיהיה לי בו טוב (לא הייתי מתנגדת לניו-זילנד) 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק 23. האיבר הכי סקסי: ידיים/עיניים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי - טיול רכיבה על סוסים סקסי - המממ.....חולצת כפתורים
25. ספר על רגע מאושר בחייך: היו הרבה... כשנפגשתי עם דין בפעם ה-1 26. שתף בתקרית מביכה: אה..... 27. מעשה נועז שעשית:
28. מעשה טיפשי שעשית:
29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך:
30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:
32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? וטרינארית/זאולוגית 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... נוסטראדמוס 34. אני מפחד/ת מ... חייזרים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? אנגלית ועברית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לא יודעת 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעתיד 38. המוטו שלי בחיים הוא: לתת זה לקבל זה לתת זה... 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? באלוהים כן אבל לא כיישות עליונה... בגורל שאנחנו קובעים... השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך? אהבה (בכל השפות) 41. מהי המילה השנואה עליך? רצח 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? צחוק אמיתי 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? צחוק מזוייף 44. מהי הקללה האהובה עליך? בלאט! 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? ים 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? כל רעש מונוטוני חזק (מקדחה/בנייה וכו') 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? ציירת 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? כל דבר בצבא 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? "את רואה?! צדקת!!" 50. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןן 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה. יום. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית מבוקרת 56. קור או חום? באמצע 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם דין בעולם של מבוכים ודרקונים... 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לדיןןןןן 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את דין, למרות שהוא ישגע אותי :) דברים אהובים עליך: 62. צבע: בורדו 63. בעל-חיים: דרקון! אמיתי - כל החיות בעיקר חתולים גדולים 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הארי פוטר 65. סרט: pirates of the carebbean 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: שאני מכינה... 69. שיר: Like animals - savage garden 70. מאכל: ספגטי בולונז וגלידה 71. מקום בילוי: פאב [72. פורום אהוב: נחשו! 73. עונה: אביב 74: מקום להעביר בו חופשה: צימר בצפון... 75: רכב: פיאט אונו שולטת!! 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: כל המשפחה שלי 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אני בד"כ אומרת כשאני מעריכה או אוהבת מישהו מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? עכשיו 79. זכית לחיוך? היום מאמא 80. הענקת מחמאה? אתמול 81. קיבלת מחמאה? אתמול 82. עשית משהו טיפשי? כל הזמן
83. פינקת מישהו/י? איך?
84. פינקת את עצמך? איך? היום, קראתי ספר במיטה כל הבוקר... 85. צחקת? אתמול אחה"צ 86. גרמת למישהו לצחוק? אתמול 87. התחרטת על משהו שאמרת? אתמול 88. בכית? לפני שבועיים 89. הסתפרת? וואו, פעם הייתי מסתפרת המון אבל בשנה וחצי האחרונה אני מאריכה אז לפנ חצי שנה בערך הייתי אומרת... האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן בכוננות 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן כשהייתי קטנה והיה מקום 93. פחדת מהחושך? כן 94. נהגת במהירות מופרזת? כן לפני שבוע וחצי וקיבלתי דוח... 95.נרדמת בשיעור? כן בשיעור תנ"ך ורק ל 5 דקות1!!! 96. מה היית משנה בעצמך ? את העצבנות יתר והחוסר סבלנות 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? שתייה 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? עם דין באנגליה 99. תבלין אהוב? סוכר?? 100. שומרים כשרות בפסח? לא

i back!!!!!!!!!

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?הולך לשירותים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?קורא......... 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?איך לגרום למיחה לרדת מהספה 4. מהו צבע העיניים שלך?חום-דבש 5. מהו צבע השיער שלך?כרגע אין לי הרבה שיער אבל במקור בלונדיני. 6. מה מעורר אותך?בדרך כלל הרעש מהכביש 7. מה מרגיע אותך?לנסוע מכרמיאל 8. ההרגשה הכי טובה היא...שיוצאים מכרמיאל או לזכות במשהו 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...שמתבטל משהו שממש רוצים אותו. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?אה....לא לצאת מהבית. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?מקפצץ באוויר ורוקד כמו מתנחל ששומע שהרגו פלסטיני.. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:ביל גייטס 13. 3 תחביבים שלך:טלוויזיה מחשב מיחמוד 14. 3 תכונות טובות שלך:חכם נאמן לא בוגד. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:רגיש,רגיש ו....רגיש. 16. זיכרון טוב שלך:שעליתי עם אבא לשער העיר רמת גן(הבניין הכי גבוה בארץ) 17. זיכרון רע שלך:שבעלה של סבתא התחיל לצעוק עליי בליל סדר. 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים,קולה,שוקו\שוקוצ'ינו. 19. והלילה?כנראה קריסטל....... 20. מקום בו היית רוצה לבקר:פאריזזזזזזזזזזז... 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:הונג קונג,ת"א,אמריקה ומשום מה גם ישראל. 22. מה יש לך מתחת למיטה?בובות ותמונות של הארץ. 23. האיבר הכי סקסי:שפתיים. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?לא יודע.......... 25. ספר על רגע מאושר בחייך:שנסעתי לתל אביב. 26. שתף בתקרית מביכה:אה..שנפלתי 5 מדרגות בבצפר וכמעט נקעתי ת'ברך. 27. מעשה נועז שעשית:הסתננתי עם אבא לשער העיר רמת גן... 28. מעשה טיפשי שעשית:לא זוכר. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך: לכסוס ציפורניים. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:שלג
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:נאלצתי לשקר לאהבה הנסתרת. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?טייס.סתם כנראה מיליונר. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...יצחק רבין. 34. אני מפחד/ת מ...הצפירה(טוווווווווווווווו) 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית, אנגלית,קצת ערבית ספרדית והולנדית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?שהייתי רואה טוב. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?הייתי עובר ל2020. 38. המוטו שלי בחיים הוא:כלב נושך לא נוגס. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל?הפסקתי להאמין בגורל+באלוהים. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך?בלאט 41. מהי המילה השנואה עליך?דארנ'ט. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?שער העיר רמת גן. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?אנשים בוכים. 44. מהי הקללה האהובה עליך?בלאט! 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?נתיבי איילון. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?הצפירה. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?אני לא עובד. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?מיילד. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?שלום ברוכים הבאים לגן עדן נא להוריד נעליים בכניסה תודה. 50. גלידה- בכוס או בוופל?אני לא יודע מה זה גלידה בוופל אז בכוס. 51. שוקו או וניל?שוקו 52. חוף או הרים?הרים. 53. לישון או לקום?לקום 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?זריחה ולילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?חסכן. 56. קור או חום?קור. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?מאגניבות! 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?זה משנה? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?הונג קונג+אבא. 60. למי את/ה מתגעגע/ת?לת"א. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?את מיחה. דברים אהובים עליך: 62. צבע:כתום. 63. בעל-חיים:כלב. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):הארי פוטר 65. סרט:האלמנט החמישי. 66. שחקן:דניאל רדקליף. 67. שחקנית:מריאנה אספוסיטו. 68. דיסק:שוטי הנבואה! 69. שיר:all the lonly pepole-the beatles 70. מאכל: תפו"א 71. מקום בילוי: ת"א [72. פורום אהוב: קטנטנות ופינת אור 73. עונה: חורף 74: מקום להעביר בו חופשה: ניו יורק 75: רכב: פולקסווגן 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: נתן יהונתן 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: דורין מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? עכשיו 79. זכית לחיוך? עכשיו 80. הענקת מחמאה? פפפפ..אתמול 81. קיבלת מחמאה? עכשיו 82. עשית משהו טיפשי? חחח.. 83. פינקת מישהו/י? איך? הלכתי לננופש 84. פינקת את עצמך? איך? הלכתי לננופש 85. צחקת? עכשיו 86. גרמת למישהו לצחוק? עכשיו 87. התחרטת על משהו שאמרת? עכשיו 88. בכית?שבוע שעבר. 89. הסתפרת?תחילת מרץ. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?הלכתי לחבר וחזרתי ב11 בלילה. 91. נשארת ער/ה כל הלילה?אף פעם. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?תמיד. 93. פחדת מהחושך?שהייתי קטן. 94. נהגת במהירות מופרזת?על קורקינט ביום כיפור. 95.נרדמת בשיעור?לפני חודש. 96. מה היית משנה בעצמך ?את השיניים. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?מיחה. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?בכיתה י"א,עם שרה המסריחה. 99. תבלין אהוב?פפריקה. 100. שומרים כשרות בפסח?לא. תודה למורי לנצח... מפורום שבתות וחגים!

Blueberry Kiss

New member
חחחח.כדאי שתקרו את התשובות של

מושי...זה משעשע...הוא חשב שבחושך יש נאצים! ועכשיו שלי: 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצלצלת למושי להודיע לו שהמפונקת התעוררה. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מדברת עם מושי. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מושי. 4. מהו צבע העיניים שלך?כחול-אפור 5. מהו צבע השיער שלך? חום אגוז-עם קצת גוונים ג'ינג'ים ובהירים (זה ככה באופן טבעי זה פשוט צבע לא מוגדר) 6. מה מעורר אותך? כשקודחים בבית ליד ב-9 בבוקר 7. מה מרגיע אותך? לדעת שהכל בסדר ושאין דאגות. 8. ההרגשה הכי טובה היא...שההורים שלי בבית ומושי איתי במיטה , מחובק. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לא עונה על שאלות כאלה. תמיד אחרי זה תבוא הרגשה גרועה יותר. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? מושי ביום שישי...לנוח בשבת, לקרוא בעיקר. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? שמה בבנק עד שיהיו לי ילדים. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:בעבר היו אומרים שאני דומה לאמה בנטון "בייבי ספייס" וזה ממש לא נכון...יש כאלה שטוענים שאני מזכירה את רורי מבנות גילמור. 13. 3 תחביבים שלך: צרפתית, ספרים ו...מושי. 14. 3 תכונות טובות שלך: איך אנייכולה להגיד על עצמי? 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: פארנויה, דאגנות, לחץ 16. זיכרון טוב שלך:יש הרבה... 17. זיכרון רע שלך:לא עונה על דברים כאלה- תמיד יבוא זכרון רע יותר אחרי שעונים על שאלות כאלה. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, סודה לימון, מיץ תפוזים טרי (לעתים רחוקות) 19. והלילה? אני בעיקר נפטרת מהנוזלים ששתיתי במהלך היום- בלילה... תשאלו את מושי כמה פעמים אני אומרת לו לחכות בטלפון כי יש לי צורך להטיל טת מימיי. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: הייתי רוצה לנסוע שוב לארה"ב 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: כל מקום שבטוח בו ושהאנשים בו נחמדים. 22. מה יש לך מתחת למיטה? ארגז שיש בו את כל הדברים שאני לא רוצה לזרוק כמו זכרונות מהעבר. 23. האיבר הכי סקסי: אוזניים. 24. מה רומנטי בעיניך?ארוחה לאור נרות עם הגבר שאני אוהבת, חופשה לבד...ליד הים עם הגבר שאני אוהבת- מושי. מה סקסי בעיניך? ידיים גבריות שיש להן מגע נעים ולא מחוספס. 25. ספר על רגע מאושר בחייך:יש הרבה , לא זוכרת. 26. שתף בתקרית מביכה:אממממ...לא עולה לי כרגע 27. מעשה נועז שעשית:סטרפטיז מול קהל של 100 איש. נראה לכם? ממתי אני נועזת? 28. מעשה טיפשי שעשית:אמממ... לא עולה לי כרגע 29. סוד אפל, הרגל משעשע, שיש לך:הרגל משעשע? לגעת באוזניים של אנשים בלי סוף. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:כשסתם נעים בחוץ ויש שמש ולא חם מדי. זה מושלם. כשמחשיך מאוחר- אני אוהבת ימים ארוכים. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: אמממ... לא עולה לי. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אמא ואישה (של מישהו). 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...סבא שלי שנפטר לפני שנולדתי 34. אני מפחד/ת מ... יותר מדי דברים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? דוברת דוברת כמו שפת אם או דוברת קצת? עברית אנגלית רוסית וטיפטיפה צרפתית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לדעת לצייר ולעצב בגדים (כלומר, לדעת לצייר את העיצבוים שיש לי בראש) 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?לעתיד. 38. המוטו שלי בחיים הוא: איש איש באמונתו יחיה 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? באלוהים, כן...בגורל טיפה. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 40. מהי המילה האהובה עליך? אמא 41. מהי המילה השנואה עליך?שטרונגול...רק מהלהקליד את זה בא לי להקיא 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? כשאומרים לי משהו שמדאיג אותי 44. מהי הקללה האהובה עליך? לא מקללת 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?צחוק של תינוק 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?שקט מוחלט 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?יש לי מקצוע? טוב לדעת. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? לנקות רחובות. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם חיוך. 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. איכסה ופל. פוי. 51. שוקו או וניל? שוקו-לד מריר
52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון מאוחר ולקום מוקדם- זה לא קורה 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, יום 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית אבל בחסכנות חחחח 56. קור או חום? קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?מלאה. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מושי באיזה אי יפה ושקט. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לגן. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את ההורים שלי ואת מושי דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול, תכלת. 63. בעל-חיים:חתלתולי 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): לא יכולה. כל שבוע קוראת איזה שניים איך אפשר לבחור אחד אהוב? 65. סרט: שיקגו ושרק 66. שחקן:אין לי 67. שחקנית: קתרין זיטה ג'ונס מדהימה 68. דיסק: הדיסק שמושי הכין לי 69. שיר:how do i 70. מאכל: כל מה שאמא שלי מכינה 71. מקום בילוי: המיטה שלי
[72. פורום אהוב: אמממ... זה. 73. עונה:אביב וחורף 74: מקום להעביר בו חופשה: המיטה שלי
75: רכב:אין 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: מושי 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אני תמיד אומרת מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? היום 79. זכית לחיוך?היום 80. הענקת מחמאה? היום 81. קיבלת מחמאה?היום 82. עשית משהו טיפשי? אממממ... אתמול 83. פינקת מישהו/י? איך?אתמול 84. פינקת את עצמך? איך?אממ...יום שישי.. סתם מרחית על עצמי טונה קרמים 85. צחקת? היום 86. גרמת למישהו לצחוק?היום 87. התחרטת על משהו שאמרת?לפני שבוע ככה... 88. בכית?אתמול 89. הסתפרת?לפני כמה חודשים האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? כן. ישסבתי על מרפסת בקומה שישית כשהייתי ילדה קטנה- באופן שיכולתי לפול. אבא שלי עד היום מזכיר לי את זה ואת איך שהוא נבהל כשהוא ראה את זה 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כשמושי עשה אי אי ג'י 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? יש לי מגרות מתחת למיטה והן מסודרות, ככה שיש דברים מתחת למיטה...אבל זה מסודר 93. פחדת מהחושך? אני עדיין ישנה עם טלוזייה 94. נהגת במהירות מופרזת?איןלי רישיון 95.נרדמת בשיעור? אמממ... לא שזכור לי 96. מה היית משנה בעצמך ?את הדאגנות המוגזמת 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? האנשים הנפלאים שבחיי. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בתקווה- נשואה, מבוססת כלכלית ועם ילדים. 99. תבלין אהוב? מלח. 100. שומרים כשרות בפסח? כן. תודה למורי לנצח... מפורום שבתות וחגים!

למעלה