100 קרבות ללא הפסקה

יניבבר

New member
100 קרבות ללא הפסקה../images/Emo140.gif

ביום שישי ביקרתי בבית ספר קארטה דו של קאנצ'ו רוני קלוגר, וצפיתי באימון 100 קרבות שלהם. היה ממש מדהים, מעולם לא ראיתי כמות כל כך גדולה של חגורות שחורות ביחד עם חומות ובכירים (כ60 -70). האימון היה מאד מרשים בגלל האוירה הרצינית והקשוחה ובמקביל שליטה מדהימה של כל המשתתפים (היה קצת דם אבל לא נפגעים). האנרגיה במקום היתה מחושמלת, עבודה רצינית ומשהו שאני עוד לא ראיתי בכזו איכות - שילוב של קשיחות ודרך ארץ אמיתיים. עוד נקודה שהרשימה רבים מהנוכחים, כמות האנשים המבוגרים שהשתתפו באימון היה ממש יוצא דופן, ואין מה לדבר הם ה"זקנים" עשו עבודה מאד טובה גם טכנית וגם תצוגה מרשימה של הכשירות שלהם. אני חיב גם לציין כי מר קלוגר שממש אינו ילד, באירוע הזה התגלה כ"אנרג'ייזר" ממש !! לא יאמן האנרגיה שהאיש הזה מפגין. הוא שובר את כל "סטיגמות" של אנשים מבוגרים, הוא מפגין טכניקה וגישה מרשימה לקרב, מסוגל לקבל ולתת וכל זאת עם איזה שלווה וחיוך. האיש הזה ממש נהנה מכל רגע, הוא אוהב את המקצוע וגם לו זה לא היה קל ! מתברר כי בבית הספר הזה עושים אימון כזה אחד לשנה (כבר 21 שנים). היו המון צופים שפירגנו מאד. כל הכבוד לחברה האלה, אני לא ראיתי הרבה מקומות בהם המורה כאחד התלמידים מתאמן, משקיעה מזיע ועושה יחד עם תלמידיו. מחמם את הלב, כל הכבוד לאנשים האלה. ** מי שלא ביקר בדוג'ו של מר רוני קלוגר, לא ראה מה זה דוג'ו מרשים, מתופח ואסטטי.

אימון 100 הקרבות ../images/Emo2.gif

אכן, כבכל שנה, במסגרת קורס קידום בכירים, מתקיים אימון 100 ראנדורי. 100 קרבות, כל אחד בן דקה, ו 5 שניות הפסקה עד לראנדורי הבא. באימון הזה, כולם עובדים עם כולם, מהכי זוטר וצעיר בקבוצה, עד לקאנצ'ו רוני. אימון קשה פיזית ובעיקר מנטלית - לעשות בלי הפסקה 100 קרבות, שבהם באים לידי ביטוי מיטב הידע, וביצוע קרבות עם בכירים ממך שבלי שום מאמץ מצליחים להגיע ולפגוע בך... לדעתי, זה אחד האימונים הקשים והקשוחים ביותר שיש (ואומר את זה אחד ששרת 3 שנים בצנחנים...) השנה זה היה אימון 100 ראנדורי ה 21 במספר! טוב היה כבכל שנה לראות את כל קבוצת הבכירים (גם כאלה שנבצר מהם להגיע, בגלל צבא וכדומה). מקווה שמי שצפה נהנה - מי שלקח חלק באימון, עוד יותר נהנה

החתול.

New member
כל הכבוד ../images/Emo54.gif../images/Emo39.gif

חברה, הרבה שנים לא יצא לי החוויה הזו של 100 קרבות. מה אומר לכם זה קשה מאד מאד לכולם. לצעירים לאלה שבכושר שיא, לכווולם, זה המטרה, לעשות זאת בצורה המיטבית הלוחמנית והחכמה ביותר, ובלי להפסיק ! כרגיל אני מלא התפעלות מקאנצ'ו רוני קלוגר הבן אדם לא צעיר ועדיין "קורע" ומשמש כדוגמא אישית להרבה צעירים ממנו. ליבי אתכם, כל הכבוד חברים!!!

Funakoshi

New member
מזל טוב לסנסאי קלוגר

כל כבוד לפעילות המבורכת ארוכת השנים, נעים לשמוע על חברה כל כך ותיקים ובכירים ועדיין עושים כל כך הרבה. כל הכבוד סנסי חיים

A m i t R

New member
אירוע של פעם בשנה!!!

זאת הפעם השנייה שאני משתתף באירוע ה "100 רנדורי" ואני חייב לציין שגם הפעם מאוד נהנתי, בנוסף למכות שחטפתי, האימון מלמד המון...בזכות עבודה רצופה עם בכירים ממני ובייחוד עם קאנצ'ו, יצא לי לקבל הערות שבעזרתן אפשר לשפר את העבודה....מקווה שבקרוב נוכל להראות קצת תמונות מהאירוע..

קוכולין

New member
זה באמת אימון מרשים

למדתי כמה שנים אצל קאנצ'ו רוני (ועכשיו חזרתי אחרי הצבא להתאמן שוב) אבל אף פעם לא הגעתי לרמה מספקת על מנת להשתתף באימון מאה הקרבות. הסיבולת, ההתמדה ודרך הארץ שבאימון, ובמיוחד הריכוז למרות כל הכאב והעייפות, מרשימים ומרגשים אותי תמיד כל פעם מחדש. אני, שהתעייפתי תמיד אחרי ארבעה רנדורי של דקה וחצי כל אחד, מתקשה להבין איך הם עומדים בזה, וגם אנשים מבוגרים בני שישים פלוס. שלא לדבר על קאנצ'ו רוני עצמו- אדם מרשים ומדהים בכל קנה מידה. אני מקווה שגם אני אזכה, פעם, להגיע לרמה מספקת על מנת להשתתף באימון המדהים ומלא האנרגיה הזה. וגם אני חולק את כל השבחים של יניב לקאנצ'ו רוני ולדוג'ו המדהים שלו, שהיה ויהיה בית לכל כך הרבה אנשים אותם הוא מוביל וממשיך להוביל בדרך הבודו.

מאה קרבות../images/Emo23.gif

מה אומר לכם, האימון הזה נוגע ביסודות העמוקים ביותר של האישיות. זה קשה, קשוח, אגרסיבי מחשל ומנגד זה כל כך בשליטה. אני פרשתי מאימונים לצערי לפני מספר שנים (חליתי במחלה קשה) אך ליבי עם המשתתפים. אני בא כמעט כל שנה לראות את האימון המיוחד הזה. מהצד רואים דברים שמעולם לא ראיתי מבפנים. כמה קשה להשאר ממוקדים, רציניים וכמה קשה להשאר בווליום גבוה לאורך כל הקרבות. זה בדיוק האימון שאתה רואה בדיוק מי מתאמן קבוע, מי לא, מי גדול בדיבורים ומי עובד. נהנה לראות את הצעירים עובדים, נלחמים ומתפתחים ורואים את ההשקעה של קאנצ'ו רוני בכל אחד, אין אחד שהוא לא זוכה לתשומת ליבו, למילה שלו, וגם למכות שלו (הוא מגדיר זאת מכות אהבה)- אני אוהב את הרצינות שלו ואת החשיבות שהוא מדגיש להיותו דוגמא אישית, בהתמדתו, באימוניו, ברצינותו ובדרך בה הוא עושה הכל. זה פשוט נפלא לצפות בתוצאות העבודה שלו, כל כך הרבה בכירים טובים ורציניים שפשוט מתבגרים ומתפתחים לתפארת. קאנצ'ו, מבורך באוסף בכירים שממשיכים עמו משך כל כך הרבה שנים (חלקם מתחילת דרכו), זה חבורת "זקנים" שפשוט נותנים דוגמה אישית בהתמדתם, בתמיכתם ובעצם נוכחותם. נפלא, ישר כוח לכם !!!

למעלה