100 עובדות על הלהקה ^_^

ashkeloni

New member
100 עובדות על הלהקה ^_^

בואו נראה אם נוכל לכתוב 100 עובדות על הלהקה. חוקים: 1. אסור לכתוב את אותה העובדה פעמיים 2. מותר לכל אחד לכתוב רק עובדה אחת בכל פעם, צריך לחכות שמישהו אחר יכתוב עובדה לפני שהוא מוסיף עוד אחת. 3. בבקשה לכתוב בכותרת את מספר העובדה (זאת אומרת שאם כתבו כבר 31 תגובות, בכותרת עליכם לכתוב 32) 4. זהו לבינתיים
בהצלחה ^^

Mavette

New member
עובדה מס 1

שם הלהקה הוא משיר שכתב דארון בשם Victims of a Down, הלהקה החליטה שהיא רוצה לאמץ את השם הזה אך במקום Victims [קורבנות] הם יקרא System [מערכת] כי קורבנות הם יחידים וחלשים אך מערכת היא אחת ואיתנה D:

ashkeloni

New member
עובדה מס 2

חברי הלהקה הם: Serj Tankian סולן Daron Malakian גיטרה John Dolmayan תופים Shavo Odadjian באס

ashkeloni

New member
את צוחקת עלי ../images/Emo10.gif

צריך לכתוב גם את הדברים שמובנים מאליהם P:

GuglyBu

New member
נתן, רוצה לראות איך השרשור הזה

מגיע ל1000 מיד? (תמחק את ההודעה אם היא לא קשורה)

®NuLy®

New member
עובדה מספר 3

סיסטם הוציאו עד עכשיו 5 דיסקים: System of a Down ב-1998 Toxicity ב-2000 Steal This Album ב-2001 Hypnotize ב-2005 Mezmerize ב-2005

ashkeloni

New member
הבונוס לא נחשב P:

אם מדברים על אלבומי אולפן לפחות, אני גם לא ממש מחשיב אותו בתור אלבום...

ssdd12345

New member
עובדה מס' 4

מי שכותב את השירים ללהקה הוא הגיטריסט DARON MALAKIAN (תחתן איתי ותעשה לי 20 ילדים) אבל SERJ תרם את חלקו גם וכתב קצת מהשירים...

bmt29

New member
עובדה מספר 5

מוצאם של חברי הלהקה הוא ממקומות דומים בעלי רקע מוזיקלי אתני דומה: סרז' וג'ון מוצאם לבנוני דארון מקורו בארמניה ושאבו הוא יליד ארמניה...

asafk15

New member
עובדה 7

הלהקה קיימת כבר משנת 1993 (כאמור התחילה בשם soil וב95' שינתה את שמה..)

ssdd12345

New member
עובדה מס' 8

כל חברי הלהקה גרים היום בלוס אנג'לס....(אבל נראה לי לא בטוח שלסרג' יש בית בארמניה)

למעלה