100% כותנה לטי שירטים

לאקי25

New member
100% כותנה לטי שירטים

שלום לכולם

אני מחפשת בדים 100% כותנה סינגל (טריקו) לטישירטים אם מישהי מכירה מקום שמוכר באמת100% ולא עירבוב של חוטים סינטטים
הייתי בנחלת בנימין ואף אחד מהמוכרים בחנויות לא מתחייב שהטריקו שלו הוא 100% כותנה לכן אני צריכה מקום אמין שיודע איזה סחורה יש לו בחנות

תודה
יום טוב

שש שבע

New member
לוקחים/מבקשים פיסה קטנה של בד, ועושים

נסיון שריפה, במקום מוגן שרפים את הבד עד תום, ובודקים את מה שנשאר,
אם מה שנשאר מתפורר לאפר אחיד - כותנה,
אם את מוצאת גם גושים קטנים שלא מתפוררים בין שתי אצבעותיך, ונראים כמו חתיכות פלסטיק שרוף,
זה מעורב.
מותר לשאול למה את חיבת מאה אחוז כותנה?

לאקי25

New member
בוקר טוב תודה על תשובתך אני רוצה לתפור לבעלי

טי שירט מאוד מסויימת שהוא אוהב ולצערי לבעלי יש אלרגיה לחומרים אחרים הוא תמיד לובש רק כותנה הבעיה היא שבנחלת בנימין חלקם לא יודעים את הרכבי הבד שהם מוכרים וחלקם משקרים לגבי ההרכב העצה שלך היא למידה טובה בשבילי לזהות אבל זאת בעיה לקנות סתם בדים כל פעם ובסוף מתברר שהם לא כותנה לכן אני צריכה חנות אמינה שבאמת מוכרת כותנה

חנויות אמינות

ושהבעלים מבין בדיוק את הרכב הבד.
אני מכיר רק אחת כזאת. אבל זה בגלל שלא עשיתי סיורים רבים בנחלת בנימין. בכל אופן היא לא בתל אביב.
נקראת "בדי רובין" ברחוב סוקולוב 54 בהרצליה. אני חושב שבעל החנות הראה לי בד של 100% כותנה שנועד במקור למישהו עם אלרגיה כזאת. אבל זה היה בד אריג ולא סריג. אני לא יודע אם יש לו בדים כאלו לטי-שירטס.

יש עוד חנות ממש רצינית בארץ. בירושלים. נקראת "שני בדים". ממוקמת במגדל העיר. אפשר לעשות הזמנות בטלפון (לא שעשיתי אי פעם, אבל הייתי שם פעם ומאוד התרשמתי מהרמה - על כל גליל בד היה רשום את ההרכב המדוייק ואת המחיר למטר).
להלן הקישור לחנות :
http://shanifab.co.il/

אשמח לדעת מה מצאת. אני אמנם לא אלרגי. אבל אני אוהב לתפור 100% כותנה, או פשתן.

לאקי25

New member
תודה לך על התשובה

מכיוון שאני עובדת במשרד שמייצר ומייבא אופנה המונית וגם סיפק בדים לפני המון שנים לחנויות בנחלת בנימין הבוס שלי המליץ לי על חנות בשם פוש זאת חנות בדים באיזור נחלת בנימין אבל סיטונאית אז אם אתה צריך כמויות גדולות אולי תוכל למצוא אצלו ודרך אגב לידע כללי זה שרשום על הבד את הרכבו זה לא מבטיח שזה ההרכב האמיתי שלו את זה הסבירה לי מישהי מחנות בדים אם אני אמצא אני יעדכן אותך יום טוב

למעלה