100 בשבילך..

שירןן21

New member
100 בשבילך..

שירות 100 לב... 21/09/2006 כחלק מהתוכנית לשיפור איכות השירות במשטרת ישראל מתבצע מידי שלושה חודשים סקר שביעות רצון של האזרחים משרותי המשטרה. הסקר מתבצע בידי חברה חיצונית ואינו תלוי בנתונים משטרתיים. במשטרת מחוז תל אביב מתבצעות פעולות המונחות על ידי מפקדי היחידות להטמעת התפיסה השרותית עד אחרון השוטרים. מניתוח נתוני הסקר עולה כי יחידות המחוז מתקדמות בתהליך ההטמעה ושיפרו את הגישה השירותית, כך על פי האזרחים. דוגמא אחת מיני רבות לשביעות רצון האזרחים משירותי המשטרה בתחום מחוז תל אביב, הוא מכתבו של תושב הרצליה המופנה למפקד תחנת גלילות ממחיש את הטמעת התפיסה השירותית במחוז תל אביב: "א.נ. בתאריך 5.09.2006 הגעתי לתחנתך להגיש תלונה על רקע גניבת צ'ק. בדרכי לתחנה עשיתי על עצמי הכנה מנטאלית של סבלנות ואורח רוח ואפילו הצטערתי על כי לא הצטיידתי בעיתון ושתיה. כבר עם כניסתי ליומן התחנה התקבלתי באמפטיה מופגנת וראויה ותוך פחות משתי דקות שלמות מצאתי עצמי מול חוקרת מנומסת וסימפטית העונה לשם בילי אמריליוס. אכן מתוך הכרת המציאות שעד לא מזמן ביקור בתחנת משטרה לא היה משהו סימפטי וזאת בלשון המעטה, נחשפתי כאן לשינוי דרסטי מהקצה אל הקצה עד כי לרגע חשבתי שאני בסוכנות ביטוח או נסיעות. אני מאוד מקווה שהשינוי שנחשפתי אליו די מייצג ברמה הכלל מערכתית – משטרתית. אם אכן מצב זה מייצג את שתיארתי הרי נעשה כאן שינוי מבורך בגישתה של משטרת ישראל כלפי כל אזרח ואזרח, שינוי של מתן הרבה כבוד, כנראה שזו המסקנה שהמערכת הגיעה אליה שכדי לקבל כבוד יש לתת כבוד תחילה. המשיכו כך ורק נשכרים נצא מזה אתם השוטרים ואנחנו האזרחים."

benpual

New member
החברה הזאת

טוב שלא התקשרו אליי איזה 50 פעם רק בשביל לשאול שאלות מטופשות והיה פעם אחת שמישהי התקשרה אליי ואמרה לי לא משנה לא צריך להתראות!

קרבינוש

New member
רק שלא יתנקמו במי שלא יהי המרוצה

ושידווח על כך בסקר אבל זהו רעיון שאני מקווה שמאחוריו יש רצון חזק ואמיתי לשיפור היחסים והשירות של המשטרה לאזרח הקטן המסכן והפשוט

שירןן21

New member
יתנקמו במי שלא יהיה מרוצה?

תגיד לי מאיפה באת? מה השטויות האלו..? "האזרח המסכן הפשוט והקטן?????" מכיר את המשפט סייג לחוכמה שתיקה..? אני חושבת שעדיף היה לו היית מאמץ אותו במקרה הזה.. שנה טובה

למעלה