100% אהבה- בנות- לדרך..

dandusha20

New member
100% אהבה- בנות- לדרך..

"כל אישה הרגישה פעם או פעמיים בחייה מבוכה, כאשר היה נדמה לה שהיא מפתחת תלות רגשית בגבר מסוים. לכל אישה היה לפחות גבר אחד שחיזר אחריה בלהט ויום אחר כך איבד בה עניין. כל אחת יודעת איך זה מרגיש, כשמישהו לוקח אותך כמובן מאליו..." בפסקת המבוא שלה, חושפת שרי ארגוב את התחושה המוכרת של הנטישה הגברית לאחר שהובא הנ"ל לסיפוקו. כמו שבטח כבר שמתן לב, היא צודקת. כולנו מכירות את המצב הזה ואנחנו בטח לא צריכות עיתונאית פמיניסטית שתזכיר לנו ובטח לא שתוציא על זה ספר. בכזו גישה התחלתי לקרוא את ספרה של ארגוב, "למה גברים אוהבים ביצ'יות". האמת? יצאתי מנקודת הנחה שאני כבר יודעת הכל. כמעט הכל. ביצ'ית כמוני, לא נמצאה עוד. תמיד חשבתי שאני מה שנקרא, ביצ'ית בסטייל. אין ספק שבחורה בעלת נוכחות היא בחורה שיש בה את המודעות, הכוחניות וחוסר המבוכה. כזאת הייתי. זה באמת התחיל מצחיק. הגברת ארגוב הניחה בפניי רשימה של 100 חוקים, שעל פי טענתה מסוגלים להפוך כל אישה לחזקה ונחשקת הרבה יותר מזו שמקריבה את עצמה יותר מדי מהר ובקלות. החוקים הניחו בצד את אותה בחורה נחמדה שאנו רגילים לפגוש (רוב הבנות שייכות לזן הזה) וחשפו באור הזרקורים את ה"ביצ'ית" החדשה. אם עד היום התרגלתם לכך שביצ'ית היא הפרידג'ידית, קרה ובטח גם כלבה אמיתית, פה מעמידה אתכם ארגוב על טעותכם. היא מדברת פה על ביצ'ית מסוג חדש, בעלת התנהגות חדשה. הביצ'ית המודרנית, אם כן, היא ביצ'ית ידידותית לסביבה, שלא מוצגת בתור רעה לסביבה אלא פשוט בתור בחורה שדואגת לעצמה. כך, אני מוצאת שבירה מוחלטת של כל מה שהאמנתי בו עד היום. אני מגלה שאולי הגישה הביצ'ית שלי לחיים, היא לא כל כך מתוחכמת כמו שחשבתי. בדיוק באותה התקופה, אני מוצאת את עצמי גם נופלת על ידי הבחור הראשון שהצליח להפיל אותי לקרשים. הכל מתפוצץ בפרצוף, ונדמה שהספר כמו בא מאלוהים. אני מחליטה לעשות ניסיון, ולהבין האם חוקי המשיכה של ארגוב, שנשמעים כל כך יפים ובטוחים בעצמם כשהן מרוכזים על דפי הספר, באמת מוכיחים את עצמם ומביאים לשינוי בחיים שלי. כך אני מחליטה בוקר אחד, להקים את הבלוג הזה. לתעד את מהלך הפרויקט. וכך העניינים מתחילים לתקתק. 100% אהבה אני קוראת לעבודה החדשה שלי. אחרי הכל, בסוף יישום כל החוקים הבטיחו לי מערכת יחסים יציבה עם הגבר שהכי מתאים לי, מערכת יחסים הכוללת בתורה רומנטיקה עצומה, תוך כדי אהבה וכבוד הדדי. עם כל הדעות הקדומות שלי, קצת קשה לי להאמין שכל מה שקשור למשחקי אגו ומיניות יכול להביא בסופו של דבר לאהבה, בטח שלא לאהבה טהורה, אבל לשם שינוי אני מוכנה לפתוח את החומות שבי ולנסות למצוא את התשובות לשאלות. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=362535

למעלה