10

10

9 8 7 6 5 4 3 2 1 אה, זה לא היום?!
אופס.
well אני אהיה כנראה באותו הרגע באוטובוס בדרך הביתה, מחוררת בזרוע כי אמא קבעה לי בדיקות דם לאותו הבוקר, ובחרדות לקראת התור לרופא שיניים שהיא קבעה לי למחרת. כיף כיף כיף NOT מה איתכם?

golden energy

New member
וואי דרורה...

ההודעה שלך גרמה לי לחייך אחרי כמה שעות בכי.. תודה!!...
תגידי...אבא שלך גנן במקרה?..
אני כנראה אהיה מיותמת מזוג שפתיים לנשק, אבל חפייייף......יש דברים יותר טובים לעשות במקום זה..(אמממ...מקרמה, מישהו?...
) גם ככה בטח יהיה עמוס בפקקים ואנשים.....|גולדן מנסה לנחם את עצמה ללא הצלחה..חחח| ומה עם "בחור המוקד/מעלית/מטבחון" שלך? ככה תשאירי אותו בלעדייך?.. חחחח.......

../images/Emo9.gif אוי, גרמת לי להסמיק

למה בכית?! ועוד לכמה שעות??!?! לישון זה יכולה להיות אחלה אלטרנטיבה, זה מה שאני קיוויתי לעשות האמת, אבל אחותי עורכת מסיבה בבית שלנו, וכשהיא שאלה אם איכפת לנו שכחתי שאני עובדת למחרת... נראה לי אני אחתוך לחדר של ההורים שלי, הוא מספיק רחוק ממוקד הרעש וגם אטום יחסית לשאר החדרים ום הם יוצאים עד לא יודעת מתי. יאללה יאללה, ערב השנה החדשה זו סתם סיבה לחגיגה, ובד"כ אלו רק חגיגות המוניות כאלו, שלא עושות טוב לאף אחד. ובאשר ללהתנשק עם מישהו, אם צריכים את השנה החדשה בשביל ה-נשיקה המיוחלת, זה דיי עצוב לא?! כשיהיה מישהו, לא באמת ישנה לך שלא היה לך אףאחד להתנשק איתו בערב השנה החדשה הקודם. והבחור... לא יודעת, אנחנו עובדים באותן שעות, אז אולי נשתעשע בעבודה (למרות שימי שני זה יום לחוץ במיוחד בשבילו וסופי חודש אלו ימים לחוצים במיוחד בשבילי) אבל נראה, ככה או ככה, הרופא שיניים לא מאפשר לי לא לחזור הביתה או לחגוג הרבה יותר מדיי.

golden energy

New member
חח איזה מתוקה את....:)

האמת בכיתי בגלל משהו שבחיים בחיים לא בכיתי בגללו.... גבר.. אני יודעת....אף אחד לא שווה את זה, ועוד יותר- אם הוא גורם לך לבכות-הוא לא שווה את זה... אני יודעת..
...........ו..כן..חחח כמה שעות...היה לילה לבן ורטוב..
אבל כנראה שזה היה מורכב מעוד כמה דברים ולא רק ממנו.... (אז זה לא באמת בגללו...חחחח) בכל מקרה,באמת ההודעה שלך גרמה לי לצחוק..אז.. תודה
ו..ברור, בשביל להתנשק עם מישהו, לא צריך את השנה החדשה.... חחח..רופא השיניים שלך לא מאפשר לך, בטח כי הוא מקנא במי שיילך לחגוג..חחחח סתם..... מאחלת לך שבמקום ללכת לישון בחדר, את תחגגי במסיבה שאחותך רוצה לערוך
........ בכל אופן...עוד 8 שעות בערך...אני מצפה לשמוע הרבה זיקוקים פה בסביבה..חחח........

אני גמורה מעייפוןת

בקושי רואה אתצ מה שכתוב, סתם שמתי הודעה כדי שמחר אני אגיב לעומק וזה עדיין יקפוץ נייטי נייט

דיטי

New member
אבל מה הקשר קפיצה להודעה הנוכחית?

זה קופץ כל עוד לא עברו 72 שעות מרגע העלתה של ההודעה שבראש השרשור. ורואים שאת גמורה מעייפות. לא ששתי טעויות זה כזה נורא, אבל זה מספיק בשביל לראות
. לילה טוב

דנטל

New member
הנשיקה זה באמת לא מה שמענין

ומסכימה לגמרי עם זה שזה עצוב אם צריך שנה חדשה בשביל זה. יש מסיבות ויש שמחה ויש כיף וחברים ואלכוהול. באותה מידה זו יכולה היתה להיות מסיבה רגילה בלי קשר לשנה החדשה. השנה החדשה זה רק תירוץ.

דנטל

New member
סתם קרילית

כתוב שם משהו שדומה ל: סנובים טודום. הקרילית שלי לא במיטבה.

למעלה