10.7 IBL ומשחק האולסטאר

10.7 IBL ומשחק האולסטאר

IBL: אחד מהמשחקים האלו ידחה, כנראה, בגלל שהמגרש בספורטק לא מוכן אם אני מבין נכון. אבל...אין לי מושג איזה משחק משחקים בספורטק. אז הנה 3 המשחקים... 1. בית שמש 1.80 - מודיעין 2.20 2. נתניה 1.90 - תל אביב 1.80 3. רעננה 1.80 - פתח תקווה 2.10 בונוס: האם יהיה נו היטר היום? סתם
אמ...נחשו תוצאה?
תקבלו 30 נקודות על תשובה נכונה... עכשיו למשחק האולסטאר: האם הNL תצליח לנצח לראשונה ביותר מ10 שנים? יש לי תחושה שכן. 1. AL (הארן) 1.80 - NL (פיבי) 2.10 (השתנה כנראה בעקבות הכרזת הסטארטרים) מי יהיה הMVP? תקבלו 50 נק' על תשובה נכונה. 2 שחקנים שלדעתכם יחבטו HR: ו100 נק' על כל HR שיחבטו. תוצאה? 100 נק' על תשובה מדוייקת (קשה לנחש תוצאה של משחק אחד...) 10 נק' על מרחק של ראן אחד. טוב די חילקתי פה יותר מדי נקודות
בהצלחה

שלי

כמו שאמרתי יש לי תחושה שהNL ינצח. אבל זה לא יעצור אותי מלהמר על הAL
20 על AL תוצאה: 7-3 MVP: טורי האנטר HR: האנטר וגריפי

המשחק שבספורטק הוא ת"א-נתניה

לפי ידיעות...כתוב שהוא התקיים אם המגרש יהיה מוכן...נראה מה יהיה

7liel7

New member
שלי

פיונירס על 20 נק' תוצאה: 6-2 AL על 30 נק' MVP:דרררררררררק ג'יטטטטטטטטטר! (נקווה...
) HRים: איירוד, טורי האנטר תוצאת אולסטאר: 8-4

clevelandrocks

New member
שלי

בית שמש+פתח תקוה על 20 נק' תוצאה של בית שמש-מודיעין: 6-2 אולסטאר: הNL לוקח על 30 נק'. MVP: צ'ייס אטלי HR: איירוד וקרלוס בלטראן תוצאה: 4-2

LADodger

New member
שלי

קודם כל: ברכות לג'ייק פיבי ודן הארן על בחירתם לפתוח באולסטאר, ול-ולאד על הזכייה בדרבי (ולחשוב שהוא היה יכול להיות דודג'ר עכשיו.... זאת נחשבת הטעות השנייה הכי גדולה של הדודג'רס בשנים האחרונות אחרי הטרייד המפורסם "PEDRO FOR DELINO" שבו הדודג'רס נתנו מגיש צעיר בשם פדרו מרטינז תמורת ה-2B דלינו דה-שילדס...... איזו טעות זאת הייתה - כולם כבר יודעים. כמעט כמו הרד-סוקס שנתנו לבייב לעזוב ליאנקיז וכולם יודעים מה קרה....) טוב, לעניין: IBL - בית-שמש 20 נק'. תוצאה: 3-1. אולסטאר: NL על 30 נק'. נקווה שפיבי לא יעשה פאשלות. (
) MVP - ההתלבטות היא בין בלטראן לגריפי-ג'וניור, אני הולך על קרלוס. HR - גריפי, א-רוד תוצאה - 7-6 (ל-NL) יאללה מארטין!!!!!!!!!! ונקווה שפני יקבל איזה אינינג או שניים ויעשה 4K, וש-סאמי יהיה הקלוזר במצב של 7-6 ויוציא את ביג פאפי עם K בשביל השמירה....

אני בספק אם אורטיז עוד יהיה שם בתשיעי

הוא הפותח ויש את מורנאו מאחוריו שבטח ישחק...אף שחקן בטח לא ישחק את כל ה9 אינינגים. לגבי פדרו...אני זוכר שראיתי לפני כמה זמן איזה הודעה של אוהד דודג'רס מפורום של שנת 1993 שהוא אומר שעד סוף השנה יחשיבו את דישילדס למיני-אלוהים בדודג'רס וישאלו פדרו WHO?! חחחח זה קרע אותי
אני חייב למצוא את זה...

LADodger

New member
כן שכחתי שהם מתחלפים

ובקשר לדודג'ר - תביא, אני אשמח. וחוצמזה - לא בוכים על חלב שנשפך. ממשיכים הלאה. ומה אתה אומר - חואן פייר יהפוך להיות מיני-דלינו? או שזו עוד החתמה לא-מוצלחת שתישכח תוך כמה שנים?

אמ...הנה זה

http://tinyurl.com/2kf2c7 זו התגובה של הצ'מברלין הזה (#2) וכנראה שהוא בעצם היה אוהד אקספוס!
אם לשפוט לפי המשפט המודגש... ... He became the Expos' undisputed clubhouse leader and a fan favorite. By far most Expos' fans would agree with me in saying that we would be happy to trade Pedro Martinez, impressive stats and all, back to the Dodgers for Delino, who loved this city and wanted to continue his career here. In a heartbeat. Delino DeShields is going to be the All-Star 2b in the NL for the next 10 years. Pedro Martinez is a prospect. He might be the hottest pitching prospect in the majors, but the Expos are counting on him to pitch 200+ innings this year, something he has NEVER done. By the All-Star break, Dodger fans will regard Delino DeShields as a minor god, and the other guy will be known as Pedro Who? I wish I felt better about this trade than I do. The Delino DeShields you are talking about no longer exists. Hold your flames until July.

LADodger

New member
בסוף יסתבר שחואן פייר יהיה מוצלח כמו פדרו

או שלא........

אני לא רואה את חואן פייר שם בזמן הקרוב../images/Emo3.gif

את 2 העונות הכי טובות אי פעם לחובט...לא בזמן הקרוב, לא עוד מאה שנה ולא אי פעם

BarcaBoy2

New member
שלי

בית שמש ב20 9-3 נלך על הפתעה נשנינל ליג מנצחת ב 50 אורטיז אלכס רודריגז אמויפי-האנטר 7-4

למעלה