המשך...
חיכיתי בסבלנות עד שהתחילה ההופעה שכמובן היתה מדהימה!היא לבשה ת'שמלה השחורה עם הגב החשוף הסטדנדאפ היה קורע כרגיל עם השאוורמה והכל... בשיר לשירה ניגשה אליה ילדה מהממת שהביאה לה כלניות ומירי אמרה שהיא הכי אוהבת כלניות והושיבה אותה לידה ,שרה לה ונישקה אותה(אני מתחילה לחשוד שמירי שותלת את הילדות בהופעות..), אורי היה אבל היא לא שרה את שני כוכבים
,אינתע עומרי ובקרקס הזה -ביצוע מדהים כרגיל! כשנגמרה ההופעה מיהרתי לצאת דרך האולם כדי לחזור בדרך שגיליתי והגעתי לחדר שמירי ישבה בו, בדיוק ההורים של מירי יצאו משם וענבל באה להכנס אז אמרתי לה שאני רוצה שמירי תחתום לי(על העטיפה של שיר לשירה)אז ענבל אמרה לי בטון עצבני "אני מעלה אותה עכשיו לבמה" (היו מעריצים שחיכו שם) אז מירי הסתכלה ואמרה "למה? היא כבר פה? בואי" וסימנה לי להכנס אז ענבל התעצבנה ואמרה אבל את גם ככה עולה לבמה אז מירי אמרה לה נו אז מה מה זה משנה. ענבל יצאה להביא עט ומירי היתה מתוקה כרגיל,ביקשתי ממנה לבוא להופיע באילת כי אני עוברת לשם לחצי שנה אז מירי במעופפות(המצאתי מילה) אופיינית אמרה דווקא יש לי שם עוד מעט הופעה ,אני בהתלהבות כן,מתי? "עוד כמה חודשים"...ממש עוד מעט! היא אמרה שזה לוקח זמן כי להופעה באילת צריך מלון וכאלה אז כמובן שהזמנתי אותה לישון אצלי והיא צחקה... זהו בערך סורי שאין לי תמונות אבל עם קצב החלפת השמלות של מירי,אני בטוחה שיש לכם כמה תמונות דומות -חחחח...סתם. וסורי על החפירה!