10/2/06

pRimaVeriTaVIV

New member
10/2/06../images/Emo9.gif

מתכבד לפתוח את השירשור להופעה הזאת
במוזיאון ראקנטי בת"א או משהו כזה
תהנו מי שהולך
(וגם אני
אם אמא שלי תזמין כבר כרטיסים שלא ייגמר)

למה מעכשיו?! תן לי לעבור את ההופעה

של מחר
ואם אני אשרוד עד אז, יגיע לשם נושמת, יהיה במהלך ההופעה בצורה תקינה ויצליח לחזור איכשהוא הבייתה, אז תפתח את השירשור..
אע, וואני מקווה בשבילך שעוד נישארו כרטיסים טובים

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo122.gif

הם לא עונים, יש מענה קולי באמת נהדר שאתם מטפלים בפניות קודמות, אבל יש עוד פניות, אי אפשר לטפל בהן לפני ההופעה$#&?&%??&

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

ידעתי! אמרתי לה שהיא הייתה צריכה להזמין לפני זה אבל לאאאאא... היא הייתה חייבת לחכות אז עכשיו היא לא מרוצה מהמקומות שנשארו, כי היא אומרת שהכרטיסים יקרים מדי למקומות כאלה גרועים, אז עכשיו אני צריך לחכות חודש עד להופעה הבאה בתל אביב שאגב, היא הולכת להזמין כרטיסים ביום הראשון שיהיה אפשר ולא אכפת לי איך היא תעשה את זה אני לא הולך לחכות שוב חודש

ההופעה במוזיאון ת"א אתמול...

טוב הגעתי ב9 בערך(שעה לפני) וחשבתי שאני הולכת להתייבש,להפתעתי גיליתי את קולה המדהים בוקע מהאולם כמובן שבאלגנטיות התקרבתי לאט ופתחתי את דלת האולם בעדינות ומצאתי את עצמי במעלה האולם ליד הטכנאי שהיה עסוק בלסדר את הסאונד ולא אמר לי כלום מצאתי עמדה נוחה להשקפה על מירי שהיתה מאד מרוכזת בבלאנס ודי עצבנית ולא מרוצה מהסאונד, כעבור 10-15 דקות בערך הגיעה איזה בז'יז'ינה פלצנית מהתיאטרון והוציאה אותי סססאימא שלה. מכיוון ששעמם לי (הייתי לבד) התחלתי לשוטט ופתאום אני מתחילה לראות שלטים TO BACK STAGE
כמובן שהלכתי בעקבות השלטים ובעקבות הקול של מירי שהלך וגבר בסופו של דבר הגעתי לחדרים של מירי והנגנים והצצתי מהצד השני של הבמה מאחורי הנגנים אחרי כמה דקות פחדתי שמישהו יראה אותי והלכתי חזרה לכיוון האולם כבדיוק מי עובר מולי? ההורים של מירי.אמרתי להם שיש להם ילדה מדהימה אז הם חייכו ואבא שלה אמר תודה ושאל איך אני יודעת שהם ההורים שלה...

למעלה