10,000 בשעה טובה טוב , גם אני מצטרף לחבורת הרבבה... לא יודע מה זה אומר, אבל , נו שיהיה.
א אדיר 1979 New member 21/1/07 #1 10,000 בשעה טובה טוב , גם אני מצטרף לחבורת הרבבה... לא יודע מה זה אומר, אבל , נו שיהיה.
R reedgreenwhait New member 21/1/07 #4 ../images/Emo129.gifסליחה שאני שואלת, אבל בשביל מה אתה מציין מספרי כניסות כאלה ואחרות...? שמתי לב שאתה עושה את זה הרבה.
../images/Emo129.gifסליחה שאני שואלת, אבל בשביל מה אתה מציין מספרי כניסות כאלה ואחרות...? שמתי לב שאתה עושה את זה הרבה.
R reedgreenwhait New member 21/1/07 #6 ../images/Emo129.gifהממם יכול להיות שהתבלבתי.. אבל לפחות עכשיו אתה מציין, למה?
א אדיר 1979 New member 21/1/07 #7 האמת היא שלא מסיבה מיוחדת בעבר ראיתי שאנשנים שמגיעים לנקודת היעד הזו ציינו זאת כאן בפורום, אז ציינתי זאת גם אני. לא חושב שזה מזיק למישהו...
האמת היא שלא מסיבה מיוחדת בעבר ראיתי שאנשנים שמגיעים לנקודת היעד הזו ציינו זאת כאן בפורום, אז ציינתי זאת גם אני. לא חושב שזה מזיק למישהו...
ע עכבר כחול מדבר New member 21/1/07 #10 בטח שיש סיבה מיוחדת! מה יש? אסור לבנאדם להתגאות בהשגיו? מזל טוב אדיר!
T Tali1912 New member 21/1/07 #11 ../images/Emo3.gif מותר, אבל זה פלצני , מעבר לכך יש מונה מבקרים למטה מתחת לכל בלוג אז מה הסקיצה של להודיע, ממש לא מובן.
../images/Emo3.gif מותר, אבל זה פלצני , מעבר לכך יש מונה מבקרים למטה מתחת לכל בלוג אז מה הסקיצה של להודיע, ממש לא מובן.