10 תהיות על סאקורה

Violettecat

New member
10 תהיות על סאקורה

1.למה קרו אף פעם לא קיבל עששת או לפחות חור בשן? 2.האם ליוקיטו יש באמת סבא וסבתא? 3.איך ההורים של אריאול מקבלים את העובדה שהוא גר עם נאקורו? 4.למה השיער של סונומי לא סימטרי? 5.האם סאקורה באמת כזאת נמוכה עד כדי כך שצריך להתכופף כדי לדבר איתה? 6.למה המותניים של קאו מיזוקי כ"כ צרות?,היא אנורקסית? 7.למה יוקיטו ואריאול צריכים משקפיים אם יש להם כוחות על? 8.איך זה שהחדר של סאקורה תמיד מסודר? 9.כמה עבודות באמת יש לטויה? 10.מה קרה לעזאלזל לאבא של טומויו?

amitasafzabida

New member
אממ.

1. הוא בטוח קיבל אבל לא מראים את זה
. 2. יש. אבל הם אף פעם לא בבית. 3. אין לא הורים. הרי הוא גדול מאוד, שכחת? 4. כי ככה הספר גזר לה אותו
. 5. טויה גדול ממנה ב - 8 שנים והוא בסוף גיל ההתבגרות, זה מסביר למה. 6. כי ככה צירו אותה
. 7. אין להם, יש להם כוחות קסם. בכל אופן, ליואה יש, לא ליוקי, אז יוקי צריך, לא יואה. לאריאול - בשביל להראות תמים. 8. כי היא לא מבלגנת אותו. 9. אחד. הוא פשוט תמיד משנה, לפי המיקום של אחותו הקטנה. 10. לא ידוע.

ayeletkl 5

New member
קצת טיפשי אבל הנה ../images/Emo26.gif

1.הלו! אולי הוא מוטציה?! אני לא בטוחה שיש לו שניים בכלל... 2.יכול להיות שליוקטיו עצמו יש- כי טויה רק התשתכן בגוף של יוקיטו- ליוקיטו עצמו אין כוחות על... 3.לאריאול אין הורים... הוא ילד שקלאו ריד יצר כדי להשתכן בגופו. 4. מאיפה לך שהיא לא עשתה דירוג? גם השיער שלי לא סימטרי!! 5.לא, פשוט טויה ויוקיטו וכל המבוגרים מאוד-מאוד-מאוד גבוהים. 6.חשבתם פעם על זה שזה סה"כ ציור? גיב מי אבריק! 7. קודם כל, ליוקיטו אין כוחות על. ליואה יש. דבר שני- מה הקשר? 8. אולי כי היא מסדרת אותו?! 9. הוא כל הזמן עובר עבודות... 10. מאיפה אנחנו אמורים לדעת?!!?! תגיד- אתה פשוט מחפש כל פרק את הדברים הקטנים כדי לשאול עליהם- נכון?

Houndour

New member
קלאו ריד לא יצר את אריאול ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

אריאול הוא גלגול נשמתו של קלואו ריד. ברור שיש לו הורים.

ayeletkl 5

New member
העא?

הורים? וואטבר. הבנאדם יוצא ונכנס מאנגליה ליפן כרצונו. מעניין אם סבא וסבתא משלמים על הנסיעות ^^...

Houndour

New member
תשובות ^^ ../images/Emo79.gif

1. יש לו שיניים? 0.0 2. כמובן שלא 3. זו הבעיה? הבנאדם נוסע בגיל הזה מאנגליה ליפן כרצונו, לבד ואיך שבא לו 4. כי היא צועקת הרבה אז הוא מסתמר 5. לא, זו פשוט בעיית גב אצל יוקיטו 6. ראית אותה פעם אוכלת? 7. ליוקיטו אין כוחות על, ואריאול מתחזה לאדם רגיל.. 8. כי היפנים מסוגלים לשמור על החדר שלהם תמיד מסודר. עניין של מנטליות. 9. אחת. אף פעם אין לו יותר מאחת. 10. אם את היית מתחתנת עם סונומי, גם אתך לא היו יודעים מה קורה...

amitasafzabida

New member
עוד כמה תהיות.

11. בפרק מס' 63, עם המעיין החם, מאיפה לעזאזל סאקורה הוציאה את המפתח והקלפים? 12. איך סאקורה תמיד מוציאה את הקלף הנכון?

ayeletkl 5

New member
עעעעע... ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

11. יש לה אותם תמיד איפשהו. כמו שללי תמיד יש את הקלפים האלו שלו... 12. עניין של ניסיון, או קסם קטן. עוד שאלות טיפשיות.. ע...

ayeletkl 5

New member
הם מתחבאים לה בתוך הגוף... ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

טוב מה נראה לך יש לי תשובות לכל דבר?

ayeletkl 5

New member
ת'אמת- ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

יכול להיות שיש לה מין קסם זימון או משהו כזה...

amitasafzabida

New member
למה? מה רע בלשאול שאלות סתמיות

על הסדרה אם כבר פתחו על זה שירשור? ועוד משהו, אם אין לך משהו נורמלי לכתוב, אלת תכתבי וזהו.

אני ילדה שקוראת את כל השירשור

ואת כל התגובות, והתגובות שלך מעצבנות מאוד מצטערת... אלו שאלות סתמיות שאם זה היה מתפתח לדבר משעשע זה היה דבר כייפי אבל זה לא ואת ניראה לי נורא קטנונית אז תפסיקי... זה מעצבן

amitasafzabida

New member
מה בדיוק מעצבן בהן?!

גם השאלות שבתחילת ההודעה היו סתמיות. התגובות הסתמיות ביותר בכל השירשור הן שלך. דבר אחרון - אני בן.

למעלה