10 שירים

nelly431

New member
10 שירים

שלום משהוא אולי יכל לרשום לי 10 שירים הכי מומלצים (איזה ממצעד אישי ) אני רוצה לעשות דיסק אבל לא יודעת במה לבחור

nelly431

New member
מצעדים

לא משנה מוסיקה שחורה שהולכת ב mtvbase או במצעדים תודה

rockninja

New member
הנה כמה

xzibit ft. snoop dogg- x dr. dre ft. snoop dogg- the next episode nelly- country grammer dmx- who we be tupac- letter to my unborn son busta rhymes- break ya neck

Sister G

New member
וואי 10 זה קצת מדי..

אני הולכת גם על שירים ישנים מקווה שזה פסדר Warren G Ft. Nate Dogg - Regulate Warren G, Nate Dogg, Snoop Dogg & Korrupt - It Ain't No Fun Craig David (ma man) - Seven Days Coolio - Gangsta's paradise Alcia Keys, Eve & Angie Stone - Brotha (remix) P. Diddy- I'll Be Missing You 2pac - Changes A+ - enjoy yourself R. Kelly Ft. P. Diddy- Satisfy You Dr Dre, Snoop Dogg & Nate Dogg - The Next Episode

Psycho BuZZ

New member
פחחחח... מעריץ נלי... (באמת?)

טוב לא משנה... רוצה לעשות דיסק? אז בטח שירים בלי משמעות כמו של כמה ראפרים (אהם**נלי**אהם) וגם שירים בשביל מסיבות כאלה... אין לי כאלה, ואני לא שומע חרא כזה... ראפ אמיתי - בבקשה: Eminem - Till I Collapse Dr. Dre & Snoop Dogg - Still D.R.E Jay-Z - Never Change 2Pac & Dr. Dre - California Love Onyx & DMX - Shut 'Em Down 50Cent - If I Can't Obie Trice - Well Known Asshole The Notorious B.I.G - Juicy D12 - Fight Music DMX - Who We Be

RiRo

New member
פחחחחחחח אמינם?

אתה בטח מחפש את כל השירים בלי המשמעות שרק מדברים על אגו גדול ומנופח ושירי מסיבות סתמיים כאלו שכל ילד בן 12 מעריץ ואוהב... גם לי אין כאלו ואני לא שומע תחרא הזה... ציניות היא מקור בלי שום קשר לציפור

bboy tb

New member
אני מעריץ אותך על

הכח רצון שלך... אתה יודע שאתה אידיוט ואתה מודע לזה שיצחקו עלייך אבל עדיין יש לך כח רצון להמשיך ולהמשיך שאתה אידיוט וחסר הבנה
... חחח, ועדיין מנסה לרדת על חדשים שמצבם בדיוק כמוך למרוחת שאתה כן... אז תדע שיש אנשים שמעריכים אותך (מסיבה זאת או אחרת
)... LOL

bboy tb

New member
מהר מדי - ניסוח מתוקן

הכח רצון שלך... אתה יודע שאתה אידיוט ואתה מודע לזה שיצחקו עלייך אבל עדיין יש לך כח רצון להמשיך ולהוכיח שאתה אידיוט וחסר הבנה ... חחח, ועדיין מנסה לרדת על חדשים שמצבם בדיוק כמוך למרוחת שאתה כאן מלא זמן... אז תדע שיש אנשים שמעריכים אותך (מסיבה זאת או אחרת )... LOL

Psycho BuZZ

New member
1. אני לא אידיוט...

2. אני לא יורד על חדשים... 3. אני שמח שיש אנשים שמעריכים אותי...

bboy tb

New member
LOL

אתה לא אידיוט אבל אתה מתנהג כמו אחד ומודע לזה...

Psycho BuZZ

New member
אני לא מתנהג כמו אידיוט...

מה זה "מתנהג"? אתה בכלל מכיר אותי?! לא נראה לי! זה סה"כ כתיבת הודעות בפורום... "התנהגות"... יש פה אנשים שלא מסתכלים על הדברים באופן ריאליסטי...

RiRo

New member
הוא לא אדיוט

הוא סתם חמצן את השער כי נמאס לו מהשחור

Psycho BuZZ

New member
1. לא חמצנתי שיער בחיים שלי

2. יש לי חום ולא שחור 3. איזה בדיחות מטומטמות

nelly431

New member
תודה

תודה לכולם על ההמלצות רשמתי את הכל ובסוף החלטתי לעשות דיסק של 20 שירים ואם יש למשהו עוד המלצות אז תרשמו ושוב תודה

nelly431

New member
כמעט הכל

בחרתי כמעט את כל השירים שנתת לי הם ממש נפלאים

למעלה