10 שירים לפני סוף העולם.

Celebrity Skin

New member
10 שירים לפני סוף העולם.

אם היו מודיעים לכם שעוד שעה בערך (אני לא יודעת כמה זמן לוקח לשמוע 10 שירים><") סוף העולם מגיע איזה 10 שירים של נירוונה (אני מרשה להוסיף מקסימום 2 שירים של להקות אחרות ל10,וזה כי אני נחמדה) הייתם שומעים?

MilkShack

New member
דווקא לשמוע מוזיקה ? =P

Lithium Heart Shaped Box Sifting Dive Radio Friendly Unit Shifter Milt It Smells Like Teen Spirit Serve The Servants Pearl Jam - Once Pink Floyd - Money\Time =]

סוף העולם? כבר?

השירים: Nirvana: Heart shaped box, Drain you, Lithium, Even in his youth, Dunb, Serve The servants אביב גפן: מלח הדמעות, יומן מסע, מחר כבר לא יבוא, סוף העולם P:

Aline In Chains

New member
ואו..

heart shaped box in bloom dumb where did you sleep last night milk it lithium pennyroyal tea Queen - Bohemian Rhapsody nutshell-alice in chains would-alice in chains.

אני אשמע שירים של

rush, dream theater, pink floyd וYES, רק בגלל שיש להם שירים של 20+ דקות, ואז יהיה לי הרבה זמן להיות עם חברה שלי לפני הסוף:) + זה גם שירים טובים

היא לא ניסחה את זה ככה.

'(אני לא יודעת כמה זמן לוקח לשמוע 10 שירים><)"' אתה מבין, זה שעה על פי ה10 שירים.. אז ע"פ ה10 שירים שאבחר יהיו איזה כמה שעות.. ואז אני אוכל להיות עם חברה שלי
תודה, תודה שאני מתוחכם!

../images/Emo4.gif

אהה טוב..... 1נואל ואדה 2.דה מאן הוא סולד 3.יו נו יו רייט 3.אבוט א גירל 4.מטאלקה -וואן 5.סמפינג אין דה וואי 6.בלדה לנאיבית 7.גוד אנאפ-אוונסנס 8.היי יו -פינק פלויד 9.שוו מאס גו און -קווין 10.ברינג מי טו ליפ-אוונסנס

האמת שאלה לא יהיו שירים שלהם...

mabool- orphaned land can I play with madness- iron maiden lay down and die, goodbye- Alice Cooper nymphetamine- Cradle of filth (לא זוכרת איך מאייתים נימפטמין) still lovin' you- scorpions angel- judas priest runnin' up that hill- placebo moondance- nightwish coma white- marilyn manson The Prettiest Star- david bowie department of yout - alice cooper נו אז יש פה 11.. תסלחו ליP:

למעלה