10 עובדות.....

10 עובדות......./images/Emo105.gif

ג´וש ג´קסון כמובן.... *הרשתם לי לשגע אתכם...* בבקשה
נולד בוונקובר שבקנדה,אך גדל בקליפורניה ובגיל 9 חזר לקנדה
תאריך הלידה שלו: 11.6.1978 והוא מזל תאומים (בשביל נעמי...)
בשביל דוסון קריק הוא צריך להתגלח כל יום! (דבר שלא עשה לפני התוכנית)
לחברה הראשונה שלו קראו ונסה ,כשהוא היה בן 16
הוא יצא זמן מה עם אליסה מילנו (פיבי ממכושפות למי שלא יודע...)
הוא מעריץ של הריסון פורד
כשהייא קטן היה מכור בצורה אובססיבית לטרילוגית "מחלחמת הכוכבים"
סרטו הראשון היה "קשר משפחתי" ב1991
כשהיא צעיר הוא השתתף במקהלת נעורים בסן -פרנסיסקו
לכלב שלו קוראים שומבה,שפירוש השם הוא אריה בסוואהילית זהו... כשאני אזכר בעוד אני אכתוב לכם....

תמונות....../images/Emo105.gif

בואו ננצל את השרשור ונשרשר תמונות.. הנה תמונה שאני הכנתי:

Dawson girl

New member
תיקון עובדה+עובדה חדשה!

היי טל! באמת תודה על המזל... אני מעריכה את זה! תמונות חמודות... אבל אין אף אחת מהעונה החמישית וחבל.... מצד שני- ניסית להכין רק של ג´ואי ופייסי. ממזרה... סתם סתם תיקון עובדה: הוא נולד בונקובר, קולומביה הבריטית, קנדה. עובדה נוספת: אמא שלו היא מלהקת שחקנים והיא השיגה לו ("כשיש קשרים-מי צריך פרוטקציה?") תפקידים קטנים ב"מקגיוור" (פעם, מזמן, זה היה שוס). ו.... זהו בערך. נתראה בצ´ט! נעמי ומיצי (מה דעתכם? להפוך את זה לחתימה שלי?)

Dawson girl

New member
לטל, קרין, לי, דייזי וכולם בעצם

היי, אני מנצלת שרשור... בואו לצ´ט... יש היום חידון!!! מאגניב..... (כן כן כמו טל) ובבקשה בואו מהר... משעמם לי! אה כן ויש לי חתימה חדשה. מה דעתכם? בייי נעמי

בקשר לעובדות...../images/Emo105.gif

את הקטע של וונקובר וזה ידעתי פשוט קיצרתי את זה כי אני לא מבינה ממש את ההבדל...סליחה על הבורות.. ואת צודקת לגבי הזה עם אמא שלו ואם אני לא טועה כתבתי את זה פעם בשרשור קודם!! כל הכבוד על הידע!! את מאאגניבה!!! ואחלה חתימה!!

התמונה שלפני הקודמת...../images/Emo105.gif

היא מהאתר של לי!! (רשמתי את זה אבל ההודעה ההיא נמחקה..) אז.. (C) כל הזכויות שמורות ללי ולאתר שלה my dawsons creek!!

למעלה