10 סיבות

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
10 סיבות

לשנוא את האלפים - 1. הם שחצנים. 2. הם גזענים. 3. הם רוצים להשתלט על העולם. 4. הנקבות האלפיות לא צריכות להוריד שיער מהרגליים (כי לא צומח להן שם שיער) 5. הם יפים. 6. העיניים שלהם מפחידות. 7. הם חושבים שהם יודעים יותר טוב מהאחרים. 8. ביניהם הם יושבים ומבלים, אם תהיה איתם, הם יראו קודרים ורציניים. 9. לא משנה מה תעשה, לידם אתה תראה פחות טוב. 10. הם חיים הרבה שנים, ונשארים צעירים.

לא בדיוק

היהודים אמנם גם הם מרושעים ומנסים להשתלט על העולם.. אבל הם גם מכוערים ומפיצים מחלות. (יהיה משעשע לראתו מה יקרה אם ההודעה הזאת אי פעם תיקרא מחוץ להקשרה). ואגב DDN נדמה לי שטעית בכינוי. באווטר. בדמות. אוח לא משנה הבנת אותי.

PUMI for ever

New member
buwhahahaha ../images/Emo68.gif

הם נמוכים (יחסית), צנומים, לא חטובים, ועדיין רוב הנשים רוצות בהם.
הם מקבלים את כל הפעלולים הכי מגניבים בLOTR (ע"ע גלישה על מגן בגרם מדרגות, טיפוס על פיל טולקיני וכו).
שינה זה לא מספיק טוב להם, הם חייבים לבצע "מדיטצייה".
כל המאכלים שלהם מכילים לפחות גוון אחד של ירוק ולפחות זן אחד של עשב.
הם אף פעם לא מתלכלכים.
הם בני אלפי שניים, אבל עדיין לא עברו את השלב של הבית על העץ. ואחרון חביב:
גורמים לך לעשות טעויות מרות בזמן שאתה שיכור (ניסיתם פעם להבדיל בין אלפית שטוחה לבין אלף
)

DIDGIN

New member
אני מוחה!

אם הדמות שאני משחק כרגע הייתה שומעת אותך, היא הייתה מורידה אותך ביגון שאולה!

DDN

New member
המחאה שלך נרשמה בפרוטוקול

ונדחתה! אני כבר מלא יגון, ובשאול כבר לא מעניין (זה לא נעים שכל הזמן מעלים אותך באוב, מורידים אותך באוב וכו')

Nihau

New member
סיבה נוספת...

הם לא מוכנים לאכול את השום לפני שאתה הורג אותם, מנקה את קרביהם ודוחף את השום, מלח, פלפל, בזיליקום, אורגנו, לימון פנימה ואז מורח אותם בחמאה וצולה על אש נמוכה במשך שעתיים ואז משחים באש גבוהה ומגיש לדרקון. החצופים טוענים שזה יעשה להם ריח רע מהפה.

DDN

New member
שכחת את הבזיליקום

ואת הפלפל והאורגנו והמלח והשום והלימון והחמאה וגם את הלימון והחמאה והשום והחמאה והאורגנו והמלח והפלפל
ולמה לדרקון? לחיילים הפשוטים במסדר האדום לא מגיע?

Wild elf

New member
אהמ...

אני שוקל להחליף את הכינוי... סתם, נראה לכם? אבל יש לנו משהו להציב נגדם- רובין הוד. אמנם הוא מלוחלך ומסריח(הוא גר ביער...), מכוער(.....) ומת... אבל הוא יורה מעולה... ירה מעולה...

Nihau

New member
דרגורן הוא אביר הפורום

סניפט הוא סתם שפוט של גורבש. (
)

למעלה