10 סיבות למה...

deadpleasures

New member
10 סיבות למה...

לכל מי שסובל מאינסומיה (כמוני) רעיון לשרשור - 10 סיבות למה אתם אוהבים פרק מסויים יותר מאחרים. אני בוחרת את becoming 1 2 כי אני תמיד רואה אותם כפרק אחד ארוך וממכר. אז כך: 1. pre-slayer באפי. הצחיק אותי השוני בין הבאפי של בית ספר call me call me call me והבאפי שחוזרת הביתה להורים שרבים לבאפי העצובה והאמיתית שאנחנו מכירים מסאנידייל. 2. אני מתה על פרקים עם פלשבאקים ויש מלא כאלה בפרק. 3. Full of grace באמת צריך להסביר???? 4. דיויד ברויאנז במכנסי עור באמת צריך להסביר???? 5. ספייק המרושע לפני כל ה"אוי אני אוהב את באפי ואוי אני טוב עכשיו" אני אהבתי את bas ass ספייק יותר מכל דמות בבאפי. 6. הרמזים הקטנים של ג'וס לעונה שלישית כשבאפי מעצרת על ידי המשטרה ושומעים את סניידר אומר בטלפון tell the mayor i've got good news 7. הדברים הקטנים שגו'ס עושה שעושים את באפי כזאת סדרה אדירה. דוגמא - כשדרלה הופכת את אנג'ל לאנג'לוס והורגת את האדם שבו היא אומרת לו close your eyes . בסוף הפרק כשבאפי הורגת את אנג'ל הערפד היא גם אומרת לו close your eyes . פשוט יפה לדעתי... 8. הפרק עם הדיאולגים הכי טובים לדעתי...כשבאפי מגלה לאמא שלה שהיא הקוטלת No, it doesn't stop! It *never* stops! Do-do you think I chose to be like this? Do you have any idea how lonely it is, how dangerous? I would *love* to be upstairs watching TV or gossiping about boys or... God, even studying! But I have to save the world... again. ן- haapy meals with legs של ספייק.... 9. אהבתי שהמון דמויות חזרו לפרק הזה כמו ג'ני וקנדרה 10. והכי אני אוהבת את אנג'לוס אוי אין כמו אנג'לוס.בכלל שמתי לב שדמויות רעות בבאפי הרבה יותר טובות מהטובות. ואמפי ווילו וואמפי זאנדר, איוול ווילו ספייק אנג'לוס ...הרעות הרבה יותר מעניינות. יצא קצת ארוך אבל כבר הסברתי שאני לא ישנה.....

טריקי.

אני דווקא בוחרת את same time same place- מהעונה השביעית. 1. כי יש פרק ווילו. וכמה שזה שטחי- עדיין אין לה את השיער הארוך שנראה כמו מדורג מאד הזוי בהמשך העונה. וכי אין קנדי. 2. כי Gnarl הוא שד שמדבר בחרוזים והוא שד מקורי ונפלא, מבחיל בצורה משעשעת וגרוטסקית מעט. 3. כי הסקוביז מנסים לשקם את עצמם שוב. וכל כך התגעגעתי לביחד שלהם. 4. כי יש איזכור לyellow crayon. 5. כי ווילו שונה , אחרת. היא לא הפזיזה של עונה 6, היא זו שמנסה למצוא את הדרך של עונה 7. 6. כי השד הזה משתיק את דון? 7. הרגע בו ווילו נכנסת לחדר שלה, נוגעת בחלון, ואנחנו חוזרים לסוף "רואה אדום"- ובכלל האבל הזה על טארה ששזור לאורך כל הפרק- דבר כל כך נכון לעשות. 8. כי אפילו שזה נעשה כמעט בכל סדרה, אהבתי את המשחק הכפול- הסיטואציות הכפולות- ובמיוחד אצל ספייק. 9. ואם כבר ספייק- לראות חולצה כחולה על ספייק היה בשבילי כמו לראות את אנג'ל עם החולצה הלבנה והפסים הזהובים האלה. 10. אחד הרגעים היפים ביותר בבאפי- הרגע בסוף הפרק, בו באפי יושבת במדיטציה מול ווילו. והיא מנסה להיות שם בשבילה, לעזור לווילו לאחות את עצמה , את הקשר שלהן וגם את באפי. יפהפה. ואל.

עשר על Lover's Walk

-קורדי של באפי- Now you can leave, and never come back -ה-PEZ witch, והשורה של ווילו- We have to find a little PEZ were wolf, so little PEZ witch can have a boyfriend -באפי של עונה שלישית, חסרת דאגות וקלילה. -כל הרחמים העצמיים של ספייק. I used to bring her rats, with the morning paper. -אנג'ל כל כך יפה.. -השורה המתוקה ביותר- You got any of those little marshmallows? -הגילוי שווילו נדלקת מנעליים שכורות. That's not the isue. You're not friends. You'll never be friends. You'll be in-love 'till- it kills you both. You'll fight, and you'll shag, and you'll hate each other 'till it makes you quiver, but you'll never be friend. -הסצנה האכזרית והמשעשעת על ה"לוויה של קורדי". -באפי ואנג'ל בסוף- Tell me that you don't love me.

"כאילו"..

שהיא נופלת על איזה מקל, רואים אותה עוצמת את העיניים, והתמונה הבאה היא של לוויה. ואז באפי ו-ווילו נכנסות לתמונה ובאפי אומרת- So Cordelia's gonna be okay?

הבחירה שלי: Fool For Love

1) אני אוהב פרקים עם פלאשבאקים ובפרק הזה יש הרבה מהם, ובנוסף הפרק הזה מתמקד בדמות האהובה עליי: ספייק ולכן כל הפלאשבאקים הם עליו (YAY
) 2) מגלים את הסיבה האמיתית מאחורי הכינוי "וויליאם דה בלאדי" (William the Bloody Awful Poet) 3) הקרב בין ספייק לקוטלת הסינית במרד הבוקסר, קרב מרהיב ביופיו ובנוסף מתגלה הסיבה לצלקת של ספייק מעל הגבה השמאלית. 4) הקרב בין ספייק לניקי ברכבת התחתית, עם המעברים המרתקים בין עבר להווה. עבר:ספייק וניקי, הווה:ספייק ובאפי. 5) ספייק משיג את המעיל המפורסם (לוקח אותו מניקי הקוטלת אחרי שהוא הרג אותה). 6) וויליאם עצמו, בחיים לא הייתי מנחש שספייק היה בעצם משורר חסר כשרון וחסר בטחון עצמי לפני שהוא הפך לערפד. 7) Part of you is desperate to know: What's it like? Where does it lead you? And now you see, that's the secret. Not the punch you didn't throw or the kicks you didn't land. Every Slayer... has a death wish. ספייק משתף את באפי בסיבה האמיתית לכך שהוא הצליח להרוג את שתי הקוטלות, הן רצו למות והוא היה שם כדי ל"עזור". לפי ספייק לכל קוטלת במוקדם או במאוחר יש משאלת מוות, גם לבאפי. 8) BUFFY: You're beneath me התגובה של ספייק (משחק מצויין של ג'יימס) אחרי המשפט הזה היא כל כך מרגשת. בתוך 30 שניות הוא עובר מעלבון ובכי לכעס ורצון להרוג את באפי, ואת כל הרגשות האלה אפשר לראות בהבעות הפנים שלו. אלה בדיוק התכונות שהפכו את ספייק לדמות האהובה עליי, הוא מסוגל להיות פגיע וחסר רחמים בו זמנית. 9)דרוסילה-עוד אחת מהדמויות האהובות עליי מקבלת הרבה זמן מסך בפרק הזה. *סוף סוף אנחנו זוכים לראות איך נראה "שד כאוס" (דרוסילה עזבה את ספייק בשביל צבי על סטרואידים באע
). 10) הסצינה שספייק נכנס לחצר של באפי עם רובה ציד במטרה להרוג אותה וברגע שהוא רואה אותה בוכה הוא בבת אחת מוותר על התוכנית המקורית שלו ומנסה לנחם אותה (תוך שהוא מנסה ללא הצלחה להסתיר את רובה ציד).

למעלה