10 ימים לשפה זרה!

שונצצ

New member
10 ימים לשפה זרה!

למי בא להיזכר קצת באלבום הקודם? זוכרים את הפעם הראשונה ששמעתם את איה? איפה זה היה? איזה שיר? כמה זמן אחרי ששמעתם אותה קניתם את האלבום? זוכרים את היום שקניתם את האלבום? מתי זה היה? איפה? הפעם הראשונה ששמעתי את האלבום הייתה ב...? השיר הראשון ש"תפס" אתכם שלא הפסקתם לשמוע היה? ההופעה הראשונה שלכם הייתה ב..? כמה זמן אחרי שקניתם את הדיסק? פגשתם את איה אחר כך? איך היה? היא חתמה לכם על הדיסק? מה היא כתבה? עם מי הייתם בהופעה הראשונה? ועכשיו בחזרה לעתיד 100
מחכים לאלבום החדש? מתכננים לרוץ לקנות אותו? מחכים להופעת הבכורה? תנו ניחוש מתי היא תהייה
ושאלת בונוס (בהשארת מיכל) – מה הדבר הראשון שאתם עושים כשיש לכם את האלבום ביד?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאניאניאני! באלי../images/Emo3.gif

זוכרים את הפעם הראשונה ששמעתם את איה? איפה זה היה? איזה שיר? אממ זה היה באוטו של אמא. שמעתי את "קיץ" והתאהבתי
כמה זמן אחרי ששמעתם אותה קניתם את האלבום? אממ לא יודעת..כמה זמן לפני האלבום יצא "קיץ"? 3 חודשים? קניתי את האלבום בשבוע שהוא יצא...
זוכרים את היום שקניתם את האלבום? מתי זה היה? איפה? אמא קנתה לי. ואז היא הביאה לי את זה לחדר D: הפעם הראשונה ששמעתי את האלבום הייתה ב...? בבית. שניה אחרי שאמא נכנסה אליי לחדר ונתנה לי אותו
השיר הראשון ש"תפס" אתכם שלא הפסקתם לשמוע היה? יונתן שפירא
ההופעה הראשונה שלכם הייתה ב..? כמה זמן אחרי שקניתם את הדיסק? אממ ההופעה הראשונה הייתה במלחמה, מתישהו ביולי...אם האלבום יצא במרץ, זה אומר 4 חודשים אחרי האלבום... פגשתם את איה אחר כך? איך היה? היא חתמה לכם על הדיסק? מה היא כתבה? כן, פגשתי. חח זה היה אחד המצחיקים
עם מי הייתם בהופעה הראשונה? עם אבא שלי. זה היה בתמונע... אני זוכרת שהילה, רינת ועוד כמה היו שם...ומה זה התביישתי והילה צוחקת עליי
ועכשיו בחזרה לעתיד 100 מחכים לאלבום החדש? לא. אני לא מחכה...מה זה מעניין אותי בכלל? חחחחח
איזו שאלה?! לא נראה לי שיש מישהו שמחכה יותר ממני
מתכננים לרוץ לקנות אותו? כן!! בספרינט....! וחסר להם שהוא לא יגיע בזמן לחנות!! מחכים להופעת הבכורה? כן
ואוו איך בא לי!! תנו ניחוש מתי היא תהייה - אממ מתישהו באפריל ושאלת בונוס (בהשארת מיכל) – מה הדבר הראשון שאתם עושים כשיש לכם את האלבום ביד? אוקיי, אז ככה: דבר ראשון אני אפתח אותו, ואז אני אבדוק באיזה רצועה "מה יהיה איתי אמא"...אני אשים את הדיסק במערכת ואשמע את "מה יהיה איתי אמא", אתענג על כל צליל
אחר כך, כשיגמר השיר אני אשים אותו שוב...והפעם בזמן השיר אני אחקור את האלבום- אסתכל בחוברת ובתמונות, בשמות של השירים, בתודות, בהכל...
אחר כך אני אשמע את הדיסק במלואו..ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... ואז אני אבוא להתלהב לכם בפורום
כבר אמרתי שאני חופרת?
אחלה שאלון
*תמונה מההופעה הראשונה שהייתי

ady18

Well-known member
עונה

זוכרים את הפעם הראשונה ששמעתם את איה? איפה זה היה? איזה שיר?קיץ גלגלצ\ג כמה זמן אחרי ששמעתם אותה קניתם את האלבום?נראה ככה באפריל בערך זוכרים את היום שקניתם את האלבום? מתי זה היה? איפה?תל אביב נראה לי רמת אביב הפעם הראשונה ששמעתי את האלבום הייתה ב...?באוטו של אבא השיר הראשון ש"תפס" אתכם שלא הפסקתם לשמוע היה?קליפה ההופעה הראשונה שלכם הייתה ב..? כמה זמן אחרי שקניתם את הדיסק? נובמבר איזה שלושה חודשים ככה אחרי פגשתם את איה אחר כך? איך היה? היא חתמה לכם על הדיסק? מה היא כתבה?ליעל באהבה עם מי הייתם בהופעה הראשונה?חברה ועכשיו בחזרה לעתיד 100 מחכים לאלבום החדש?מאוד מתכננים לרוץ לקנות אותו?ברור מחכים להופעת הבכורה?ברור תנו ניחוש מתי היא תהייה מרץ-אפריל כזה ושאלת בונוס (בהשארת מיכל) – מה הדבר הראשון שאתם עושים כשיש לכם את האלבום ביד? שמה במערכת נראה לי את שפה זרה ומתחילה לקרוא בחוברת מי כתב וכול זה

../images/Emo9.gif

זוכרים את הפעם הראשונה ששמעתם את איה? איפה זה היה? איזה שיר?אני חושבת שזה היה קיץ ובטח ברדיו כמה זמן אחרי ששמעתם אותה קניתם את האלבום?יותר מדי זמן- אאל"ט את הדיסק קיבלתי מתנה ליום הולדת. זוכרים את היום שקניתם את האלבום? מתי זה היה? איפה?לא קניתי...קיבלתי מתנה. הפעם הראשונה ששמעתי את האלבום הייתה ב...? השיר הראשון ש"תפס" אתכם שלא הפסקתם לשמוע היה?שיר אהבה פשוט ההופעה הראשונה שלכם הייתה ב..? כמה זמן אחרי שקניתם את הדיסק? קצת יותר מחודש- 29/8 זאפה פגשתם את איה אחר כך? איך היה? היא חתמה לכם על הדיסק? מה היא כתבה?חתנה לי על הדיסק והצטלמה אבל התמונות של ההופעה במצלמה(כולל אלו עם מיקי שהחליף בלהקה הלכו, היתה לי בעיה בכרטיס.
עם מי הייתם בהופעה הראשונה?מישהו שהיתה חברה שלי. היום כבר לא. ועכשיו בחזרה לעתיד 100 מחכים לאלבום החדש?ברור מתכננים לרוץ לקנות אותו?באותו יום מחכים להופעת הבכורה?מאאד תנו ניחוש מתי היא תהייה - כמה שיותר קרוב יותר טוב ושאלת בונוס (בהשארת מיכל) – מה הדבר הראשון שאתם עושים כשיש לכם את האלבום ביד? שומעת...מסתכלת בתמונות

שונצצ

New member
אולי אני יענה לעצמי?

בא לי... אז הנה אני עונה...
זוכרים את הפעם הראשונה ששמעתם את איה? איפה זה היה? איזה שיר? קיץ
באוטו עם אחותי והשדרנית (נראה לי זאת הייתה הדר מרקס) אמרה שזו איה קורן (השחקנית) ולא הבנתי איך יש לה קול כל כך יפה... כמה זמן אחרי ששמעתם אותה קניתם את האלבום? וואי לקח לי זמן... שיר אהבה פשוט יצא ורק אז נדמה לי... זוכרים את היום שקניתם את האלבום? מתי זה היה? איפה? בארור! קודם כל הייתי אצל סבתא שלי בת'א בפסח וראיתי שהאלבום כבר יצא הסתכלתי על הרשימת שירים והחלטתי שאני קונה אותו. אבל... לא היה לי כסף. אז אחרי החופש כשחזרתי מסבתא נסעתי עם חברות לקניון וקניתי לי!
הפעם הראשונה ששמעתי את האלבום הייתה ב...? בבית כשאני ואמא הכנו פיצה..
השיר הראשון ש"תפס" אתכם שלא הפסקתם לשמוע היה? יונתן שפירא (שאגב גיליתי אותו בזכות השורה המפורסמת...
) ההופעה הראשונה שלכם הייתה ב..? כמה זמן אחרי שקניתם את הדיסק? 29.8 בזאפה ובערך ארבעה חודשים פגשתם את איה אחר כך? איך היה? היא חתמה לכם על הדיסק? מה היא כתבה? בטח! וזה היה ממש מצחיק אחותי סיפרה לה שזאת הייתה המתנת יומולדת שלי ואיה שאלה אם יש לי היום יום הולדת ואמרתי שלא שהיה לפני שבועיים ואז היא כתבה לי על האלבום לשיר באהבה ומזל טוב!
עם מי הייתם בהופעה הראשונה? עם אחותי חברה שלה וחברה שלי (שספגה מלא שיגועים שלי שתבוא איתי להופעה ובסוף כשסוף סוף הסכימו לי אמרתי לה שגם תבוא!) ועכשיו בחזרה לעתיד 100
מחכים לאלבום החדש? לא מה פתאום?!
בארור!!!!!!!!! מתכננים לרוץ לקנות אותו? בטח נו אני מתחילה באותו יום רק באחת עשרה אז אני לא רצה אלא דוהרת! מחכים להופעת הבכורה? כן! מיכל הבטיחה שנקפוץ נשיר ונשתולל תנו ניחוש מתי היא תהייה אני עם מיכל... אפריל בערך... ושאלת בונוס (בהשארת מיכל) – מה הדבר הראשון שאתם עושים כשיש לכם את האלבום ביד? שמה אותו במערכת ומכינה פיצה עם אמא
רק בשביל הנוסטלגיה... והתמונה זה צילום של הדף של התאריך ה29.02 ביומן שלי
אוח כמה שאני חופרת...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיי!

גם כשאני שמעתי את "קיץ" אז איזה שדרן אחד אמר איה קורן וגם אני לא הבנתי
ואני אקיים את ההבטחה שלי בקשר לבכורה
יאללה שיגיע כבר

שונצצ

New member
כתבתי ../images/Emo3.gif

מחכים להופעת הבכורה? כן! מיכל הבטיחה שנקפוץ נשיר ונשתולל

hilali1

New member
גם אני עונה ../images/Emo9.gif

זוכרים את הפעם הראשונה ששמעתם את איה? איפה זה היה? איזה שיר? בהחלט. קיץ. ב-NRG היתה סקירת סינגלים. וגם היתה כתבה במעריב העיתון והסתקרנתי. ואת ריץ אהבתי ממש ומאז הכל היסטוריה
כמה זמן אחרי ששמעתם אותה קניתם את האלבום? בשניה שהוא יצא... אפילו יום לפני ב-30.3.6 זוכרים את היום שקניתם את האלבום? מתי זה היה? איפה? אכן כן
עברנו בקניון ובמקרה בדקתי אם יש. ובאמת היה. עברתי על השמות של השירים. צחקתי על השם יונתן שפירא. לקח זמן עד ששמעתי אותו כי קודם עברתי על המילים וכאלה ורק בסוף בסוף שמעתי. הפעם הראשונה ששמעתי את האלבום הייתה ב...?בבית
השיר הראשון ש"תפס" אתכם שלא הפסקתם לשמוע היה? מילים, פגישה, יונתן שפירא ההופעה הראשונה שלכם הייתה ב..? כמה זמן אחרי שקניתם את הדיסק? 14.4 - הופעת הבכורה של איה והנסיעה הראשונה שלי לת"א
פגשתם את איה אחר כך? איך היה? היא חתמה לכם על הדיסק? מה היא כתבה? כן פגשנו. הייתי הראשונה שהיא חתמה לה על אלבום אי פעם
היה ממש נחמד.. גם באותו יום היא כתבה בפורום ולא היינו בטוחים שזו היא
עם מי הייתם בהופעה הראשונה? עם רינת ומירב
ועכשיו בחזרה לעתיד 100
מחכים לאלבום החדש? בהחלט מתכננים לרוץ לקנות אותו? בהחלט מחכים להופעת הבכורה? אפילו יותר תנו ניחוש מתי היא תהייה מתישהו לא על החתונות והאירועים והמבחנים... פליזזז
ושאלת בונוס (בהשארת מיכל) – מה הדבר הראשון שאתם עושים כשיש לכם את האלבום ביד? שומעים אותו

אושRתי

New member
עונה../images/Emo13.gif

זוכרים את הפעם הראשונה ששמעתם את איה? איפה זה היה? איזה שיר?נדמה לי שזה היה קיץ/שיר אהבה פשוט ברדיו.. כמה זמן אחרי ששמעתם אותה קניתם את האלבום? ברגע שהוא הגיע לירושלים זוכרים את היום שקניתם את האלבום? מתי זה היה? איפה? כנל הפעם הראשונה ששמעתי את האלבום הייתה ב...?כשהגעתי הביתה השיר הראשון ש"תפס" אתכם שלא הפסקתם לשמוע היה? שיר אהבה פשוט ההופעה הראשונה שלכם הייתה ב..? כמה זמן אחרי שקניתם את הדיסק? בהופעה בירושלים פגשתם את איה אחר כך? איך היה? היא חתמה לכם על הדיסק? מה היא כתבה? לא אבל יש לי את הסינגל של יונתן שפירא חתום אם אני לא טועה עם מי הייתם בהופעה הראשונה?חברות ועכשיו בחזרה לעתיד 100 מחכים לאלבום החדש?ברוררררר מתכננים לרוץ לקנות אותו? לרוץ מהר לפני שיגמר
מחכים להופעת הבכורה? לא שאלה בכלל, ברורר שכן!!! תנו ניחוש מתי היא תהייה - בזאפה, במרץ אחרי פורים ? ושאלת בונוס (בהשארת מיכל) – מה הדבר הראשון שאתם עושים כשיש לכם את האלבום ביד? מכינים נס, ושומעים ברקע את הדיסק. ומעברים לשיר זהב שחור- סקרנית מאוד לשמוע את השיר הזה !!! ותוהים מתי יצא הדיסק השלישי

למעלה